Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2018 20:40 - Ченге от пловдивското РПУ: Не им вярвайте, лъжат ви. Натопиха доктора, за да спасят Бойко...
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 917 Коментари: 0 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 С редакцията ни се свърза полицай, работещ в пловдивското РПУ, в което 4 дни държаха незаконно арестуван д-р Димитров. Днес, както разбрахме, той бил убиец, който 30 минути причаквал жертвата си, и накрая изпразнил цял пълнител в нея.
Въпреки това, ще го пуснат, защото това било "неизбежна отбрана".
"Не вярвайте на тези глупости, нормално е да има противоречия в подобна скалъпена версия" - така ни обясни разследващият полицай Т.К. от РПУ-то. Той пожела анонимност, но се съгласи поне инициалите му да съобщим, защото му било ясно, че и без това ще го разкрият.
"Те знаят кой съм. Двама-трима в РПУ-то се противопоставихме на комплота, бързо ще ни открият. Но ме пишете като инициали, за всеки случай..." - обясни ченгето.
Цялата работа се върти не около Плъха, като дребен престъпник и обирджия, а като едър дилър на гласове, ползван от ГЕРБ.
"Той им вкарва поне 5000 гласа на всеки избори, и получава добри пари за това. Сега без него цялата система ще се разпадне и докато намерят друг, който да може да прави същото, ще имат доста по-слаби резултати в Пловдив" - обясни полицаят.
Припомняме, че на последните местни избори герберският кмет Мамин Ваньо бе избран с няколко стотин гласа разлика в супер фалшифицирани избори. Сега без 5000 бройки, положението става доста трудно. "Докторът е действал напълно законно - бил е в дома си, онзи влиза, напада го с нож и го ранява. Докторът го гръмва и той пада от прозореца върху колата, където са го намерили. За такова нещо дори не се образува дело, защото в рамките на дома, неизбежната отбрана не се преценява. Счита се, че си невинен" - каза Т.К. Но властта искаше да отмъсти за дилъра на гласове и скалъпи обвинение. Само че народът се вдигна и щеше да помете правителството. Затова и пуснаха човека. Но за да измият очи, съчиниха тази безсмислица. "Как може 30 минути да дебнеш жертвата, и после това да е "неизбежна отбрана" - попита полицаят. "Как може да си бил фактически в "престъпна група", заедно с приятелите, които си извикал, и да те пуснат от ареста?" Ако наистина беше такъв рецидивист и бандит, докторът никога нямаше да го пуснат. С тези обвинения, той няма къде другаде да е. Но той не е, знаят че обвиненията са бутафория, и сега върху нея намазаха друга бутафория, та да има как да го пуснат, каза ченгето. "Всичко се прави, за да се спаси Бойко Борисов. Той нареди да започне целия комплот, и той щеше да го отнесе от гневната тълпа. Сега всичко се усмирява, а докторът няма да бъде осъден, защото просто обвиненията си противоречат едни на други". "Истината трябва да се знае, опитахме да кажем на колегите, че не може полицията до безкрай да прикрива престъпленията на властта. Но колегите повечето се страхуват за работата си, и предпочитат да мълчат" - завърши Т.К.

https://sharknewsbg.blogspot.bg/2018/03/blog-post_15.html?spref=fb



Гласувай:
11



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20313912
Постинги: 18678
Коментари: 10030
Гласове: 71344
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930