Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2017 20:00 - 3000 скинари се хвърлят на щурм срещу бежанци и роми
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1096 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Скинари се готвят за щурм срещу бежанци и роми, пише "Телеграф". Нападенията над хора с по-тъмна кожа зачестяват през последния месец. Най-големият бум на този вид посегателства обаче МВР очаква през пролетта с пристигането на големи групи бежанци по границата. По оперативни данни повече от 3000 момчета с бръснати глави всеки ден са в готовност да пребият някой чужденец или циганин. Допреди две седмици имало спорадични побои, като броят им не надхвърлял по два на седмица. В момента униформените отчитат поне два на денонощие. Заради тревожната тенденция се обмисля създаване на екшън план за справяне с рецидивистите. В момента активните скинари, които извършват различни "наказателни" акции са около 3000. Броят им обаче може да варира, като достигне и 4000 в зависимост от каузата, с която са ангажирани, смятат криминалисти. Към бръснатите момчета най-често се присъединявали ултраси от футболни клубове, които обаче действали основно по време и след мачове. Атаките им се водели спорадични, обясняват от вътрешно министерство. "Редовно след мач на "Левски" и ЦСКА например има побои над роми, изпречили се пред погледа на скиновете. Просто ги млатят за кеф. Не подбират въобще - може да е с каручка, може да е с количка и да бъркат по кофите, няма значение", твърдят от МВР. Ако пък имали задача да се атакува дадено място или човек, бръснатите се събирали за минути. Действали в банди от по трима-четирима. Най-опасните места за бежанците и ромите в София са кв. Военна рампа, районът около джамията Баня баши, бул. "Мария Луиза" и кв. "Христо Ботев". Криминалистите засекли, че от около месец побоите над арабски граждани са скочили опасно бързо. Скинарите вече не уговаряли акциите си по Фейсбук и скайп. Ползвали телефони със сим-карти, регистрирани на имената на роми. Говорели кратко и обикновено уточнявали само часа на мелето. Мястото се знаело предварително. Имали си клубове по крайните квартали, наети предварително. Разследващите установили, че основната част от скинарите, живеели в кв. "Люлин". /БЛИЦ



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. dimat - За пореден път Стадото се хваща за въдицата!
12.01.2017 21:02
То не можа,или не пожела да проумее,или просто изпълнява заповед,ЧЕ СЕ ХВАЩА ЗА СЛЕДСТВИЕТО,А ПРИЧИНИТЕЛЯТ НА ТОВА СЛЕДСТВИЕ КАКТО ВИНАГИ СТОИ ОТСТРАНИ И ХИХИКА ДОВОЛНО!

Това е целта на ционистите и техните местни подлоги - да предизвикат вътрешни размирици,за да накарат други да вадят кестените от огъня.

Не искам да бъда разбран неправилно - и "бежанците" и циганите заслужават това,но ако големите бандити,настанени в сянка и във властта,както и във всевъзможните соросоидни банди,си стоят необезпокоявани,НЕ САМО НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ,НО ОБСТАНОВКАТА В СТРАНАТА ЩЕ СЕ ВЛОШИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ...КОЕТО Е МЕЧТАНАТА ЦЕЛ НА ЦИОНИСТИТЕ!

А разчистването на страната от ционистката и нейната слугинска гмеж,МОЖЕ ДА БЪДЕ ДЕЛО,САМО НА ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ "ТАКА НАРЕЧЕНИЯ НАРОД",а не от няколко хиляди скинари,срещу които продажната слугинска власт ще изпрати полицейско-жандармерийския си башибозук...и всичко ще свърши,преди да е започнало!

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20215567
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71323
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930