Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2017 08:47 - Фейсбук страница, посветена на българската армия, изригна срещу "Америка за България": Който заплашва Радев, ще бъде ликвидиран на място! (СНИМКИ)
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 451 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Гответе се за война, ако искате да съхраним стабилността в България, приканват в същия войнствен тон анонимните Фейсбук страница, посветена на българската армия, разпространява призиви за избиване на противниците на новия президент Румен Радев и борба със сила срещу „Америка за България” у нас. От страницата "Българска армия (БА)" искат да противодействат на „Америка за България” - или "Съединените терористични щати", както ги наричат те - които според тях имат за цел да дестабилизират страната ни.  В гневна публикация администраторът на страницата се обръща към директора на фондация „Америка за България” Нанси Шилър, обвинявайки я, че те се месят в България от два века. Затова от групата призовават за "контрадействия пред американското посолство на Съединените щати в случай на опит за дестабилизация". 
  image
"Който заплашва президента на Република България Румен Радев ще бъде ликвидиран намясто!", се казва в публикацията от 19 януари. Освен това от страницата приканват три бригади да изпратят поне по един автобус с униформени, за да докажат, че са български генерали като Румен Радев, а не "американски подлоги". 

Заплахите се появяват само ден след като автор, близък до директора на Руския институт за стратегически изследвания генерал Леонид Решетников, публикува в РИА Новости обширен коментар, в който твърди, че американски фондации планират да свалят от поста му новоизбрания президент чрез протести и безредици с платени провокатори. 
  image
"Ако протестърите се опитат да дестабилизират България, то това ще е идеална възможност да избием враговете на Родината ни! Гответе се за война, ако искате да съхраним стабилността в България!", приканват в същия войнствен тон анонимните. 

Опитите за убеждаване не спират в общи заплахи, защото в подкрепа на тезата си страницата с над 58 хиляди харесвания дава и конкретни дати на организирани протести. Цитирайки свои източници, върлите защитници на Радев казват, че на 22 януари се готвят протести срещу него.
  image
"Имайте готовност на 22-ри въоръжени буквално да изтребим врага на България", заявяват от страницата, допълвайки че "физическото изтребление на либералите е конституционен дълг на всеки българин". Според техните изчисления Радев е подкрепен от 90% от гласоподавателите и не може 5% да решават съдбата на останалите.

http://www.blitz.bg/obshtestvo/feysbuk-stranitsa-posvetena-na-blgarskata-armiya-izrigna-sreshchu-amerika-za-blgariya-koyto-zaplashva-radev-shche-bde-likvidiran-na-myasto-snimki_news481356.html?pr3vi3w=true%3Futm_medium%3DFacebook&utm_campaign=blitz&utm_source=blitz%3Ff



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20127320
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031