Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2016 17:35 - Протест срещу незаконното нахлуване на мигранти
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 898 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 03.12.2016 17:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Съществуването на България е поставено на карта. След многото сигнали, които получихме се разбра, че правителството на Бойко Борисов не прави нищо за охрана на границата. 
Хора, били на място разказват, че границата се преминава безпрепятствено от групи мигранти без документи, граничната ограда или е повредена или я няма. Там са изпратени гранични полицаи, които са малко на брой, нямат никаква екипировка, живеят при скотски условия / нямат и палатки, покриват се с брезент/ и нямат право да използват сила.
Мигрантите изобщо не отговарят на профила "клети бежанци". 90% от тях са млади мъже- 14-28 годишни, с произход основно от Афганистан и др.арабски държави, но не от Сирия.
Мигранти, засечени по улиците на Европа, имат снимки, направени в Сирия, на които държат отрязани глави.
--------------------------
--------------------------------------
Изглежда, че вместо да допускаме сирийските бежанци, ние допускаме техните главорези.
--------------------------
--------------------------------------
Около бежанските центрове българите са забравили за спокойния си живот и се страхуват да излязат по улиците на смрачаване. Харманли се е превърнал в призрачен град.
Мигрантите не са бедни. Те получават ежемесечно пари за живот, имат скъпи джи-ес-ем-и и явно използват джи-ес-ем каналите за комуникация по между си.
Случвало се е гранични полицаи да хващат група, в която 15 човека имат абсолютно еднакво количество пари и джи-ес-ем апарати с последователни номера.

Мигрантите много добре знаят правата си, защото в собствените имм държави организации като БХК разпространяват наръчници с указания за правата им в България. Тези наръчници се предлагат на уеб-страницата на БХК и присъстват на няколко езика, вкл.и езика, на който си говорят терористите от ИДИЛ.

Мигрантите все повече изглеждат като армия, дошла да завладее Европа.
По различни данни от очевидци, влизат между 1500-3500 НА ДЕН! Няма нищо общо с правителствените данни.
--------------------------
--------------------------
Какво прави ЕС на този фон:
Ами нищо. Няколко месеца разработва регламент- проект за "Европейска пътна карта", който не е повече от една хартийка., 
В предложението към регламента се казва, че депортирането на мигрантите е силно затруднено поради липсата на документи в тях и отказът на третите страни да ги приемат. 60% от решенията за депортиране не могат да се изпълнят към миналата година. А сега е още по-страшно.
--------------------------
----------------------------
Опитите на правителството да скрие истината са най-шокиращото звено в тази верига.
Българинът е способен да се изправи пред всяко предизвикателство, ако се налага! Но няма как, ако правитеството укрива проблемите и дезинформира хората!
ФАКТЪТ, ЧЕ ТО КРИЕ ИСТИНАТА ОТ НАС ГО ПРЕВРЪЩА В СЪУЧАСТНИК!
--------------------------
--------------------------
На втори план около "мигрантската криза" се оформя нова икономика. Казват, че каналджии- барони организират събирането и извозването на мигрантите, а в гр.Средец е организиран нещо като хъб за мигранти.
Тъй като мигрантите имат пари, те могат лесно да подкупват държавни чиновници, както и хора на ключови позиции и да прескачат закона.
Те реално превръщат бедните българските граждани в малките населени места в икономически роби.
--------------------------
-----------------------

Събираме се в неделя, в 12 ч. пред Катедралата.
Ще изкажем защо протестираме и какви са исканията ни. След това ще тръгнем на шествие по бул.Княз Борис до входа на Морската градина- ФК.
По време на шествието ще носим плакати и ще направим видео/снимки.
Там ще можете да се изкажете, но е по-добре да заявите предварително на лични.

ИСКАНИЯ НА ПРОТЕСТА
--------------------------
-----------------------------
Наследили сме тази земя от нашите деди и сме длъжни да я опазим за нашите деца! До днес тя е опазена с кръвта на безброй герои, паднали за нея. Затова тя няма цена!

Протестираме против липсата на охрана на южната българска граница и безконтролното нахлуване на лица, представящи се за "сирийски" "бежанци", защото те нито са от Сирия, нито са бежанци.
Настояваме да бъде построена здрава гранична стена и да се прилага строго визовия режим!
Искаме засилено полицейско и военно присъствие по границите.
Настояваме нахлуващите през границата хора да се третират като престъпници, както повелява закона.
Настояваме от ЕС да се иска не финансова, а военна помощ! Искаме по границите да се разположат плътно войски, докато не се изгради сигурна ограда. Не искаме финансова помощ, защото тя ще бъде само повод за корупция! 
Предлагаме да се пращат войски на границата на ротационен принцип, за да се прекрати каналджийството.
Обявяваме оправданията, че от ЕС ще ни предоставят финансова помощ за бежанците, за манипулация на обществото! ЕС ще ни предоставят фондове, докато не изтече срокът за интеграция. След това тази армия от хора ще станат само наша отговорност!
Настояваме Турция, като първа сигурна страна да картотекира бежанците и да не ни прехвърля хора без документи!
Информираме обществото, че депортацията на хора без документи е изключително трудна, по причина на неустановения им произход. В документи на ЕС пише, че само 40 % от решенията за депортация успяват да се осъществят.
Настояваме да се прекрати измамната манипулация с термина „бежанци”, с произтичащите от нея последици! За да са „бежанци” трябва да са преследвани в своята страна на политически, расов и друг подобен принцип, както и в страната им на произход да няма нито една сигурна част за тях. Когато хората бягат от война, те не са бежанци.Законът е предвидил за тях статут на временна закрила, при който щом войната свърши, те ще се върнат по родните места. Настояваме да се прилага правилно Закона!
Настояваме да се прекрати измамната манипулация, че тези хора бягат от войната в Сирия. Техният произход е основно от Афганистан, Пакистан и други арабски държави, но само нищожна част от тях идват от Сирия. Те са основно с профил мъже между 14-28 години, снабдени със скъпи джи-ес-ем-и и получаващи редовно парични преводи. Те нямат вид на бягащи от войната хора.
Настояваме правителството да проучи и да ни информира за това Кой ги финансира.
Смятаме че Дъблинското споразумение не е приложимо в тази криза. То е писано за други условия. Настояваме правителството да го отхвърли, като несъстоятелно. Не може да се иска от най-бедната страна в Европа да поеме основната отговорност за кризата с мигрантите!
Искаме да се осигурят нормални условия за живот и работа на граничните полицаи. В момента те живеят в скотски условия. Настояваме да се накажат виновните за това!
Искаме системата за комуникация и наблюдение по границите да се използва за контрол над мигрантите, а не за контрол над полицаите.
Настояваме да се увеличат наказанията за прехвърляне на хора през границата. В момента те се освобождават с условни присъди, а в закона не е предвиден рецидив.
Настояваме да се отмени увеличаването на осигурителните вноски в следващата година. Считаме, че това увеличение е предизвикано от кризата с бежанците и от това, че трябва ние да плащаме техните осигуровки.
Настояваме за отмяна на Наредбата за интеграция на чужденци с предоставено убежище или международна закрила, утвърдена с Постановление 208 от 12.08.2016 год.
Настояваме за ревизия на издадените досега решения за статут от Агенцията за бежанците, защото смятаме, че те са издадени не на основа на реалната обстановка, а на основа на заблуди и политически натиск.
В момент, в който България е най-бедната държава в Европа и мнозинството от хората живеят под прага на бедността и имат проблем да си изпратят децата на училище, не може на бежанците да се предоставят повече права, отколкото на българските граждани! Ние не можем нито да им плащаме осигуровките, нито държават ни има капацитет да им намери работа.
Ние, българите сме милосърден и състрадателен народ, но няма да допуснем заселване в Родината ни на големи маси чужденци с агресивно поведение, с култура, враждебна на местната и очевидно несъвместима с нея. Това ще разруши етническия баланс в страната, както и гражданския и религиозен мир.
Искаме да предупредим, че български мюсюлмани също активно участват в протеста. Те също не подкрепят безконтролното допускане на ислямисти в България и се чувстват застрашени. Религията, която те изповядват е традиционна, мирна, и много различна от тази, на ислямските терористи.
Искаме да предупредим обществеността, че това безотговорно поведение на правителството, което допусна създалата се ситуация, довежда гнева на гражданите до точката след която може да се получат размирици в държавата с непредвидими последствия.
Настояваме проблемите да се решат максимално бързо и ефективно!
Опазването на границите е основно задължение на всяко правителство. Ако то не може да осъществи тази си функция, то се самоизключва и трябва да подаде оставка.






--------------------------
-----------
На протеста в София се отстояват следните искания:
--------------------------
-------------
"Протестът ще тръгне от храм "Света Неделя". Припомням ви, че в района около Лъвов мост, на Женския пазар, цялата Мария Луиза, все по-рядко се чува българска реч. Не случайно там е "Малкия Бейрут".
Вече видяхме случаи на рекет, на тормоз, на притеснения. Хората ги е страх. Ще чакаме да ги изгонят от жилищата и офисите им, ли!? За да се настанят нелегалните мигранти там и, за да пребъдат каналджиите още повече?
Говори за проблема, споделяй видеата и статии по въпроса, посещавай протестните шествия. С протества в Овча Купел казахме НЕ на статуквото! Да ги притиснем до стената!
Гледайте клипа !"


--------------------------
----------------
Официални искания на протестите на 07.10.2016г. София(20ч. Храм "Св.Неделя" за шествие до Лъвов мост) и в Бургас(19ч- пл."Тройката") и
Подкрепете ни в нашите справедливи НЕПОСРЕДСТВЕНИ искания :

1. Искаме да бъдат незабавно затворени границите ни за мигранти. Да бъде изградена стена по примера на Македония . В предвид наплива на хиляди нашественици ,да бъде изпратена армията с тежки машини да охранява границата , а на войниците да бъде заповядано да бранят границата с цената на живота си...Както и да бъдат направени законови гаранции , които да защитават граничарите,които съвестно са опазили границата ни. Да не бъдат разследвани и съдени !!!
2. Да бъдат обискирани всички джамии, ЗАЩОТО Е ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА , ЧЕ СА СКЛАДОВЕ ЗА ОРЪЖИЯ И ПРИ СИГНАЛ МОГАТ ДА ВЪОРЪЖАТ ИСЛЯМСКИТЕ ЕКСТРЕМИСТИ, НАВЛЕЗЛИ СКОРО В РОДИНАТА НИ КАТО "БЕЖАНЦИ" = МИГРАНТИ !!!
3. ДА се внесат поправки в закона по посока увеличаване на предвидените по НК наказания за прекарване на лица през границата , включително и наказанията за незаконно преминаване на държавната граница за самите прекарани лица така, че теоретично да е невъзможно дори да постановяват условни осъждания, които сега се налагат на 99% от каналджиите. Наложително поради повишената в десетки пъти обществена опасност на деянието през последните години поради масовостта на явлението. 
4. Искаме да бъде разпределени полицейските сили в страната според концентрацията на тежки престъпления . В този ред намисли да се създадат нови полицейски управления в малки населени места със завишени нива на битовата(циганската) престъпност. Да бъдат защитени нашите възрастни сънародници по селата. Нашите майки и бащи, баби и дядовци, а не хрантутниците в Парламента. 
5. Да бъдат преразгледани всички документи и производства по издаване на документи за право на убежище или пребиваване от 2012г. до сега. За тези ,на които са дадени неоснователно убежище или право на пребиваване - 95% от случаите, да бъдат експулсирани или депортирани НЕЗАБАВНО в страната им по произход или в страната през , която са навлезли в България. Всички длъжностни лица виновни за издаване на невалидните или недействителни документи - съдени и осъдени на ефективен затвор.
6. Да бъдат закрити всички Бежански/ мигрантски центрове и да бъдат изнесени само тези, за които е невъзможна депортация - в граничната ивица - в лагери от закрит тип, поне на 15 км от първото населено място, с тапа за мобилна комуникация и под надзирателство на специална охрана включваща и представители на доброволци по места. 
7. Република България да наложи едностранно вето върху изпълнението на поетите задължения на страната по Дъблинския регламент. Правен акт, по силата на който страните в западна Европа са ни върнали над 50 000 нелегални мигранти, като първа държава членка на ЕС , където са регистрирани мигрантите. Това се случва често, когато те извършат престъпление в западна Европа ! 
ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ В ЕДНО ЧИСТО И СВЯТО ОТЕЧЕСТВО. 
ТАКОВА, ЗА КОЕТО СИ Е ДАЛ ЖИВОТА ВАСИЛ ЛЕВСКИ.





Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
1. raders - Не са нужни протести. Трябва здрава ...
03.12.2016 18:12
Не са нужни протести. Трябва здрава кюския - както за мигрантите, така и за политиците. Само че "станахме баби, братя мои", както се изразяваше кварталният пияница.
цитирай
2. varg1 - Не са нужни протести. Трябва здрава ...
03.12.2016 18:31
raders написа:
Не са нужни протести. Трябва здрава кюския - както за мигрантите, така и за политиците. Само че "станахме баби, братя мои", както се изразяваше кварталният пияница.

Напълно съм съгласен.Едно време хан Тервел и Кубрат с протести са гонили враговете на България само,че въоръжени.Съвременните хора населяващи България,нарочно не ги наричам българи,защото са доста омешани вече,защо не са такива незнам точно.Може би именно на смесването им с други нации са изгубили корените си,а те са на превъзходни воини.
цитирай
3. dimat - Никой не ни е виновен!!!Виновни сме си ние,
03.12.2016 19:23
...овцете,стоящи и чакащи края си!!!

Ако бяхме поне малко човешки същества,отдавна да бяхме измели ПЪРВО "НАШИТЕ" БАНДИТИ И ИЗМЕННИЦИ и след това цялата "мигрантска" гмеж,БЕЗ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ,СЪС ВСЯКАКВИ МЕЖДУНАРОДНИ ЛИКВИДАТОРИ НА НАРОДА!!!

Да,ама Стадото,великото Стадо с пет вековен стаж нито мисли,нито прави каквото и да е,за собственото си спасение!!!

ЗА ТОВА СТАДО,ВСИЧКО ВЕЧЕ Е ПРИКЛЮЧИЛО!!!

НА ТАКОВА СТАДО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОЖЕЛАЕ,ДАЖЕ,"МИР НА ПРАХА МУ"!

ОСТАВА МУ,СЪДБАТА НА БЕЖАНЦИ,НО КОЙ Е ЛУД ДА ПРИЕМА ТАКАВА ЗАРАЗА,ОСТАВИЛА ДОБРОВОЛНО,БЕЗ КАКВАТО И ДА Е СЪПРОТИВА РОДИНАТА СИ!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20281779
Постинги: 18677
Коментари: 10030
Гласове: 71339
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930