Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2015 22:13 - Феновете на Левски: Нека принудим лудогорци да се скрият под полите на майките си
Автор: varg1 Категория: Спорт   
Прочетен: 642 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Националният клуб на привържениците на Левски се подготвя за грандиозна хореография в мача на годината срещу Лудогорец от 1/2-финалите за Купата на България. Първият двубой в Разград завърши при резултат 0:0 и феновете на "сините" се надяват техните любимци да елиминират шампионите. 

 

Ето какво публикува официалната страница на НКП 

 

Левскари, само след две седмици любимият ни вековен клуб се изправя в съдбоносен сблъсък срещу фирмения отбор на К.Д. Не е нужно да обясняваме значението за Левски от изхода на реванша в полуфинала за Купата на България.

 

Вярваме, че спортното-техническото ръководство на клуба ще направи необходимото, за да задължи футболистите в сини фланелки да се раздадат, без да жалят силите си - от първата до последната минута, и да зарадват привържениците си с класиране на финала.

 

Ние, привържениците, пък сме призвани да покажем силата на традицията, да припомним историята и възродим легендата за „Долината на глинените гърнета". 

 

Най-младите привърженици на Левски може и да не помнят, но техните родители със сигурност не са забравили времената, в които Герена беше истински Ад за съперниците на Левски.

 

В славните години от великата ни история футболисти и публика заедно караха противниците да излизат на терена, изплашени до смърт. Това доведе до ненадминатия рекорд от над 200 поредни мача без загуба на собствения ни стадион.

 

Сега основната задача пада върху нас, хората от трибуните. Ние сме изправен пред тежката задача да припомним кои сме и защо обичаме този клуб. Вярваме обаче, че ще се справим, тъй като с общи усилия отново ще превърнем Герена в Ад за представителите на „модерното" в българския футбол.

 

Нека направим така, че над делиорманското небе да притъмнее. Да накараме „лудогорци" да се разтреперят. Да избие студена пот по гърбовете им. Да усетят слабост в краката си. Да нахлуе страх в сърцата им и уплаха в душите им. Да ги принудим да поискат да се скрият под полите на майките си...

 

Да бъдем заедно всички на Герена!!!
Секторите В и Б да бъдат като един!!! 
Да бъде нашият час!!!

 

За да постигнем всичко това, Националният клуб на привържениците стартира дарителска кампания за набиране на средства за изготвянето на ПОДОБАВАЩА хореография за мача на годината. Доказали сме нееднократно, че заедно можем да постигнем всичко. Нека съберем достатъчно средства, за да осъществим ГРАНДИОЗНАТА хореография, която подготвяме.

 

Всеки желаещ може да дари средства според собствените си възможности чрез банкова сметка: BG57IABG80981002323901 или на DMS LEVSKI 17 777.

 

Може да помогнете да превърнем Герена в Ад за мача с Лудогорец и като станете член или поканите свои близки и приятели да се присъединят към голямото синьо семейство на НКП. Членският внос от 7 лева на всеки новопостъпил член ще се изразходва за хореографията.

http://football24.bg/novina/144781-fenovete-na-levski-neka-prinudim-ludogorci-da-se-skriyat-pod-polite-na-majkite-si




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20266354
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71327
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930