Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2020 20:06 - Коронавирусът, африканската чума на скакалците и конфликтът между Иран и САЩ предвещават Второто пришествие на Христос, предупреждават библейски учени
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 780 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 23.02.2020 20:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Коронавирусът, африканската чума на скакалците и конфликтът между Иран и САЩ предвещават Второто пришествие на Христос, предупреждават библейски учени

19.02.2020 г. / От Зоуи Скай

image  

https://www.brighteon.com/4a1433c4-ab25-4c86-878b-f0cc115e20fa
https://www.newstarget.com/2020-02-19-coronavirus-african-locust-plague-heralds-second-

Коронавирусът все още се разпространява по целия свят и библейските учени използват възможността да разпространят това, което според тях е важно послание: Краят е близо и всички трябва да се подготвят за Второто пришествие на Христос .

Дори нерелигиозният може в крайна сметка да бъде убеден, защото това не е само коронавирусът, който засяга хората в различни страни - апокалиптична чума на скакалците в Африка и продължаващият конфликт между Иран и Америка маркират всички правилни полета за апокалипсиса, предупреждават библейски учени.

Пророчество изпълнено?

Над 1300 души в Китай са загубили живота си заради коронавируса, заболяване, което е на път да се превърне в глобална пандемия . Междувременно Близкият изток е нащрек заради африканската инвазия на скакалците и в Иран продължава конфликт.

Библейският учен Мелвин Санделин обаче съветва зрителите си във видеоклип да останат спокойни, тъй като всички тези събития са част от процеса за Второто пришествие на Христос. Санделин обяснява, че преди 2000 години Исус предричал, че преди да се върне, светът ще бъде изправен пред болести и огнища . Той казва, че коронавирусът е само един от начините за изпълнение на пророчеството за крайните времена.

Санделин добавя, че другите знаци, предвещаващи Второто пришествие, могат да бъдат намерени в Матей 23, стихове 6 и 7, които говорят за слухове за войни и мор.

Чума в Африка

Огромен рогат скакал изяжда култури и пасища в Африка. Експертите предупреждават, че роят може да нарасне до 400 пъти по-голям размер до юни и че може да се разпространи до Уганда, Южен Судан и дори по-на север към Близкия изток.

Това второ събитие изглежда като нещо извън Книгата на Изхода от Стария Завет.

Пастор в столицата на Кения сподели, че моли за прошка на Бог, тъй като скакалът е роял по-рано през февруари. Пасторът добави, че е нечувано страната да бъде заплашена от пустинни скакалци, заедно с дъжд през януари.

Предстояща война

Третото събитие включва ракетна атака върху иракска база в провинция Киркук, която изглежда е насочена към американските бази, разположени там.

Атаката е най-новото събитие за повишаване на напрежението между Америка и Иран, които стават все по-неспокойни, след като президентът Доналд Тръмп разпореди убийството на генерал Касем Солеймани по-рано на 3 януари.

Бил Салюс, писател на пророчества в Калифорния, каза на зрителите на своя канал в YouTube „ Пророчески наблюдатели “, че Иран е „побойник“ от Близкия изток. Салус отбеляза, че сегашното иранско ръководство е предизвикало Божия гняв и че християните трябва да наблюдават последните събития, които биха могли да изпълнят библейските пророчества.

Междувременно Джоел Розенберг, популярен християнски романист, коментира, че внимава с твърденията си, че тези събития са пророчества, които се изпълняват. Той каза, че писанията от Стария и Новия Завет трябва да се вземат сериозно. През последните няколко години Розенберг ръководи пътувания на евангелски лидери, за да се срещне с лидери в Близкия изток.

Розенберг вярва на библейски текстове като Езекиел 38, който разказва за „предстояща война“, означава, че Иран ще се изправи на страната си срещу Русия, за да атакува Израел. Той заключи, че според Йеремия 49, който подробно описва унищожаването на дадена нация, ще последва Божият съд и благословение върху Иран.

Съсредоточете се върху истинския проблем

Докато библейските учени бързат да убеждават хората, че тези събития са признаци на Второто пришествие, те трябва да се разглеждат като реални заплахи.

Вместо да изпадате в паника, направете всичко възможно, за да се предпазите от коронавирус.

Според  Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC), можете да предотвратите коронавирус, като  следвате съветите по-долу:

  • Да останеш у дома, когато не ти е зле.
  • Избягвайте близък контакт с болни хора.
  • Да не пипате очите, носа и устата си с мръсни ръце.
  • Покриване на устата с тъкан, ако кашляте или кихате и хвърляте тъканта в кошчето.
  • Редовно почиствайте и дезинфекцирайте често докоснати предмети и повърхности с почистващ спрей или кърпа.
  • Носенето на маска за лице.
  • Измийте добре ръцете си със сапун и вода. Измийте се след употреба в банята, преди хранене и след кашляне, издухване на носа или кихане. Ако нямате достъп до сапун и вода, използвайте дезинфектант за ръце на алкохолна основа с 60 процента алкохол.

Не се паникьосвайте и се подгответе. Научете за други превантивни мерки, които можете да предприемете срещу инфекции и болести на Prevention.news .

Източниците включват:

Express.co.uk

CDC.gov

Brighteon.com




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. latestnews - Реклама Бързи пари. Вкарай ци...
01.11.2020 01:09
Реклама
Бързи пари. Вкарай цифрите и стани богат. Мигновена регистрация:
https://ozumoney/16177319921554/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39741162
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031