Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2017 19:51 - Стрелите на Амур! Росен Плевнелиев живее със синоптичката Деси Банова
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 813 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Една неочаквана връзка, която започнала уж на шега, пък после станало сериозно. Така са се развили събитията в личния живот на президента Росен Плевнелиев и на синоптичката на Нова телевизия Деси Банова, твърди "168 часа".
И двамата обявиха в свои интервюта, че са приключили с вече бившите си половинки. А съседите виждат новата двойка на улицата, в магазина или пред домовете, където живеят. Просто няма как подобна новина да остане скрита дълго. Точно заради това влюбените решават да се подготвят за медийното цунами, което ще се вдигне след осветяването на романтичната история.
На 9 октомври пред столичен всекидневник Плевнелиев обявява, че семейната му връзка с Юлияна е вече минало. Първата дама нито веднъж не се появи на официална церемония по време на президентския мандат на мъжа си. Още тогава жълти издания се бяха активизирали да съобщават, че двамата отдавна не живеят заедно, а жестоката семейна трагедия, която ги сполетя, още повече ги е отдалечила един от друг.
"Съзнателно пазех своя личен живот от прекалена публичност. Знаех, че българският народ очаква от своя президент да работи денонощно и посветено, а не да присъства ежедневно в булевардните хроники. Истината е, че моят брак със съпругата ми Юлияна е минало. Живеем разделени повече от година. Процедурата за развод по взаимно съгласие отдавна е в ход, като документите са в съда. Оставаме добри приятели и посветени родители, действаме и мислим изцяло в интерес на децата. Но пътищата ни се разделиха", заяви той.
10 дни след неговото интервю и Деси Банова също нарушава правилото да не обсъжда личния си живот и се явява в предаването на Гала с "важна новина", както обявява самата водеща.
"Продължавам да смятам, че личният живот си е за нас, а не за прожекторите. Реших обаче да говоря пред моите приятели, защото не искам да се спекулира с темата. Повече от година и половина съм разделена с бащата на детето ми - Ивайло. Ще продължим да се грижим за прекрасната ни Йоана. Няма война и няма трети човек. Случи се вследствие на различни характери. Случва се в живота. Живеем във времена, когато сякаш съществува вирус, който удря семействата и те се разделят. Когато хармонията я няма в една връзка, е най-добре за партньорите да поемат по свой път. Не искам да бъда разбрана погрешно, но може би така е по-добре и за самите деца.Ще продължа да уважавам Ивайло и семейството му. Заедно ще вземаме всички важни решения", заявява 37-годишната Деси Банова в популярното телевизионно предаване, като в същото време прави още едно много лично признание: "Доста дълго време бях сама и не го афиширах. Но отскоро срещнах прекрасен човек. Много съм щастлива, много съм влюбена, но още всичко е в начален етап".

https://www.bulnews.bg/article/307698



Гласувай:
6



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20122668
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031