Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2016 13:19 - Новият Световен Ред ще рухне веднага, ако бъдат пуснати в действие забранените технологии за свободна енергия
Автор: varg1 Категория: Технологии   
Прочетен: 999 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Новият световен ред,основан на монопола върху нефта и газта, който се строи от елита на англосаксонците(банкерите евреи), ще рухне веднага, ако бъдат пуснати в действие забранените технологии за свободна, безгоривна енергия.

Светът се ръководи именно от клановете на Ротшилд и Рокфелер, като Ротшилдови командват предимно Европа, а Рокфелерови, Америка. Но като цяло, това е една система, която сега се опитва да построи т.н. Нов Световен Ред, който фактически ще е – Глобална Диктатура.

За тези планове на банкерския елит, разказа американският кинопродуцентАарън Русо, който бил в приятелски отношения със семейство Рокфелерови.

Веднъж Русо присъствал на съвещание, където финансовата върхушка обсъждала плана за налагане на Нов Световен Ред. Като начало трябвало да се взривят кулите — близнаци в Ню Йорк, а след това да се обяви пред целия свят, че това са го извършили несъществуващи терористи. И по този повод да бъдат превзети – Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, Иран, – за да им се отнеме нефтът. Рокфелер, смеейки се, казал на Аарън Русо, че войната с тероризма никога няма да бъде спечелена, защото как може да се спечели война, в която, на практика, няма никакъв враг.

Русо виждал лъжа и лицемерие във всяка дума и постъпка на банкерския елит. Създаването на “Федералната Резервна система“, в началото на двадесети век, било нужно, за да бъде направен доларът, главна международна валута, и да бъдат привързани към него всичките валути, та после целият свят да бъде поробен на тяхната доларова парична система, необезпечена със златни запаси.

На Русо въобще не му харесало това, което замисляли Рокфелерови, и той ги попитал: Защо ви е нужно всичко това, когато всичките пари и цялата власт са ваши? А Рокфелер му отговорил: Всичко е много просто. За да можем на всеки човек да поставим чип! И когато на всеки имплантираме чип, и този чип бъде включен към единен контролираш център, целта ни ще бъде постигната. Т.е. всеки човек /финансите и личният му живот/ ще е под пълен контрол. И позволи ли си някой, крачка в дясно или крачка в ляво, просто ще му изключим чипа, – казал Рокфелер. И това е им главната цел. А построяването на тази (световна) електронна диктатура, е в ход, вече две десетилетия.

И веднага щом успеят да узаконят имплантирането на електронните микрочипове, веднага ще дадат команда за внедряване на безгоривните технологии. Защото с помощта на чиповете ще може да се контролира потребяваната, иначе безплатна, електроенергия, на глава от населението. И така, безплатния ток (от ефира), ще го направят платен.

На неудобните за системата хора, ще изключват микрочиповете. Т.е. волнодумците ще бъдат лишени от средства за съществуване и ще бъдат обречени, или на робство, или на гибел. Планетата Земя ще се превърне в електронно — управляем концлагер.

В интернет могат да бъдат намерени много изказвания на представители, на световния елит, които говорят за нуждата от намаляване на населението, и то, не само десет пъти, но десетки пъти!

Това наистина са юдейски програми. Тези хора, представителите на елита, казват, че ненавиждат цялото човечество. Те искат да имат неголяма група роби, които да ги обслужват, а цялата земя, цялата природа, в първосъздадения и вид, искат да стане тяхна. И на тях, хората просто им пречат.

И все пак тези варварски планове могат да бъдат разрушени, и единият от начините е, въвеждане (в Русия) на безгоривните технологии.

У нас има разработки в областта на безгоривната енергетика и в областта на студения ядрен синтез. Тези две конкуриращи се технологии са много добра алтернатива. Т.е. цената на тока, след внедряване на тези технологии, ще се намали многократно, и икономиката ще се развива с огромни темпове.

И дали тези сатанински планове на световната олигархия ще бъдат реализирани, – до голяма степен, зависи от Русия.

Извадка от края на видео за Свободната енергия и НСР:

 

 

Превод, Григор Симов, от:

 

 




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. kunkata - И все пак тези варварски планове
14.03.2016 13:51
на много хора им звучат просто екзотично. Дори привлекателно.
цитирай
2. varg1 - Не
14.03.2016 13:54
разбереш ли от какво зависи бъдещето ти навреме животът ти е предрешен.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20208843
Постинги: 18672
Коментари: 10029
Гласове: 71321
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930