Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01 11:49 - ОФИЦЕРИТЕ ЗА СПЕЦИАЛНИ ПОРЪЧКИ НА РАДЕВ – ГАЧЕ ЛИ СА СИ ПЛЮЛИ В УСТИТЕ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 502 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 24.01 11:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ОФИЦЕРИТЕ ЗА СПЕЦИАЛНИ ПОРЪЧКИ НА РАДЕВ – ГАЧЕ ЛИ СА СИ ПЛЮЛИ В УСТИТЕ... 

    С изхождането на Радев от лостовете за упавление на страната за сега му остава едниствената възможност от високата позиция,  която заема да смърди. Това е доста различна изява, но тя позволява по-бърз  анализ и преценка на дейността му не само от интелигентните хора, но и от простащината, която го избра за президент. Вече и в най-ниската прослойка на обществото има разбиране за същността на „работата” му като президент до сега – троянски кон на Путин в България, ЕС и НАТО - като „популярността” му остава само сред зависимата простащина, неговият твърд електорат, т. н. полезни идиоти /б. м. полезни само за избраните от тях/.

   При това положение изявите на президнета стават все по-редки, вместо той сАмият, негови химнословники като Слави Василев или псалмословниц.и като директорката на лудницата в Курило все по-често орално го ВЪЗносят по медиите.

   Радев обаче има и офицери за специални поръйчки, такива са всичките в президентството му, настоящим ефесбешником. От тях той редуцира и класифицира едни за министър-председатели, други за министри. Сега и те са изхвърлени зад сцената, виждаме ги само като антураж на президнента когато го явяват по телевизията. Гледат го с возхищенье, само дето не викат „Балумба!”. Придават му тежест, вероятно си мисли той. Янев, Донев, Самарджиев – верни  му до гроб. Друт негов авер, Янаки Стоилов от махала Къшле, Кюстендилско, на границата със Сърбия пък натресе в Конституцинния съд.

   Офицерите за специални поръчки са стара работа. Те съществуват още от времето на Хрущов. Точно тези офицери със старши Батищев, увиха в килим Берия докато говоеше от трибуната на КПСС и го арестуваха. По различен начин, но, повтарям, гаче ли са си плюли в устите, така еднакво говорят три от офицерите за специални поръчки на президента. Той подметна възможен край на войната на Путин срещу Украина само ако Украина се предаде, защото ако не стори това, хората й ще загинат по време на войната и вина за това ще има украинското правителство. Независимо как е започната тази война, как се води, съобразена ли е с международните закони, тя води до много жертви. За да престане това е необходимо Украина да се предаде а агресора. Иначе по вина на украинското правителство хората в Украйна ще бъдат избити. Преразказвам кзаното от президента, защото е под достоинството ми да помня що он е казАл.

   И ето три офицера за специални поъчки, които видяхме по телевизията:

    Първият бе Андрей Райчев, наш олигарх, пригежател на игрище за голф на морето, активнтик на политическата мафия в България какъвто бе Черненко за СССР. Той каза, че войната трябва да спре, прав е бил Радев, Украина да се предаде, иначе страната им по тяхна собствена вина загива.

   Аз предлагам нещо различно за изява на Райчев. Ще снимат нова версия на филма Кръстникът, да се кандидатира за изпълнение на главната роля. Само като го видят ще го наемат и ще разгонят другите кандидати, между което можем да имаме още трима българи – Кирил Йорданов, Петър Диков, Софиянски. Най-пръв измеду тях считам Райчев.

   Вторият бе деятельникът на ВМРО Търбухвойвода. Той каза, че войната трябва да спре, прав е бил Радев, Украина да се предаде, иначе станата им по тяхна собстена вина загива.

  Чувал съм, че мозъкът на човека е в строга пропорция с живото му тегло, в случая би трябвало да имаме многомозъчен, умен обект. На практика обаче става въпрос за зависим обект...

   Третият бе сътрудникът на ДС преди Девето, Георги Марков, най-достойният съдия от Конституционния съд. От Унгария той призова войната да спре, прав е бил Радев, /вероятно още по прав е Орбан,!/, Украина да се предаде, иначе сраната им по тяхна собствена вина загива.

  По кръчмите в Западна България съм слушал пиенците да казват за двама единомислещи пиенци, че гаче ли са си плюли в устите. Слушайки оралните изяви на тримата, според мен офицери за специални поръчки на Радев, си спомних за тази „премъдрост” на пиенците, както тук те се наричат и си имат уважение един към друг. Един "свършвал" при около 700 гр., друг прехвърлял кило. Открехнах ги за един друг пиенец, наричан Гошо Тарабата или Гошо Мастиката. Едва ли могат да се мерят с него...




Гласувай:
6



1. gardener - Прокуратурата и специалните служби...
24.01 12:16
на РБ са виновни за състоянието на нещата тук, разбира се и съдът, но не чак толкова, като съдиите да се саморегулираха ... Та, за всички е ясно, че Радев, бившите членове на БКП и самата БСП(ДПС и всички подмолно създадени "партии до днес) са части и функционални елементи от дълбоката комунистическа държава, за съжаление и прокуратурата, МВР и службите днес също са част от тази схема и по тази причина са блокирани в декомунизацията на обществото ни. Видимо е за всеки необременен от комунизъм мозък, че Радев е национален предател и престъпник, даже червената ДС (крило на ДС) +Афера" и разни прокомунистически организации като +Антимафия" и т.н., създадени от недоволни от парчето баница(получено при разпределението между комунягите ни) служинтели на репресивните структури, "алармират" за "копринката", на Тиквата изродщината и престъпления и т.н., но поради характера на съдебната власт, отзив от държавността няма и не се очаква да има в посоката лустрация, конфискация и декомунизация на България, а Радев като национален предател би трябвало да е с отнети президентски пълномощия в едно с кравата му - вице... (за мен тази къдрава ... е виц, а не вице, също като вицът за Атанасова - съдийката... и още хиляди знайни "герои" от минаналото до днес).
цитирай
2. batogo - Точно в десетката, Коста!
24.01 13:41
Чест и почитания, приятелю!
цитирай
3. dobrodan - Искамбе булюкбаши
24.01 13:42
съсипа ВМРО успешно.
Не му ли стига?
Георги Марков е осиновен от Виктор Орбан, троянски катър на Русия в Евросъюза.
Винаги съм се чудил отде толкоз пари у собственик на агенция за социалистически проучвания...
цитирай
4. planinitenabulgaria - Благодаря на каментиралите постинга ми!
24.01 20:16
Поздравление в четири части в следващия ми постиг, за музиката.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12336717
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18389
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930