Най-четени
1. zahariada
2. varg1
3. radostinalassa
4. mt46
5. leonleonovpom2
6. wonder
7. kvg55
8. planinitenabulgaria
9. hadjito
10. zaw12929
11. bosia
12. rosiela
13. getmans1
14. sparotok
2. varg1
3. radostinalassa
4. mt46
5. leonleonovpom2
6. wonder
7. kvg55
8. planinitenabulgaria
9. hadjito
10. zaw12929
11. bosia
12. rosiela
13. getmans1
14. sparotok
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. sekirata
10. bateico
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. sekirata
10. bateico
Постинг
06.11.2016 19:27 -
Работното време на ресторант "България" приключва! Вижте какви са последните поръчки и ще има ли обрат!
Работното време на на ресторант "България" вече е към своя край или поне на местата където не се вият опашки от многобройни клиенти. Към 19:00 часа ситуацията продължава да бъде много интересна. До последно се очакват обрати и изненади в поръчките за ястията.
Генералска пържола продължава да бъде най-желаното ястие - 26,9%. Гозбата на мама също е много предпочитана и гони с всички сили първото място - 23,5 %.
Каракачански кебап е трети с 15,00 %, а Омлетът на калфата е на 7,2%.
Боб по аптекарски започва да губи позиции в края на надпреварата - 7,00 %, а с Ореховките на финансиста се подслаждат - 6,00%.
Тюрлю гювеч по реформаторски е с 6,5 %, а Сармички от Трявна губят нови позиции - 1,3 %.
http://www.blitz.bg/politika/samo-v-blits-rabotnoto-vreme-na-restorant-blgariya-priklyuchva-vizhte-kakvi-sa-poslednite-porchki-i-shche-ima-li-obrat_news460513.html?utm_medium=Facebook&utm_campaign=blitz&utm_source=blitz
Генералска пържола продължава да бъде най-желаното ястие - 26,9%. Гозбата на мама също е много предпочитана и гони с всички сили първото място - 23,5 %.
Каракачански кебап е трети с 15,00 %, а Омлетът на калфата е на 7,2%.
Боб по аптекарски започва да губи позиции в края на надпреварата - 7,00 %, а с Ореховките на финансиста се подслаждат - 6,00%.
Тюрлю гювеч по реформаторски е с 6,5 %, а Сармички от Трявна губят нови позиции - 1,3 %.
http://www.blitz.bg/politika/samo-v-blits-rabotnoto-vreme-na-restorant-blgariya-priklyuchva-vizhte-kakvi-sa-poslednite-porchki-i-shche-ima-li-obrat_news460513.html?utm_medium=Facebook&utm_campaign=blitz&utm_source=blitz
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене
За този блог
Гласове: 71348
Блогрол