Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2020 01:43 - АНАТЕМАТА Е НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО ПРОТИВ КОРОНАБЕСИЕТО. "Да наследят проказата на Гиезий и обесването на Юда!"
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2289 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 30.05.2020 01:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Шокиращят текст за отлъчване от Църквата, който прочел гръцкият митрополит Амвросий, на 17 май 2020 г. над премиера и двама министри на Гръция, заради затварянето на църквите.  

«Отлъчваме ги и ги отсичаме напълно от Тялото на Майката Църква!  

Да бъдат отлъчени от Пресветата, Единосъщна, Животворяща и Неразделна Троица, от Единния с Нея, по естество, Господа Вседържителя, Иисуса Христа, а също и от Пресветата Владичица наша Богородица, пред светата Й икона.  

Да бъдат проклети, да не получат прощение, и след смъртта им, да не приеме телата им, земята...   Да унаследят проказата на Гиези и обесването на Юда.  

Да се разтвори земята и да ги погълне, като Дафана и Авирона…    




2013 г. митрополит Амвросий резко разкритикувал политиката на гръцките власти, довела страната до кризата: «Днес достигнахме дъното на пропастта, и сегашният лозунг на нашите кредитори звучит така: «Гръцийо, ние ти отнехме всичко!». 



Гръция сега прилича на крава, която стопанинът доит постоянно, но не я храни и не я пои! И тази крава много скоро просто ще издъхне! Ето какво ще стане с Гръция и с всеки от нас!  


Единственото ни спасение е връщане към покянието, на пътя Божий. Ние обожествихме парите, и затова стигнахме до банкрут! Нека се върнем на пътя Божий, и да изправим живота си».  


--- /---


Депутатката от гръцкия парламент Рахил Макри счита, че ако повторно ни се натрапи карантина, по-добре да умрем от грип, отколкото да живеем според наредбите на гонителите на Христа.  


«Те ни лишиха от Кръвта и Телото на нашия Господ. Не ни разрешиха да получим Благодатни огън…


Те мошенически ни заключиха в затвор, и ние се подчинявахме, и оставихме нашия Христос, сам, както, някога Го изоставили учениците му».  


«Сега искат да направят същото за Рождество, и предсказват втора вълна карантина», – пише Рахил Макри. Но, «този път няма да се подчиняваме и пак да оставим Христа, сам. По-добре да умрем от грип, отколкото да живеем по нарежданята на гонителите на Христа», – заключи тя.  



https://3rm.info/main/80353-anafema-luchshee-lekarstvo-ot-koronabesija-da-unasledujut-prokazu-giezija-i-poveshenie-predatelja-iudy-grecheskij-mitropolit-otluchil-ot-cerkvi-premer-ministra.html  



Превод, Григор Симов



Гласувай:
7



1. dobrodan - Мдаа, светите отчета си искат кинтите и не им дреме,
30.05.2020 12:46
че православна Гърция затъна с над 300 000 000 ойро...
Ма как ще ни затварят храмовете бе? Ма как няма да получим благодатен огън (запалките струват средно левче, не знам що реват?) Ма как няма да дойдат вярващите? Ний ко ша ядем?
Гадове смърдящи.
цитирай
2. elizabethborislavova - Че нали Бог иска никой да не ходи в църквите
05.07.2020 19:22
Този май е анатемосалог
цитирай
3. zaw12929 - ЧУДОВИЩЕТО ГЕРБ СЪЗДАДЕ немската ...
09.09.2020 18:26
ЧУДОВИЩЕТО ГЕРБ СЪЗДАДЕ немската фондация „Ханс Зайдел“- против регламентите на ЕС ( Pan 18 ное 2016 г. Редакцията на News Front откри за вас следната информация)
«Време е някой да Ви го каже високо и ясно. Фондацията Ви носи вина за престъплението наречено „ГЕРБ“ виновна пред германските данъкоплатци, пред едрия баварски капитал.
„Ханс Зайдел“ обаче е виновна най-вече пред българския народ, на който нахлузи яремът наречен „ГЕРБ“- нагло
брутално, арогантно, гангстерско, разсипническо, просташко и убийствено за народа и държавата управление, каквото е управлението при режимът на Бойко Борисов е прецедент в историята на обединена Европа.То въведе манипулирането на изборите с купуване избиратели, преправяне протоколи, налагане със страх и репресии власт натрапена на българския народ с Вашето любезно съдействие. Сега благодарение и на фондация „Ханс Зайдел“ сме изправени пред поредната – трета национална катастрофа. Кога е имало в България отчаяние, от глад и мизерия, от страх пред бъдещето, от невъзможността да погледнат децата си в очите и да им обяснят, защо и тази вечер нямат дори хляб на масата? Това се случва всеки ден. Мизерни пенсии и бедни работещи -95% от населението. Напускащи млади хора над 3 милиона) ненамерили разумни причини да останат в Родината си, пишем ли ги на сметката Ви? А милионите отчаяни и обезсърчени, които не виждат смисъл да живеят? Отговаряте и за незаконните подслушвания на хиляди българи от купените с европейски пари модерни „цецомобили“?
За превръщането на службите за сигурност в гангстерска шайка и гвардия- неграмотните, скудоумни, комплексирани, шизофренни творения Цветанов и Борисов? Защитаващи техните мутренски интереси? С любезно съдействие на германската фондация?
Ще поеме ли фондацията вината за смачкването на свободата на словото, за запушените усти на журналисти и главни редактори (на 111-113 място по свобода са словото) с тоягата на репресия на ДАНС, МВР и НАП, „морковите“ „послушните медии“ европари.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312417
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031