Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2017 13:52 - Секретен доклад на ЦРУ разкри мръсната схема: БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ ФАЛИРАЛИ КТБ за да Скрият Следите си от НАРКО-ТЪРГОВИЯТА С ИДИЛ!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1912 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 12.02.2017 13:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Секретен доклад на ЦРУ изтече в българските медии и в него истината за фалита на КТБ се преобръща на 180 градуса.

Според събраните от американската секретна служба данни умишленото фалиране на КТБ е плод на гнусен заговор на Делян Пеевски и Бойко Борисов срещу банкера Цветан Василев. Според същия доклад Борисов и Пеевски били замесени и в крупна контрабандна схема, в която освен действащият тогава министър-председател на България са участвали и няколко висши функционери от ДПС.

image

ЦРУ са засекли парични преводи от мръсни сделки за милиарди долари от контрабанден износ на българско оръжие и наркотици, предназначени за Ислямска държава. Паричните потоци минавали от Сирия през Турция към България, а част от тях се изпирали в КТБ, за да станат редовни и да не пада и сянка на съмнение относно легитимния им произход. Според разследването на американците ДПС е действало като етническа криминална организация, която била в пряка връзка с турски наркотрафиканти, хора от турските специални служби МИТ и тартори на терористични клетки.

От България в схемата били не само ДПС, но и хора от правителството и парламента.
Въпросният документ осветява и още една любопитна подробност: Бившият шеф на БНБ Иван Искров е работел и като информатор на американското разузнаване. Той издал на ЦРУ, че в офиса на една от родните партии се е провела среща между него, Пеевски, Йордан Цонев, бившият шеф на НСО Ангел Александров, зам.-главнят прокурор Борислав Сарафов и Бисер Лазов- изпълнителен директор на КТБ. Това било потвърдено и от бившия министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев.

Според доклада на Иван Искров до ЦРУ, именно на въпросната тайна среща е взето решение да се организира фалирането на КТБ, за да се заметат нарко следите.

По идея на Пеевски за фалита трябвало да бъде набеден Цветан Василев и службите изманипулирали и насочили разследването в тази посока. През банката (КТБ) минали миларди долари от сделки с терористите – главорези от ИДИЛ, главно от търговия с оръжия и наркотици. Това трябвало да се скрие, като финансовата институция се срине, а всички негативи паднат на гърба на Цветан Василев.

Третата част от доклада на ЦРУ е също доста интересна: Според нея бившият мажоритарен собственик на КТБ Цветан Василев е привлечен като обвиняем, но кой знае защо никой не може да го докара в България за разпит. И въпреки, че е издадена европейска заповед за задържането му, а той открито живее в хотел в Сърбия, до ден днешен не се предприемат никакви сериозни мерки да бъде докаран у нас.

От своя страна Василев потърсил контакт с ЦРУ и разказал всичко, което знае за източването на банката и схемите, които са се разиграли докато той е бил нейн собственик.

image

И като връх на сладоледа в доклада се замесва и името на Цветан Цветанов. Мистър 6 апартамента също се оказва, бил доверен човек на ЦРУ. Цветанов издал на разузнавателната служба, че ликвидирането на банката е станало, за да бъдат облагодетелствани политически и бизнес кръгове в България. В своя донос той пък твърди, че премиерът Бойко Борисов и Делян Пеевски са спретнали заговор-завера срещу Цветан Василев, като за целта са изфабрикували много „доказателства“ за слаб контрол от страна на Василев върху банката, достатъчни да го вкарат в затвора. А целта на Борисов и Пеевски била да придобият активи и имоти на банката след нейното затваряне, както и да заличат всички следи, водещи до самите тях, пише в доклада.

В България отдавна се знае, че Борисов дърпа конците на мафията и по-специално на търговията с амфетамини. Но докладът на ЦРУ остана само в няколко сайта и върху него бе наложена жестока цензура.

Никой не го преписа, никой не посмя да цитира дори ред от този исторически документ, описващ гротесната действителност в съвременна България.

Никой не коментира дори любопитния факт, че малко преди изборите Цветанов се опитва да застане начело на ГЕРБ, предавайки Борисов на американците.

Никой не гъкна, че ни управляват мафиоти и ченгета, а всеки втори управник на родината ни тича на доклад в американското посолство. А самото ЦРУ назначава на ключови държавни постове у нас единствено хора, които може да държи и контролира с тежки компромати.

Никой вложител в КТБ не подири сметка от мошениците във властта за изгубените си пари и за стреса, на който е бил подложен. И никой не попита как така от държавния бюджет бяха дадени три милиарда лева да се покрият дълговете на банката.

Мъртва тишина цари по въпроса с взривоопасния доклад.

А народът си въобразява, че имаме медии и разследваща журналистика.

Всъщност имаме гербаджийска мафия, облечена във власт, яхнала медиите и ръсеща поръчкови лъжи всеки ден.

А днес вместо за шокиращата развръзка на скандала с КТБ и бившия премиер-мафиот Борисов, новина № 1 за медиите ни е заглавието: „Герб дава газ пред БСП за изборите“. Като въпросната „газ“ се изразява в е един процент преднина пред „Столетницата“, очевидно подарен от гербаджийските подлоги „Алфа Рисърч“…

На такава държава като нашата, с такива продажни политици и журналисти, и с толкова видиотен народ…

нито ЦРУ, нито КГБ, а и МОСАД и МИ-6 да се напънат, не могат да ни помогнат!Skandalno.net

ЦЕЛИЯ ДОКУМЕНТ НА ЦРУ С ГРИФ „TOP SECRET“ ВИЖТЕ ТУК:

image

image

image

image

image

image




Гласувай:
6



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20127105
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031