Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2017 18:31 - На хоризонта – нова патриотична коалиция! Нова Зора, ВМРО, АТАКА и Българска пролет се обединяват, бият шута на Симеонов!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 496 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 23.01.2017 18:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Минчо Минчев, Красимир Каракачанов, Волен Сидеров и Велизар Енчев започнаха преговори за обединение срещу продажния елит на статуквото. Лидерите на Нова Зора, ВМРО, АТАКА и Българска пролет изразяват поддръжката си към президента Румен Радев.

Ето какво каза Минчо Минчев от Нова Зора: «Велика е силата на словото, когато е честно, когато е родено от правдата, от болката и тревогата на сърцето. Истини, които в продължение на 27 години бяха назовавани и можеха да бъдат прочетени в страниците на “Зора”, в мразовития 19 декември намериха своето място в една нова оркестрация на думи и смислови акценти, които като пролетен вятър влетяха в душите на милиони българи. Трагедиите на цял един народ и една държава, дом на работливи и достойни хора, доскоро наподобяваща на обърната към слънцето слънчогледова нива, бяха осветени в тази реч от драматичната пропаст на надежди и реалности, на обещания и дела, на лъжи, отчуждение и безпощадни истини. И родиха увереност за едно ново начало»
Минчо Минчев заяви още, че в момента се водят преговори с коалиционни партньори на БСП за отделяне от партията и присъединява към коалиция «Родина» – Нова Зора, ВМРО, АТАКА и Българска пролет. Имаме запитвания запитване за присъединяване от регионални лидери на партии не само от БСП, но и много други партии и движения които не са представени в парламента!
Готови сме да кажем «Добре дошли» на всички патриоти желаещи да върнат величето на България. Ще приемем всеки, който е готов да работи за реализация на справедливата концепция за обществено развитие, каза още Минчев.

Преди ден бе съобщено за скандал в патриотичната коалиция между ВМРО-НФСБ и „Атака“. Поводът стана изявление на Валери Симеонов пред медиите преди два дни срещу президента Радев. Симеонов го нарече „шофьор на самолет без биография, довел една дълга жена със себе си в парламента“. Срещу това скочиха от ВМРО.

„Националният изпълнителен комитет на ВМРО заявява, че изявленията на председателя на НФСБ Валери Симеонов, направени в няколко национални медии, не са съгласувани с ръководството на парламентарната група на Патриотичния фронт и следва да се приемат като позиция само на НФСБ. Този тип изявления подхранват партийния егоизъм и рушат коалиционните отношения“, се казва в позиция на партията на ВМРО.

Каракачанов коментира също, че на изборите ВМРО и „Атака“ ще се явят заедно, а предатели като Симеонов нямат място в тяхната коалиция.

Фрог нюз

http://frognews.bg/news_127425/Nova-Zora-VMRO-ATAKA-i-Balgarska-prolet-se-obediniavat-sreshtu-statukvoto!/




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20231151
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71324
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930