Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2022 09:18 - Украинският министър на отбраната отговори на Путин: Имаме най-мощната армия в Европа, ще избием хиляди руснаци
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1084 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Министърът на отбраната на Украйна Алексей Резников отговори на думите на руския президент Владимир Путин. На 25 февруари стопанинът на Кремъл призова украиските военни да свалят от власт своя държавен глава Володимир Зеленски и да преговарят с Москва.
Ето думите на Резников, публикувани снощи на сайта на Върховната рада на Украйна:
"Скъпи украинци! Повече от 40 часа отблъскване на руските окупатори доказаха, че имаме най-мощната армия в Европа и безстрашен народ. Това вече го знаехме. Сега всички го видяха и започнаха да го осъзнават.Всяка минута от нашата героична борба нашите защитници променят отношението към Украйна в света.Това увеличава подкрепата. Украинците сега се борят за бъдещето, което отдавна са заслужили. Определено ще спечелим! Слава на Украйна! Слава на украинската армия!Сега искам да се обърна към народа на Руската федерация. Особено на съпругите, майките, приятелките на руски войници и офицери. За няколко дни на интервенция в Украйна ще загинат толкова руски военнослужещи, колкото в две чеченски войни. Хиляди. Хиляди. Владетелят на Русия стана убиец. Убиец не само на украинци, но и на руснаци.Знаем, че сега в армията набират спешно момчета от цяла Русия. Че се готвят да прехвърлят новобранци без минимални бойни умения. Че не им се казва къде всъщност отиват. И какво ги чака. Скрийте любимите си хора, ако са ви скъпи. Не ги изпращайте на сигурна смърт!
Те ще бъдат убивани от всеки прозорец във всеки украински град. Излезте по улиците. Настоявайте за прекратяване на войната и за изтегляне на руската армия от Украйна. Не се страхувайте! Истината е на ваша страна.Сега все още можете да промените всичко, за да не съжалявате по-късно. Когато бъде разкрита цялата информация за военните престъпления на Кремъл, вашите близки ще ви бъдат много благодарни."

ВЧЕРА ПРЕЗИДЕНТА ИМ ЗЕЛЕНСКИ МОЛЕШЕ ЗА ПРИМИРИЕ,ДНЕСКА ОБАЧЕ ИСКАТ ДРЯНОВИЦАТ.Е ЩЕ СИ Я ПОЛУЧАТ НЕМИНУЕМО.А ЕТО И ЧАСТ ОТ МНЕНИЯТА ПОД ПИСАНИЯТА МУ НА ТОЯ УМОПОМРАЧЕН ВЪВ ФЕЙСБУК:

Olga Guzeyeva

Какви глупости говори, несветовна ерес! Какви момчета, каква армия за призовници с минимални бойни умения! Не е ясно какво казва изобщо, нищо подобно не се случва! Да, руснаците са против войната, искаме мир! Мирът е навсякъде, и в Донбас също. А защо цяла Украйна не излезе на митинги само срещу войната в Донбас? Когато майките и децата им бяха убити там !!!!


Александр Демиург

А защо министърът на Украйна не говори как руските войски не срещат съпротива и всички масово са пленени? Предполагам, че е толкова умен ход?
 Николай Кухтов Наистина ли мислите, че това е героизъм? За 40 часа половината страна бе унищожена от малки сили! Крещяхте ли, че вашата армия е най-силна и ще биете всички в зъбите? Къде са ти зъбите? Изглежда някъде в чаша в хотел в Европа се намокря! Утре бих искал да чуя от вас, че сте на първа линия с войниците в Киев!



Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. hristiqnskaprosveta - По -скоро, ако руснаците решат, ще избият доста укроси...
26.02.2022 11:18
... явно този пишман псевдо инистър не осъзнава, че Кремъл разполага с доста ефективни оръжия за решаване на конфликта в Украйна, който между впрочем още е е пълномащабна война срещу укрите. Сега Кадиров ще вкара чеченците в играта и със Зеленски е свършено.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20326764
Постинги: 18679
Коментари: 10030
Гласове: 71347
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930