Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2021 17:46 - Кандидатът за премиер на ИТН Пламен Николов прие папката с проучвателния мандат от президента
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 353 Коментари: 0 Гласове:
0



НОВИНИ Кандидатът за премиер на ИТН Пламен Николов прие папката с проучвателния мандат от президента image Пламен Николов, Румен Радев Източник: БГНЕС
Кандидатът за премиер на „Има такъв народ“ Пламен Николов прие папката с проучвателния мандат от президента Румен Радев. Той бе придружен от ръковоството на партията в лицето на Тошко Йорданов, Филип Станев, Ивайло Вълчев и Станислав Балабанов. Представителите на ИТН бяха посрещнати от протест на Народно движение за смяна на системата. Те са на място, „за да станат свидетели за връчването и връщането на мандата“.  

„В резултат на изборите от 11 юли тази година, на вас се пада отговорността да получите първия проучвателен мандат. Хората гласуваха за вас с очакването да консолидирате фронта на промяната срещу проваленият корупционен модел на властта. Време е да разбират как и с кои личности. Твърде много много неотложни проблеми се трупат, за да допуснете провал. Вярвам и съм убеден, че го осъзнавате. Българите очакват вашите предложения за кабинет в рамките на установения от Конституцията срок", заяви президентът Румен Радев при връчването на мандата.

 „За мен е изключителна чест и отговорност да бъда тук и да получа този мандат от вас. Ще направя всичко възможно всичко да бъде в установените законови срокове. Благодаря“, каза от своя страна Николов при получаването на мандата.     

 Кой е Пламен Николов?

 Пламен Николов е роден на 29.07.1977, Горна Оряховица. Владее три езици: английски, немски и руски. Средното си образование получава през 1995 г. в Хуманитарна гимназия „Йоан Екзарх Български“ – гр. Шумен с профил „История и археология“. Образованието си продължава в СУ „Св. Климент Охридски“, където завършва магистратура по Философия на науката. Специализира в Австрия със стипендия „Ернст Мах“ в Университета на Клагенфурт.

 По професия е предприемач с над 15 години опит в бизнес развитието и управлението на проекти.

 Преди да стане народен представител от групата на „Има такъв народ“ Пламен Николов е оглавявал офиса на американска компания за Европа, Азия и Африка като е отговарял за цялостното бизнес представяне на компанията в 67 международни пазара с над 600 търговски В2В партньори. Осигурява постигането на всички планирани стратегически корпоративни и търговски цели на компанията в съответните пазари. Управлява всички процеси в компанията, свързани с търговския оборот, разходния баланс, ЧР, финансовите потоци и маркетинг дейността.

 Работил е с големи клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, Спортни федерации и Олимпийски национални комитети.

 От партията на Трифонов ще разполагат със седем дни, за да успеят да сформират кабинет. В случай, че не получат подкрепа от страна на останалите партии, мандатът отива при втория.

 По Конституция ПГ на ГЕРБ-СДС, които също ще имат 7 дни. От партията на Бойко Борисов вече многократно заявиха, че веднага ще върнат папката.

 Днес държавният глава Румен Радев хвърли ръкавицата.

 „Време е българите да узнаят кой е кандидатът за министър-председател и какви са истинските намерения на победителите в изборите“, заяви той по-рано президентът.

 Очаквайте подробности!




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19702264
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031