Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2023 17:37 - Милиардера Доган дари цял милион за жертвите в Хатай
Автор: lamboatack Категория: Политика   
Прочетен: 2402 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 20.02.2023 16:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    Но да не мислите че Метко е дарил 1 милион лева, или недай си Боже 1 милион евра ! Абе къде ГО търсите него > милиона МУ е в най-евтината валута > турската лира. Или милиона МУ е около 100 000 левчета, и само 49 000 евро ( под 50 000 ) 

   Няма по-страшен крадец и по-голям пинтия от бившия бедняк и гологъзец. Историята ни е оставила безброй примери в този смисъл. Вижте бившите бедни козарчета, само-нарекли се комунисти, какви хотелища и палати с плувни басейни струпаха. С парите откраднати от банките под формата на "кредити". Даже с характерната си селска лукавост, ни прекараха да им плащаме заплатите на хотелския персонал > 80/20. По- едно време наглеците си направиха устата и за 100/00. 

image

   Метко също е от този отбор. Израснал в безкрайна бедност в селцето Пчеларово, край Добрич, където е отгледан от дядо си - овчар. Майка му, палавата Демирие била слугиня при най-богатия циганин в селото. Който имал 6 сина. Та от най-големия от тях, някой си Дервиш е Метко. Съпругът на майка му, Исмаил Яхия ( татарин ), като разбрал за изневярата напуснал семейството си. Известно време плащал издръжката след това спрял нарочно да работи.  За да няма какво да му вземат. Казал на брат си че не е честно детето да не е от него, пък той да го издържа. Според Метко той и майка му не са получили и една вафла от баща му - Исмаил Яхия. Ама той не му е баща. Биологичния му баща Дервиш живял в циганската маала на Толбухин, където имал друг син Амет.

   Полубрата на Доган променил имената си на Иван Атанасов - Мечо. Държал е закусвалня на Автогара Добрич, но Доган го изпъдил да се маха от България. И сега не се знае къде е.

image

   Никъде няма данни Метко да е завършил Гимназия. Въпреки това ДС го е уредила да следва Философия, какво като няма средно образование ! Но агента на ДС Метко е недоволен > той иска да го изпратят да учи в Харвард. И като летял межу САЩ и СССР да посещава за кратко ДС в България. Обаче на проверката на знанията му се оказало че интелектуално, езиково и т.н. е далеч от тази летва и го отсвирили.

image

  И така поради тези причини ;
- родил се циганче, а не в известно бяло семейство
- родил се дребен и доста не атрактивен като външност
- не могъл да завърши средно образование
- ДС не го "оценила" като перспективен кадър

Метко сега озлобен на всичко и всички, е успял чрез злобата на всяко такова съшество, да си отмъщава  за всичко по-горе.  Знае се че  " от къса змия и дребен човек, трябва много да се пазиш. "  Всички червени, сини, жълти, черни, зелени се страхуват от него и му се подчиняват. Метко в момента е пълен падишах на държавичката Доганистан. Другите партии и техните "лидери" не смеят да се противопоставят на цигането > парализиращ страх е завладял държавицата.

image


 ПОСЛЕСЛОВ >  Скоро след ДС-ти Ноември 89 ново-изпечения политик Доган ( от цигански произход ), посети сваления Т. Живков ( и той от цигански произход ). След срещата попитаха Тато какво мисли за Доган > " НА НЕГО ЩЕ МУ Е МНОГО ПО-ТРУДНО, ОТКОЛКОТО НА МЕН " > става дума за осигуряването на финансовата издръжка за все-помитащата циганска свръх-раждаемост. Но никак не бе трудно на Доган, когато за лидери на останалите партии бяха наложени също лица с цигански произход > Иван Костов, Г. Първанов ( Седефчо), Константин Пенчев, Бат Петьо,  Бат Бойко ( новия Тато ) и много други. Тези цигани публично се карат и спорят, но всъщност заедно работят под ръководството на Мешерето, за окончателно ликвидиране на бялата, не-циганска раждаемост.



Тагове:   Мечо,   Доган,   ДС,   метко,


Гласувай:
6



1. radostinalassa - Четох за някакъв милионер...
11.02.2023 17:47
който също е бил беден като дете и затова ядял само херинга. Може би не му достига въображение за повечеили е страх да не обеднее пак и тренира.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lamboatack
Категория: Политика
Прочетен: 97232
Постинги: 35
Коментари: 26
Гласове: 178
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930