Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2020 19:35 - Важно за бъдещите ваксини!
Автор: adassa Категория: Забавление   
Прочетен: 2150 Коментари: 1 Гласове:
17


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Никога не е имало mRNA ваксина като тази. Работи на принципа на Трансинфекцията и ще промени коренно ДНКто на хората. Освен съдържанието на токсични метали във ваксините, които те правят микроантена в мрежата на 5Джи, при този вид ваксини ще имаме и обичайте нечовешки ДНК, като маймунско ДНК, фетусни клетки и т.н., които ни превръщат в Химери- при въвеждане на нечовешко ДНК в телата ни.
По-лошото, обаче е, че има патент на Университета MIT, които са патентовали багрило, което са нарекли ЛУЦИФЕРАЗА, което ще се вижда под светлина и ще се разбира кой се е ваксинирал и кой не. Освен това тази ваксина ще има и НАНОЧАСТИЦИ, които всъщност са малки роботи, те са като малки антени, които ще имат възможност да вземат вашите биометрични данни- дишане, сърдечен пулс, активност, сексуална активност, лекарства които приемате, а след това всичката тази информация ще се съхранява в Облака, CLOUD.
Смущаващото е, че Фондацията на Бил и Мелинда Гейст на 26 март 2020г. кандидатства за патент 060606, за да получи достъп до получаване на биометричните ви данни, да получавате баркод, с който баркод ще се свързвате с КРИПТОВАЛУТА. Така ние ще станем буквално роби на системата. Това ще бъде краят на личния ни живот, краят на свободата ни, защото кой получава и използва всичката тази информация?
Така че този патент ще свърже ваксинираните с криптовалута, правейки всички хора ПРОДУКТ. Това е изключително смущаващо особено на фона на факта, че този вирус има процент на оцеляване 99.9%.
Тогава питам- Защо е всичко това? Тук нямаме една от тези пандемии от миналото с висок процент смъртност. А планът е да ваксинираме целия свят и наративът е, че за да се върнем към нормалното трябва всички масово да бъдем ваксинирани. Да се ваксинираме с какво?
И между впрочем- веднъж влезли тези наночастици в телата ни нямат излизане, няма детоксикация от тях! Те се комбинират с вашата ДНК и вие изведнъж ставате "програмируем" , а заедно с 5Джи мрежата, телата ви ще станат антена, където ще има възможност да бъдете контролиран от външен източник..." Светла Матева



Гласувай:
19



1. golden - Всички ваксини съдържат алуминий и олово
12.12.2020 12:55
това са най - силните отрови.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930