Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2017 18:53 - Внимание: ИДЕ РЕЖИМ НА ТОКА! Борисов чака ген. Радев да вземе властта и ПОТАПЯ БЪЛГАРИЯ В МРАК!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1363 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 12.01.2017 18:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Брутален режим на тока е първата „изненада“, която Борисов и шайката му гербери готвят на новия президент ген. Радев и служебното му правителство.

Истината е, че режим има и в момента, но заради студеното време е маскиран като аварии и развалени трафопостове. Ток има само в големите градове, а в малките и по селата се появява от време на време, когато мрежата не е много натоварена.

image

Хората на Бай Х*й направиха отчаян опит да поискат ток от Румъния, но от там вчера отговориха, че е студено, а наличният ток им трябвал за собствената им икономика. И стана ясно, че ГЕРБ са забравили да подновят преди две години споразумението със северната ни съседка, което я задължаваше да ни помага с електричество при бедствени ситуации.

Най-голямата наглост в случая е, че България и частните фирми продължават износа на евтиния ток от АЕЦ „Козлодуй“ за Турция, който е на принципа „кон за кокошка“. Подаряваме електроенергията си на Анкара срещу 4 стотинки за киловат, а от Румъния я внасяме на 18 стотинки. Тоест, България изнася евтин ток, за да може фирми, близки до властта, да печелят. А внася 4-5 пъти по-скъп ток, който се заплаща от обикновения българин.

Познайте кой плати разликата!

Герберските медии отрано започнаха да подготвят населението с апокалиптични заглавия: „Гответе се за жестоки сметки за тока през декември!“, „Студът вдигна потреблението!“. А телевизиите пък усилено рекламират бързи кредити да се справим с положението. И неспирно намекват под сурдинка за Виденовата зима.

Първо, през декември сняг нямаше и не беше студено. Но сметките дойдоха и българите хлъцнаха! Наистина са двойни! А в тях не влизат изобщо Коледа и Нова година, когато наистина се застуди и хората се разготвиха, въоръжени с фурни и грилове, а климатиците бичеха на макс. Какво ще се случи сега, след ледения януари, не смеем и да си представим. Средните сметки за декември бяха 180 лева на домакинство, а за януари месец ще са двойни. Как ще ги плаща народът – да му мисли. Борисов вече няма да е министър-председател и всички негативи ще бъдат хвърлени в кошницата на служебното правителство!

ГЕРБ прояви дори още по-голяма наглост: Министърът на икономиката обяви, че от петък спираме износа на ток за Турция. Дали ще бъде спрян наистина или това е предната лъжа, не е ясно. Ясно е едно. Че в най-големия студ Борисов остави народа да мръзне. За сметка на частната си печалба от износа на евтин ток. Не е ясно още и каква неустойка ще платим на Турция. Защото, повярвайте, предсрочното прекратяване на всеки договор е свързано с такава. И колко пари ще излязат пак от нашия джоб? Не от този на фирмите или на Цветелина Бориславова, а от джоба на обикновения български потребител?!

image

И защо правителството на Борисов не спря износа досега, при положение, че страната от десет дни е в леден капан? Ясно защо: Да донатовари сметките и да вбеси народа, насъсквайки го срещу новите управляващи.

Да. Борисов се готви да потопи страната в мрак! И хаос! Защото когато хората излязат на улични бунтове заради сметките, той ще е извън играта и ще гледа с перверзна наслада отстрани как току що встъпилият в длъжност ген. Радев се гърчи и се чуди по кой начин да усмири озверялата от студ и беднотия тълпа. А в периода след това Борисов провижда третия си звезден миг, когато ще излезе по телевизията и най-нагло ще хвърли цялата вина върху „комунистите“.

Мръсен номер! Но кога пък Вожда си е падал по феърплея и чистите игри? Борисов винаги подхожда подло и със саблен удар в гърба… и винаги поваля противника с добре премерени дози простотия и безочие. И все става така, че жертва на омразата му към политическите опоненти пада все българският народ! Но на Борисов най- последно му пука за народа!

Фанфарните му обещания, че ще се къпем в нефт и газ също се оказаха балон, който още в началото на тази година окончателно се спука. Правителството в оставка тихичко оттегли обществената поръчка за проучване на Черно море в полето „Терес“ за газ и нефт. Причината, според болните герберски мозъци, била, че нямало инвеститори, навити да хвърлят 1 милиард лева, за да дирят на босия цървулите. А истинската е, че там газ и нефт няма и това се вижда ясно от спътникови снимки. От проучванията последна се оттегли френската фирма „Тотал“, която след половин година търсене не откри нищо в морето ни, освен вода. Е, имало някакви нищожни находища, но не си заслужавало да се дупчи, защото били тотално нерентабилни.

image

Така всички обещания на ГЕРБ станаха на пух и прах.

Народът бе лъган безочливо, че едва ли не България ще се превърне в Емирство, че ще се къпем в газ…

Лъгаха ни, че токът ни е в такъв излишък, че нямаме какво да го правим. А при първия студ се наложи да просим от румънците! Които обаче презрително ни показаха среден пръст.

Криха от нас, че турците изкупуват наличния ни „атомен“ ток за 4 стотники , а ние броим 4 пъти повече за всеки румънски киловат, който мине през електромера ни.

Не направихме и най-логичното- в най-ледените дни да купим ток от Русия!

Повече от сигурно е, че Путин щеше да ни даде! Но Борисов, вместо на наруши директивите на еврогейските си и соросоидни приятели, предпочете да ни остави да мръзнем. Защото пари за фалшифициране на предстоящите избори ще му дават те, а не Русия!

Да се задави дано Борисов с тези пари, хвърчат „пожелания“ във фейсбук.

Човек, който предава народа си в името на собственото си „Аз“ и чужди западни интереси, не заслужава да бъде пак начело на държавата!

Не заслужава дори да бъде портиер в министерство.

Заслужава единствено да прекара остатъка от живота си в затвора за национално предателство.

http://pod-lupa.eu/внимание-иде-режим-тока-борисов-чак




Гласувай:
8



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20260063
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71325
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930