Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2019 11:47 - Борисов се хвали с милиарди излишък, а в това време ежедневно погребваме поредните жертви на геноцида на мафията
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 2731 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ГЕНОЦИД е точната дума.

Стотици българи, деца, мъже и жени се нуждаят от средства за лечение и са принудени да просят левчета от сънародниците си, за да живеят.

Да треперят, да броят стотинките от кутиите за дарения и да се молят средствата да бъдат събрани преди да е станало късно. Понякога успяват, друг път тихо си угасват. Кошмар, който е ежедневие в държавата на мафията.

В това време управляващите отчитат милиарди бюджетен излишък и дори се хвалят, че са одрали от гърба на българите повече пари, от колкото им трябват. Бойко Борисов с гордост говори за тези милиарди, а в това време ежедневно погребваме поредните жертви на геноцида на мафията.

Можем да направим аналогия на държвният б’джет с бюджета на едно семейство. Ако детето ти е смъртно болно и има нужда от средства за лечение, ти ще платиш ли за лечението му? Или ще го гледаш как умира и ще си внесеш парите в банката, за да си ги харчиш за удоволствия? Точно това прави Буда и бандата му престъпници. Стотици български деца, мъже и жени имат нужда от лечение, но държавата внася един милиард и триста милиона лева в банкова сметка, за строежа – грабежа на магистрала, докато болните умират, обявявайки тези пари за „излишни“. Излишни за кого? Здравната каса, чиито резерв Бойко Борисов открадна дължи над 300 милиона на чужди здравни каси, но правителството не плаща тези задължения с „излишъка“. Може ли да имаш излишни пари, като в същото време имаш задължения? Може, защото „излишъка“ всъщност не е излишен, той е нужен. Това е поредната хранилка за мафията. За Борисов е по важно Пеевски, Златев и останалите дебели да продължат да се угояват. Това е единствената цел на това управление, да използва властта, за да източва и ограбва държавата, осигурявайки си безнаказаност за престъпленията чрез контрола върху прокуратурата. Никой не се интересува от болките, мъките и нуждите на българите. По важен е интереса на Гергов, Божков, Минев…

Управляват ни изроди, най-долните и алчни престъпници. Имаме право да се борим срещу това зло със всички необходими средства. БОЕЦ водим тази битка. Борбата за живот и справедливост срещу алчността на изроди, хранещи се с болката, мъката и нещастието на най-бедният народ в Европа.

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев, Фейсбук

 




Гласувай:
7



Спечели и ти от своя блог!
1. radostinalassa - Като продължава да угоява дебелите..
24.01.2019 22:05
ББ иска тайно да ги убие и да ни отърве от тях. Но и той е причислен към тях. Пак излиза че е прост.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20189175
Постинги: 18666
Коментари: 10028
Гласове: 71317
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930