Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2014 22:27 - Фенове на Локо (Пд): Има ли закони в България, има ли демокрация, има ли право?
Автор: varg1 Категория: Спорт   
Прочетен: 308 Коментари: 0 Гласове:
2



 Има ли закони в България, има ли демокрация, има ли право?

 

Станахме свидетели на поредното доказателство, че държава в България просто несъществува. Или поне ако съществува, то тя се ръководи не по конституцията и законите на страната ни, а по примитивните репресивни правила на хора, които би трябвало да служат на гражданското ни общество.

 

Ние, локомотивците, не спираме да си задаваме няколко въпроса. На първо място, нормално ли е след някакъв случил се инцидент, независимо какъв е той, човек да бъде буквално извлачен от дома си в цветущо здравно състояние и закаран в пето районно полицейско управление град Пловдив, където да бъде пребит като животно. Нормално ли е ЛИНЕЙКА да идва по спешност и да хоспитализира заподозрения в окръжна болница Пловдив, след което отново с белезници да бъде върнат в районното?

 

Според конституцията на България всеки е невинен до доказване на противното. Нормално ли родната милиция да пребива хора до състояние да трябва да бъдат хоспитализирани без съд и присъда, дори без повдигнато обвинение.

Призоваваме всички държавни органи, които имат отношение към това България да бъде правова държава и пълноправен член на Европейския съюз да вземат отношение по това грубо и брутално погазване на човешките права.

 

Феновете на Локомотив и рокерите ли са най-големия проблем в държавата ни? Днес същите тези хора, които биват пребивани както и най-долните престъпници в нормалните държави не биват ще поднесат венци и цветя в Катуница, където самопровъзгласил се за цар циганин уби две български деца.

Сигурни сме, че ако призовем другите публики на футболни отбори в България те ще застанат до нас в написаното, независимо от това, че сме "врагове" на стадиона. Защото ние може да сме противници, но вие сте противниците на правото и законността в святата ни Република!

Предстоят избори, ще започнем да гледаме и четем обещания по всички български медии. Ако не реагирате г-да политици, държавници, мислите ли, че хилядите привърженици на Локомотив и техните семейства ще гласуват за Вас и Вашите обещания?!

Фенове на Локомотив Пловдив,

Граждани на република България




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20136153
Постинги: 18643
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031