Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2011 16:21 - АЕРОЗОЛНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ
Автор: varg1 Категория: Технологии   
Прочетен: 1416 Коментари: 1 Гласове:
3



Потресаващ документален филм за употребата на биологично оръжие под маската на загриженост и мерки срещу глобалното затопляне! Кой го прави и защо, отговорите за много зрители ще бъдат шокиращи!

Филмът „Аерозолни престъпления“ разобличава тайните въздушни операции, чрез които се разпръсват в атмосферата по целия свят високотоксични и радиоактивни вещества, вируси, бактерии и други биологични компоненти. Тези операции се провеждат понастоящем над въздушното пространство на всички държави по света, 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието, пред погледа и над главите на стотици милиони нищо неподозиращи граждани! Ще бъдете шокирани да научите, че дългите бели следи, които толкова често сте виждали по протежение на цялото небе, не са следи от изгоряло самолетно гориво, а специални аерозолни смеси, съдържащи изключително вредни за здравето на човека и природата вещества и биологични компоненти!

Тези следи не се разсейват в пространството, а се разстилат по небето, образувайки често пъти плътен воал от изкуствени облаци, които скриват слънцето дори и в най-ясните и безоблачни дни, когато небето е кристално чисто! Хиляди очевидци по целия свят са наблюдавали и констатирали как малко време след интензивно разпръсване на аерозоли прозрачността на въздуха и видимостта на хоризонта драстично се понижават, като на някои места е трудно да бъдат различени дори близки местности и обекти.

В светлината на представените във филма шокиращи разкрития, ще получите верния отговор на въпроса защо заболеваемостта и смъртността сред световното население рязко се увеличи през последните десетилетия и защо наблюдаваме все повече ужасни и катастрофални природни бедствия и аномалии. Филмът вярно посочва истинските причини за глобалното затопляне, темата, с която днес световните власти усилено спекулират, и навременно предупреждава за предстоящите катастрофални последици.

Безспорно, това е филм, който трябва да проследите на всяка цена, за да имате правилно разбиране за редица кардинални явления и събития, които се случват днес! Темата за биологичния тероризъм става все по-актуална сред световната общественост след направените напоследък потресаващи разкрития от разсекретени държавни документи в САЩ, Англия и други страни. От тези официални архивни документи става ясно как десетилетия наред нищо неподозиращи граждани в редица райони на планетата, включително САЩ и Англия, са били използвани за опити с биологични агенти – вируси и бактерии, под претекста на разработки и експериментиране за националната сигурност! Но истината се оказва дори още по-зловеща!

Защото... в сърцето на Америка, земята на демокрацията, се издига величествен окултен монумент от гранит, на който на 8 езика са написани десет заповеди към човечеството след Апокалипсиса! Това са т. нар. напътствени камъни в Джорджия (Google, Youtube: Georgia Guidestones). Първата заповед гласи: „Населението на земята не трябва да превишава никога 500.000.000 души“! Казано с други думи, 6 милиарда човешки същества трябва да бъдат ликвидирани! Този величествен монумент е бил издигнат на 22 март 1980 г., като всички доказателства и факти сочат, че тайното общество, поръчало неговия строеж, е елитната сатанинска организация „Череп и кости“, за която днес се знае, че има няколко хиляди члена, заемащи най-високопоставени постове във всички звена на властта в САЩ и по света. Измежду най-известните членове на „Череп и кости“ са бившите президенти на САЩ Джордж Буш-старши и Джордж Буш-младши, както и сенаторът Джон Кери – бивш опонент на Буш-младши за поста президент (Google, Youtube: Skull And Bones).
 
zamunda.net/details.php



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
1. shtirlic - видях
01.05.2011 17:22
Това нещо го видях на живо на 21-ви април, небето на цяла България беше "надраскано" от едни самолети, а след тях се образуваха дебели дълги облаци, звънях на мои познати от други градове и те казаха, че и те виждат самолетите. От тогава няма ден без облаци, предполагам, че го правят за да защитят Европа от радиоактивните частити от японската централа, просто по техните облаци ще полепнат достигналите до тук частици и ще паднат не над Алпите, а над България и Румъния под формата на дъжд
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20266730
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71327
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930