Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2021 07:45 - Откровение Христово за залъка на Юда и дарбите на Христа
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 2061 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 12.02.2021 22:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

”Мнозина днес приемат Христа, но са тъй далеч от Неговата Светлина, тъй като не поемат Словото Му в ръка, но градят върху басня. Христа е обещал Светлина чрез Словото Си за последни времена, тъй като идва веч огнената изпитня, идват язви от гнева на Отца, то Христа изпраща Светлина на народа Свой на Земя.

Мнозина държат Словото в ръка, но не са в неговата пълна Светлина, защото сам не е благоволил Христа. Чрез Своите раби пророци в Словото е обещал Късния дъжд на Земя. А сега чрез Късната Роса Светлина Той открива що значи ”залъкът на Юда“.

Залъкът на Юда значи грехът, който извърши Юда на тайната вечеря. Чрез залъка Юда прие Сатана в своята плът и извърши предателство спрямо своя Учител За корист и блага Юда предаде Христа за тридесет сребърника на Земя. Но Юда не престана с това Той и до днес върши предателство на Божиите искрени чада и ги отклонява от Истините Негови (Божии) на Земя.

Тъй като Сатана няма друг начин да навлиза в човешката плът, освен чрез залъка, то той продължава и до днес да внася греха в човека чрез пролята кръв. Тъй като първият грях дойде на Земя чрез проливане на човешка кръв, то тя бе първата жертва на Земя (от Каин, който уби своя брат Авел). И чрез първия грях – пролятата кръв на Земя Сатана има контакт с Божия народ чрез (свинското) месо. И тъй до днес залъкът на Юда е примка на Сатана и влиза в скинията на Отца – сърцето, храма на Духа Святи и го осквернява по този начин.

Ето защо благоволи да изяви чрез последните Роси на Късния дъжд, що ръми на Земя, да изяви на Своя народ, независимо от кой да е род, племе на Земя, последната Светлина на всеки християнин, що трябва да държи в последните дни. Всяко Божие чадо трябва да знае Неговата воля. Затуй Христа се открива чрез Неговата тръба, изпълнена с Духа Света. Тръби Той сега, особено към искрените сърца, що търсят спасение в Христа, но не и към користолюбивите, що приспиват съвестта, за да угодят на плътта и да умуват в истини на Христа.

Ето защо тръби Христа към людете Свои с последна Светлина чрез Късната Роса да се опомнят вси и да поемат Словото Божие в ръка да проверят Истината на Христа за последни времена и да разумеят хитрините на Сатана.

Залъкът на Юда, приет чрез уста (ядене на свинско месо), накърнява храма на Духа Святи, неръкотворната скиния на Отца човешкото сърце, светилище на Отца чрез посещение на Духа, Славата Господня. Затуй сърцето като храм Господен не трябва да бъде осквернено. Но тъй като Сатана пак успя да навлезе, както в Древността чрез залъка, греха, в човешката плът и да го оскверни, разруши и да му действа чрез мисли зли, нередни, да всява омраза към Господните искрени слуги, неверие спрямо Божието слово, то днес пак Сатана има власт да владей чрез залъка на Юда – греха Господните избрани и да ги мами чрез басни и нередни мисли. Понеже проливането на кръв е грях Сатанински, с който Сатана и Каин завладя, чрез същия грях пак владей над човешката душа.

И сега чуйте Христовия Глас чрез Късната Роса: Месото е грях за изкупените, новородените Божии чада чрез кръвта на Христа, що са се покаяли и са готови да Му служат. Тъй като проливането на кръв е дяло на Сатана, то покаяната душа, приела храна месна (от каквото и животно да е тя), осквернява храма на Духа Святи – светилището на Отца и има дял Сатана с плътта като владей предимно ума човешки. Затуй в последни времена е крайно необходимо за човешката душа пълно отрицание от месната храна, угояване на плътта. Тъй като грехът преминава в кръвта, то тогаз бушуват страстите Сатанински в плътта и душата е склонна да греши, защото грехът владей ума. Но когато се отрече от приемане на месна храна, човекът очиства и приготвя земната скиния за Христа и тогава свободно работи Дух Святи в човешкото сърце, и го освещава в пълнота на Словото Божие, и го приготвя Христа за голямото изпитание в последни времена, за да устои в борбата със Сатана. Затуй мнозина са призвани, а малцина избрани, а и мнозина погиват в света, макар и умити в кръвта на Агнеца Христа. Затова един непокаян съсъд е в пълно владение на врага и той чрез залъка – греха го употребява. Днес владей грехът и между рода на Христа, защото не са покаяни в пълнота, а още служат на двама господари – Бога и Мамона.

Ето сега сам Христа зове чрез Святия Дух Своя народ да застане в пълнота на Словото, да провери, за да се увери и тогаз да скъса напълно с врага и света, както отвътре в себе си, така и отвън и да обрече сърцето си на Христа, като се покае и освободи от връзките на Сатана чрез залъка на Юда – всичка месна храна и сиренето (овче), чрез което пак навлиза грехът на Сатана в човешката плът. А кога се човек освободи от примките на Сатана, то тогаз ще е в пълнота покаян пред Христа и Той ще то употреби на Земя в последните дни за спасение на “ човешката душа. Или чрез дарба в пълнота на Христа, или чрез дела. Чуйте и се стреснете, последна Светлина приемете” – зове Христа избраните на Земя да се освободят от Сатана и да видят Лицето на Отца – Сина чрез Духа Света.

Тъй като Бог е Дух, то с Дух и Истина човек трябва да Му служи, да се кланя в последни дни, за да може да издържите, Мои, на огнената изпитня и във времето на язвите. Слава чрез Духа Света на всички покаяли се пред Христа. Амин!“

03.02.51 г.

”Светлина за последни дни давам чрез Късния дъжд на Земя за Моите избрани чада и да ги изведа от Вавилон, за да ги осветя Ето ви и Слова за Моите дарби, че дарби не могат да са в пълнота, ако не са в покаяние пълно пред Христа. А да се покаеш, то значи да се откажеш от всичко неугодно пред Христа, що си вършила досега и тогаз ще те употреби Христа. Амин!




Гласувай:
7



1. mihala - Здравей,
12.02.2021 15:00
Позволих си да напиша откъс от Новия Завет- "Не това,което влиза през устата е мръсно,а това,което излиза от нея" т.е. не това,което ядем е мръсно, а това,което изговаряме. Това е закона за любовта.Когато сме приели Христа ние ставаме негови деца с плътта на Отец, а Отец е безгрешен."Ще напиша заповедите на сърдцата ви и никой няма да казва,че не познава Отец и заповедите му. Тогава грехът става явен и
осъждението е явно. Бог е знаел,че ще настъпят мръсни времена и земята ще се замърси ,както растения и животни,защото се препитаваме от нея.
цитирай
2. elizabethborislavova - И на мен ми е интересно
12.02.2021 23:08
Това сравнение на свинското със залъка на Юда ми е интересно, че го казва Бог. Вие ядете ли свинско?
mihala написа:
Позволих си да напиша откъс от Новия Завет- "Не това,което влиза през устата е мръсно,а това,което излиза от нея" т.е. не това,което ядем е мръсно, а това,което изговаряме. Това е закона за любовта.Когато сме приели Христа ние ставаме негови деца с плътта на Отец, а Отец е безгрешен."Ще напиша заповедите на сърдцата ви и никой няма да казва,че не познава Отец и заповедите му. Тогава грехът става явен и
осъждението е явно. Бог е знаел,че ще настъпят мръсни времена и земята ще се замърси ,както растения и животни,защото се препитаваме от нея.

цитирай
3. blagovesteliseev - Аз разбирам следното:
14.02.2021 21:31
Ако иска човек да бъде посветен и Бог да го употребява и действа чрез него трябва да се пази в чистота - физическа и духовна. Святия Дух не обитава в кочина.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 644949
Постинги: 912
Коментари: 1024
Гласове: 2559
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031