Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2016 11:38 - Пъзелът на Сатаната
Автор: varg1 Категория: Политика   
Прочетен: 595 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 14.03.2016 11:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Днес, не утре, всички лидери на Европа, които изсипаха върху главата на обикновения българин най-гнусните обиди и заплахи от първо лице през 2007 година и после в началото на 2013 и 2014 доказаха шокиращото твърдение, че са слаби подкупни политически пионки. От екраните на същите медии, от страниците на същите вестници, от електронните издания и радиостанции сега те благославят, хранят, подслоняват и обгрижват измамата на хилядолетието.

Как тези тези велики нации, с тези богоизбрани и несъгрешими политици допуснаха на територията на страните си хора без документи и самоличност? Как така отказът да бъдат снети пръстови отпечатъци вече се нарича състрадание и болка, а не престъпление? Какво се случи в главите на премиери, кралски особи и висши дипломати? Кой пренаписа историята на човечеството и връчи новия сценарий на актьорите облечени във власт?

 

Отговорът е само един. Подмяната на развитието на последната човешка цивилизацията е в ход.

В нея няма място за интелект, култура, социални придобивки и мирни времена. Нахлуването на чужди за европейската култура маси е най-зловещият удар срещу истинските ценности на системата. По високите етажи в ЕС е извършен пробив. Откровен акт на вътрешна група изменници в самото сърце на Брюксел. Предателството на съюза е факт. Безспорен. Кървав. Безмилостен.

 

Ние сме във война. Нова зловеща по своя характер и мащаби война.

Всички завоевания на нашата система бяха предадени от вътре. Обезоръжената Европа в течение на само 20 години е на колене. Без армии, без подготвени войски, без оръжия, без самолети и танкове. Предварително и напълно доброволно Европа унищожи сама своята огнева мощ. Европа не произвежда войници. Европа произвежда лигльовци. Войници започнаха да произвеждат масово на друго място близко до границата на обетованата земя.

 

И в година 2015-та най-голямата чужда войска прегази Европа и окупира безпроблемно на нашата свещенна плът.

        До края на годината чуждите войски ще се дислоцират и подготвят пролетната си офанзива. Веднъж попаднали на територията на континента завоевателите ще се въоръжат за броени дни. В цунамито от измама в Европа нахлуха обучени полеви войници и командири, експерти по взривове, терористи, програмисти, хакери и обикновени джихадисти. Като задача номер едно пред все още устойчивите правителства стои спешното преоборудване, увеличаване на числения състав и подготовка на националните отбранителни системи за водене на активни противодействия на различни провокации в градска среда. Скоро Швейцария засили военното обучение на населението си със специални програми. Странните съвпадения на факти от засекретени доклади станали публични в малки немски медии доказват тезата, че пред очите на 500 милиона граждани на Европа се подрежда пъзела на Сатаната.

http://novotopoznanie.com/Пъзелът-на-Сатаната.html




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20131110
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031