Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2019 14:25 - Хулигани от Пловдив натикаха малък мъж в багажника на кола (ВИДЕО)
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 536 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 01.04.2019 14:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Пореден акт на насилие се разигра в Пловдив, и то посред бял ден. "Геройството" е заснето от самите извършители, а видеото  https://www.youtube.com/watch?time_continue=28&v=8dUW7m8bov8 бе публикувано във фейсбук група за подигравки с име "Млекарите". След нашумялата и вече изтрита група "Шкембе чорба", в която се публикуваха нецензурирани клипчета и служеше за място, където да се сипят редица обиди към много хора, група "Млекарите" достойно заема мястото й. 

В акта на насилие потърпевш е мъж от малките хора с прякор Големия Илиев, който стана известен в интернет пространството след като беше наплют и обсипан с обиди на Главната улица в Пловдив от фитнес маниака Тошо Куката. Именно след този случай започва постоянният тормоз над малкия мъж.

Новото видео, което е с времетраене около 30 секунди, ни бе пратено от читателка на Trafficnews.bg. На него се вижда как няколко момчета против волята му го вкарват в багажник на кола, като му казват, че ако не влезе доброволно, ще бъде вкаран насила. Той не се противопоставя, като единственото му желание е да няма снимки. 

"Айде влизай, щото ще те хвана за краката и ще те вкарам вътре" - обажда се един от "мъжагите", като заснема всичко, въпреки даденото обещание пред Главния Илиев, че снимки няма да има. 

Видеото завършва със затръшване на капака на багажника, в който е затворен мъжът. Каква е целта на гаврата и накъде се отправя групата, остава мистерия...

След случката ние се свързахме с Главния Илиев, за да го попитаме чувства ли се жертва и смята ли да се обърне към полицията, за да може всичко това веднъж завинаги да приключи.

Ето какво ни отговори той: 

"Не се чувствам като жертва, а относно полицията не вярвам в нея и затова досега не съм се обърнал към нея. За да предприема нещо, трябва да намесвам приятели, които да се разправят по един или друг начин."

image

За съжаление, това не са единствените гаври с пловдивчанина. Въпреки физическите си затруднения, той бива тормозен психически и физически от дълго време.

Нашият читател ни разказа и за друг клип, разпространил се в интернет пространството, на който се вижда как жена нахлува в дома му, чупи прозорците и го заплашва, но по-негова информация той не подава жалба, защото се страхува. Поради липса на финансова възможност той се съгласява да го нахранят в Happy и да му купят една кутия цигари, за да забрави за инцидента.

"Моето мнение е, че това не трябва да продължава така! Един човек, макар и различен от нас (малък човек) не заслужава да бъде тормозен по този начин. Той не се занимава с нищо, живее с баща си, който е с инсулт, а майка му работи в чужбина и ги издържа. Момчето дори смени адреса си на местоживеене, тъй като предишния му стана известен и много хора идваха да го тормозят." - разказва нашият читател.

По този повод Главния Илиев сподели: "Да смених си адреса, но не само това е причината. Просто си намерих по-уютен дом."

"Жал ми е, защото няма никаква защита, а със съчувствие не можем да помогнем! Има и друго, той е такова момче, което си живее във филма... стана известен с това, че се пуска във Фейсбук на лайф и обсъждаше различни теми. Беше забавно до някъде, но всичко това доведе до насилие... Надявам се той да успее да реши своите проблеми и за в бъдеще другите да знаят, че това, че един човек е различен, не означава, че трябва да бъде мачкан!" - завършва своя разказ читателят ни.

https://trafficnews.bg/absurdi/huligani-plovdiv-natikaha-malak-mazh-bagazhnika-kola-137270?preview&fbclid=IwAR1sdl8pNuQmQSl4WmszSfPxSKwAd_JPWHDUQzIUEPFKx4n27KIuPkb3MhQ




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. tikoev - Само да ми падне....
01.04.2019 15:04
Само да ми падне....
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20188781
Постинги: 18666
Коментари: 10028
Гласове: 71317
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930