Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2021 11:08 - Игра на ваксина Shell, Тръмп "изчезна" 65 милиона дози, 2 милиарда долара за спасяване на неговата империя
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 898 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 19.01.2021 17:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Игра на ваксина Shell, Тръмп "изчезна" 65 милиона дози, 2 милиарда долара за спасяване на неговата империя

Повечето щати изобщо нямат инвентар и нито един не се изпраща. Губернаторите, като Whitmer от Мичиган, предлагат държавни средства на Pfizer за закупуване на 100 000 дози за покриване на най-високия риск. 

От  Гордън Дъф, старши редактор  - 14 януари 2021 г. 

image

Старши редактор

Знаем, че ваксините ни са отишли ​​в Израел. Знаем, че някои са ходили във Великобритания. Това, което не знаем, е къде са останалите и какво трябва да направим, за да разберем. Нивата на производство на ваксини и запасите просто не съвпадат, не се затварят, не се затварят отдалечено.

Вероятно вече са произведени между 70 и 100 милиона дози. Moderna претендира за проблеми с производството и ще произведе само 20 милиона през януари. Но те произвеждат и през декември.

Moderna, с много по-малък капацитет от Pfizer, прогнозира 500 милиона дози за 2021 г., след което повиши до 600 000. Но когато ваксините започнаха да изчезват, те намалиха това до 20 милиона на месец, въпреки че докладът на NASDAQ MRNA от Форбс казва друго:

Moderna (NASDAQ: MRNA)  предостави актуализации за производството на своята ваксина Covid-19, отбелязвайки, че увеличава изходната прогнозна продукция за тази година до 600 милиона дози, 100 милиона повече от първоначално предвидените. Компанията също така заяви, че продължава да инвестира и добавя персонал, за да може потенциално да произведе до 1 милиард дози за цялата година. Това е положителна новина, като се има предвид, че Moderna няма реални производствени резултати и никога не е произвеждала или продавала търговско лекарство преди изстрела на Covid-19. Освен това, технологията mRNA, която Moderna (и Pfizer) използват, изисква специализирано производствено оборудване.

Тогава те твърдяха, че 400 000 дози са развалени, но къде са останалите?

Pfizer произвежда по няколко милиона на ден, но администрацията на Тръмп отказва да поеме доставката и обвинява армията за прецакване. Това обаче беше преди месец и не е направена корекция. От Pfizer:

„Pfizer не изпитва никакви производствени проблеми с нашата ваксина COVID-19 и нито една пратка, съдържаща ваксината, не е задържана или забавена. Тази седмица успешно изпратихме всички 2,9 милиона дози, които бяха помолени да изпратим от правителството на САЩ, до посочените от тях места. В склада ни има още милиони дози, но към момента не сме получили инструкции за експедиция за допълнителни дози. “

Да обобщим: Минимално са произведени 80 милиона дози за разпространение в САЩ и малко над 10% от тях са изпратени. Останалите обаче никъде не са в инвентара.

Къде са те? Настоящите нива на ваксинация, изцяло ограничени от липсата на инвентар, изцяло ограничени от пратки от американската армия, изчерпаха времето за САЩ да достигнат ниво на имунитет до 30 години. Тръмп обеща 20 милиона ваксинации през последните две седмици на декември, нещо лесно възможно като начален етап на нарастване.

В САЩ има 10 милиона лицензирани медицински специалисти, способни да дадат ваксината. Ако половината са участвали и са правили по 3 изстрела на ден, прави математика.

Производителите могат лесно да доставят тази сума. Имаме самолети в изобилие, камиони и фризери. Но къде е ваксината?

Един човек го контролира, Доналд Тръмп, доживотен затворник с фалирала империя и семейство, изправено пред разруха и затвор.

Убиването на Нанси или изнасилването на AOC за публиката на Parler, наистина ли беше това планът на Тръмп, съставен от бивш генерал с 3 звезди?

Тръмп знаеше, че веднага щом щата Ню Йорк наложи такси, неговата империя е свършена, банките ще поискат заеми и ще прекратят кредитните линии. Той просто го ускори с няколко седмици, не повече.

Истинският въпрос е ваксината. В САЩ не е останала ваксина. Общите ваксинации, ако можете да повярвате на който и да е източник, варират от 2,7 милиона до 9 милиона, под 3% от населението.

Повечето щати изобщо нямат инвентар и нито един не се изпраща. Губернатори, като Whitmer от Мичиган, предлагат държавни средства на Pfizer за закупуване на 100 000 дози за покриване на най-високия риск. Pfizer не е отговорил. Защо?

Това е игра на черупки. Какво знаем? Ваксините бяха в пълно производство от Pfizer в края на ноември с инвентар до края на годината, между Pfizer и Moderna достигнаха около 50 милиона.

Данните в най-лошия случай могат дори да надхвърлят 100 000 000 вече произведени.

  •  
  •  
  •  
image БИОГРАФИЯ Гордън Дъф, старши редактор Старши редактор , VT Гордън Дъф е морски ветеран от войната във Виетнам. Той е ветеран с увреждания и от десетилетия работи по въпросите на ветераните и военнопленниците. Гордън е акредитиран дипломат и е общоприет като един от най-добрите световни разузнавателни специалисти. Той управлява най-голямата частна разузнавателна организация в света и редовно се консултира с правителства, оспорвани от проблеми със сигурността.

Дъф пътува много, публикува се по целия свят и е редовен гост по телевизията и радиото в повече от „няколко“ държави. Освен това е обучен готвач, ентусиаст на вино, запален мотоциклетист и оръжейник, специализиран в историческите оръжия и реставрацията. Бизнес опитът и интересите са в областта на енергетиката и отбранителните технологии.

Архивите на Гордън - 2008-2014



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39760653
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031