Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2017 14:32 - ЕКСКЛУЗИВНО: НАП започва проверка на палата на Цолова в Драгалевци за над 500 000 лева!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 518 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 09.08.2017 14:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 От НАП са готови да разнищят журналистката Ани Цолова. Водещата на “Здравей България” живее в луксозен имот, а сега ще и се наложи да доказва доходите си и откъде е взела толкова пари за закупуването и обзавеждането на къщата. Николай Бареков подхвърли идеята да бъде проверено дали сметките и са изрядни. И желанието ме у на път да се изпълни.

Бареков се ядоса  на слуховете, че цената при покупкта на къщата му, която е в съседство с тази на Цолова е занижена шест пъти. Той категорично отрече това да е вярно и обяви себе си за редовен данъкоплатец. Тогана той пойска НАП да проверят неговата съседка. “ Май съсед буквално на 50 метра, е Ани Цолова от Нова телевизия. Тя цял живот е била журналист. Нейната къщата е в пъти по- хубава и по-скъпа от моята. Никой не си задава въпроса за нейната къща, а се занимават с моята, която е с платени данъци и проверена от НАП. Ето азискам НАП да провери къщите на тези хора, които се показват всеки ден по телевизията и ме тростват, дават морални напътдтвия на хората в живота,  а техните къщи не са проверени както моята.” Категоричен е евродепутата.

Оказа се, че Бареков е развалил лятото на Цолова. Изплашена, че е напълно вероятно да открият пропуски при плащането на данъци и декларирането на средства, тя започнала да звъни на познати олигарси с цел предотвратяването на евентуална проверка. Напрежението между евродепутата и журналистката се наблюдава от доста време. Преди няколко месеца той написа гневен статус в личният си профил във фейсбук и макар да не уточни кого визира, то се подразбра. Още тогава той намекна за финансовото състояние на Цолова: “Чета, че една видна сутрешна журналистка се похвалила, че отказала 5000 лева подкуп, за да интервюира виден политик. Да започна с политика. Надали е бил, чак толкова виден или толкова богат да предлага такива жълти стотинки на такава богата водеща. Вероятно водещата с баджаците се е обидила от твърде ниската за стандарта и оферта. Същата се шири в палат в полите на Витоша и всеки месец прибира десет пъти по 5000 левa срещу услугите си”, разконспирира я тогава Николай Бареков.

Факт е, че тв водещата живее в истински палат в богатия столичен квартал Драгалевци. Много родни знаменитости могат да и завидят на вкуса. Когато я купила през лятото на 2014г. Къщата мязала по- скоро на постройка от соца. Предишните и собстваници нямали средства да я поддържат и била съвсем занемарена. След като Ани и мъжът и Васил я купили обаче, се започнали стабилни ремонти в нея. Според запознати Цолова сменила поне 30 различни специалисти, за да получи това, което иска.

Усилията имали резултат и в момента домът и по нищо не се различава от луксозните палати в околността. Специалисти от имотната сфера са катеорични, че покупката и ремонтът нановият и дом са глътнали поне 400 хиляди лева. Това е сума, която малко български семейства могат да отделят. Тя и мъжът и се грижат изцяло за двора- Васко коси послушно тревата, тя сади цветя и полива, защото само така намирала спокойствие и равновесие. Тя твърди, че домът и далеч не е разкошът, каквито легенди вървят, но за нея означавал много.

Имала си две специални места в него- лятната кухня и една направи си сам пейка в двора. Когато купили имота, едно гигантско дърво и било жизнено важно да бъде отсечено. И от него мъжът и направил пейка. 

http://www.bnews.bg/article/228525-ekskluzivno_nap_zapochva_proverka_na_palata_na_tsolova_v_dragalevtsi_za_nad_500_000_leva




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20233862
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71324
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930