Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2016 12:50 - Партията на протестърите предлага закрила за мигрантите, легализиране на гей-браковете и декриминализиране употребата на марихуана
Автор: varg1 Категория: Политика   
Прочетен: 524 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Тежка участ имаме българите. Все ни броят за шарани. При това у нас нещата се случват едва тогава, когато други отдавна - на прогледнали и прокудили порочните опити да ги манипулират. Пръкналата се след дълго бабуване партия на професионалните протестъри, този път готви истински погром на ценностите български, пред които дори антибългарската пропаганда на Българския хелзинкски комитет ще ни се види детска занималня.
 
Пред сектантското сборище в петъчната вечер в София Кристиан Таков никак не случайно нападна Българската православна църква. И, ако има за какво да бъде критикуван понякога Светият Синод, то арогантността на приватизаторите на моралната и унищожителите на семейните ценности и традиции, ни най-малко нямат правото да се гаврят с християнското самосъзнание на милионите българи. Православието у нас е запазило не просто българския дух през петте века на робство, но е показало онази устойчивост и във времената на комунизма, когато родата на Кристиан Таков и Христо Иванов са преследвали вярващите българи, които са посещавали църкви.
  image
Подигравката с православната ни църква, направена от Таков, обаче има своя дълбок замисъл. Поради липса на идеология, партията на професионалните протестъри е решила да легитимира себе си чрез провокация към обществото. Заради това вече са обсъждани варианти – познатите муцуни от грантовите НПО-та на “Америка за България” да се обявят за пълна закрила на мигрантите и да настояват България да приеме колкото е нужно мигранти и бежанци на собствената си територия. Така, протестърите разчитали да получат подкрепа от Берлин, Брюксел и Вашингтон.
 
Известният с това, че носи розови чорапки и обича да ги показва Таков, твърдо ще настоява партията на професионалните протестъри да се застъпи и за легализирането на гей-браковете. Нещо, за което проваленият бивш правосъден министър Христо Иванов също е имал намерение да работи, докато беше част от изпълнителната власт, но преждевременното му бягство го е предотвратило. С призивите за легализиране на гей-браковете, протестърите се надявали да привлекат не само подкрепата на западните посолства, но и да получат твърд електорат от любителите на еднополовата любов у нас.
 
За да спечелят гласовете на младите българи, професионалните протестъри активно ще работят и за декриминализиране употребата и притежаването на марихуана. Това пък им било предложено от журналисти, работещи в грантовите сайтове, активно ангажирани в популяризирането на новия проект на Кристиан Таков, Христо Иванов и кукловодът им – недосегаемият олигарх Иво Прокопиев. 
 
http://www.blitz.bg/politika/partiyata-na-protestrite-predlaga-zakrila-za-migrantite-legalizirane-na-gey-brakovete-i-dekriminalizirane-upotrebata-na-marikhuana_news471227.html



Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. olivie - аха
14.12.2016 16:45
В случая се залага заедно с идиотското да отхвърлим и полезното. Не само че трябва да се декриминализира марихуаната, а трябва да се реабилитира конопът като цяло, за да замести пластмасата и найлонът (печално нашумелият полиетилен) Четете Форд, който плати с живота си борбата за конопа. А набеждаването на конопа, свързано с марихуаната, която е лекарство за обезболяване на раковоболни цели затриване на голяма част от човечеството от глобалистките изчадия. Затриват горите, вместо да произвеждат хартия от конопа по измислени свързани с марихуаната причини, няма кой да преработва въглеродния диоксид, излъчван от кислородно дишещите организми, вкл. и човек и е логично за да намалят този гаден парников газ, да поизтребят населението нали? Освен това се тиражират и идиотщини, че видите ли "учени" в Албиона установили, че метановите пръдни от преживните животни увеличавали парниковия ефект. Вие не пърдите ли? Изводът е ясен. Вече обаче има противодействие - медитирайте сутрин преди събуждане, тогава, когато вътрешният Ви поглед е максимално извисен като се слеете мислено с всичко, което Ви заобкаля, като в същото време мислено унищожавате всичко, което пречи на света да бъде добър - преди всичко хора, доказани предатели и изроди. Сполай Ви - процесът едва сега започва!!! Живеем в матрица (не е важно дали е съзаддена от Бог, какъвто учи църквата) - подобрете я мислено и затрийте изродите. Няма нищо странно в това че Килъри загуби - това е Ваша заслуга, защото сте много и основа на бъдещото кошерно съзнание - господството на обществото над продажните псевдоелити. За това ракетите няма да се взривяват, самолетите ще падат, ще се губят нагласени избори изродите ще мигат невярващо, планираните терористични взривове няма да гърмят и т.н. Просто светът вече не е същият.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20282351
Постинги: 18677
Коментари: 10030
Гласове: 71339
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930