Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2016 15:02 - Плевнелиев: Горд съм, че се oпълчих на Путин! България няма бъдеще с Русия, нямаме място в колхозите, защото сме европейци!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 322 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

 Плевнелиев даде едно от последните си интервюта по телевизията и за пореден път доказа, че е най-голямото недоразумение в българската политика.

„България е страна, която е много добре представена по света от мен – президента й! Горд съм, че направих така, че  излишните протоколи държавният глава да бъде придружаван от първата си дама ги оставих в миналото и не робувах на тях. Показах, че е нужен по-малко протокол, за да има повече ефективност“, каза той.

Е, Росенчо пропусна да уточни, че не той е нарушил протокола, а първата му дама Юлиана, която му би шута още като го избраха с 500 хиляди фалшиви бюлетини. Юлиана Плевнелиева запази достойнството си, като отказа да се прави на маймуна в ГЕРБ-аджийския цирк! Но това са подробности.

„Няма да се кандидатирам за втори мандат“,  добави скромно той. Като пропусна да каже, че не той е взел решението, а причината е, че просто никой не го иска. Нито народът, нито приятелите му от ГЕРБ. А когато преди два месеца намекна, че има вероятност да се кандидатира, ГЕРБ веднага му резнаха крилцата.

„Горд съм, че дадох референдума на Слави Трифонов на съд!“ – продължи да се пъчи дребното човече.
„Референдумът съдържа противоконституционни въпроси, които изобщо не са обсъждани в парламента. Аз съм този, който го спря и го прати в съда“, удари се в гърдите президентът.

Всъщност противоконституционни въпроси в референдума на Слави няма, а има противогерберски такива, но Роско скромно премълча това. И заяви, че се гордее с нещо, което не е за гордост, а за срам.

Защото прати в съда искането на 700 хиляди българи, които желаят да се отърват от порочния олигархичен модел на  българската политическа система. Но бяха плеснати през ръцете от един човек, който е кукла на конци и не може да командва дори  собствената си жена. Която пък скоро няма да му е жена, защото подаде молба за развод.

Плевнелиев не пропусна да се ожалва и изрази обидата си от това, че са скъсали снимката му в ефир. Това било обида не към него, а към държавността.

Каква държавност, бе Роско?

То държава няма, вие държавност търсите!!! И сценаристът на Слави скъса Твоята снимка, а не на някой патриотичен символ на България като герба или знамето например. Така, че всичко е в рамките на закона!

Плевнелиев не пропусна да се докара и на американските си господари, като за пореден път се заяде с Русия.

„Не виждам бъдещето на България в казахските степи и колхозите!  Ние сме европейци, не сме в степите. Нашата политика е европейска и модерна, насочена към евроатлантическите ценности.

Русия е страна, която не е излязла от социалистическия си начин на мислене и приятелството ни с нея ще ни дърпа назад.

Затова трябва да се държим здраво за новите си партньори – ЕС и НАТО“, завърши Плевнелиев почти комсомолската си реч.

Роско пропусна да уточни обаче, че „новите партньори“всъщност са такива само за него, Боко, Цвъко и още две дозини соросоидни продажници и десни грантаджии. Не и за народа на България, за когото НАТО и ЕС се явяват господари, сатрапи и бирници!

Плевнелиев, добре е да знаеш следното:

Призоваваш българския народ да обърне гръб на братска Русия, с която той има вековна кръвна връзка!

Гавриш се с българската памет и история!

Продал си президентския си пост на САЩ срещу долари!

Хайде, прочети си историята на България и виж има ли поне един наш държавник, който да е сътворил подобна свинщина и да му се е разминало без да плати измяната с главата си… или поне с куршум!

Защото историята помни!

А ти Плевнелиев се моли да останеш в нея просто като един шут, който е изтъргувал най-безсрамно интересите и вярата на народа си. Дано имаш късмета и се разминеш само с това!

Източник: bultimes



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20267699
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71328
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930