Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2016 19:42 - 6-те Престъпления на Борисов СРЕЩУ НАРОДА И ДЪРЖАВАТА, заради които трябва да ЛЕЖИ В ЗАТВОРА!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 613 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 На първата пресконференция след разгромната загуба на Цецка Цачева, Бойко Борисов въртеше изумено глава в искрено недоумение защо хората са против него.

„Направихме магистрали, метрото в София, санирахме училища и детски градини. Какво още трябваше да направим“, скимтеше отчаяно Борисов.

Ние от Skandalno.net, които в продължение на цели 9 години бяхме в опозиция и върли критици на диктатурата на ГЕРБ, ще обясним не само какво ТРЯБВАШЕ да направи, но и ЗАЩО не го направи и какви ПРЕСТЪПЛЕНИЯ извърши, докато беше премиер!

Най-напред трябваше да работи за ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, а не в полза на Вашингтон и Брюксел, чийто кяр по-често влизаше в противоречие с българския национален интерес.

Задавате ли си въпроса ЗАЩО и в първото и във второто си правителство Бодигарда назначаваше за министри абсолютно некомпетентни хора? Социологът Румяна Бъчварова Бойко направи МВР — министър, адвокатът Божидар Лукарски – икономически министър, земеделецът Николай Ненчев – военен министър, адвокатът с отнети, заради далавери, права Христо Иванов – Правосъден министър…

Отговорът на този въпрос е еднозначен и категоричен: Бойко Борисов назначаваше калинки, защото самият той беше спуснат за Премиер на България с парашута на ЦРУ. Всевластното американско бюро за разузнаване го назначи за Премиер тук с единствената задача и поръчка – ДА УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Затова му трябваха не мислещи хора, а ПОСЛУШНИ НЕКАДЪРНИЦИ, готови да изпълнят всяка заповед на банкянското „величие“.

И назначеният от ЦРУ за Самодържец, започна да унищожава България, буквално още с първите си прояви като премиер.

Всички помним одиозната му фигура, изправена насред голото поле край Белене, да се опива от думите си, че в този „гьол“ Белене, били потънали милиарди. Всички помним безкрайните му, садистични увъртания около „Южен поток“ и униженията, на които той подложи руската държава.

Защото точка № 1 в плана на Господарите от Запада, бе прекъсването на всякакви връзки между България и Русия. А Бойко караше по спуснатия му план! Затова и хиляди назначени псевдо-експерти с безумен плам се хвърлиха да обясняват колко лоши са руските енергийни проекти и колко много милиарди ще похарчим за едното нищо.

Само че и най-големият лаик знае, че за да се развива една икономика са нужни евтини ток, газ и бензин, тоест евтина енергия, която да тласне промишлеността и селското стопанство напред.

И точно това ни предлагаше Русия. Предлагаше ни голям енергиен „шлем“. Тоест, няколко големи енергийни проекта, които не само щяха да развият нашата икономика, но и директно ни правеха енергиен център на Балканите. Но банкянският „мислител“ пресичаше всяка възможност за такова развитие на нещата.

По заповед на САЩ, Борисов провали жизнено необходимите на държавата руски енергийни проекти. Тотално прекъсна политическите и икономически отношения с Русия. Дори предложи да се въведат и продължат санкции срещу Русия, като по този начин изхвърли нашите производители от огромния руски пазар и лиши страната ни от стотици милиарди печалба.

Това беше ПЪРВОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НА БОРИСОВ, спрямо националните интереси.

ВТОРОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, беше, че чрез своята калинка Плевнелиев, обяви Русия за наш ВРАГ. Вкара в България войски и тежко въоръжение на САЩ и ни превърна във фронтова държава – плацдарм за война срещу нашите славянски и православни руски братя, които проливаха кръвта си, за да ни освободят от безмилостното турско робство. Защото Третата Българска държава възкръсва от пепелищата и се създава единствено и само благодарение на 200-та хиляди руски войници, загинали за свободата ни!

ТРЕТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ на Борисов и ГЕРБ бе, че се съгласиха да превърнат България в мигрантско гето и дори приеха закони, според които ние трябваше да интегрираме ислямистите и джихадистите в нашата държава. Докато ни претопят съвсем.

ЧЕТВЪРТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ бе, че не си мръдна пръста да възроди българската промишленост и селско стопанство, а правеше всичко възможно да ги унищожи. Строежите на магистрали не правят икономика! Асфалтът не се яде! Това му повтаряха и специалистите и обикновените хора, но нямаше кой да ги чуе. Впрочем САЩ и ЦРУ и Световната банка прилагат същия асфалтов прийом във всички африкански държави. Като по този начин заробват финансово населението им, без да им създават икономика.

ПЕТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ спрямо българския народ, бе подписването на СЕТА, а оттам и на ТТИП. Тези търговски споразумения предвиждаха безконтролното нахлуване на американски ГМО-продукти в България и убиването на хората, чрез отровите, които те съдържат. Предвиждаха държавата да е подчинена на големите транснационални компании. Които именно щяха да ни пишат законите, а не българското народно събрание. Какво е това, ако не огромно престъпление срещу суверенитета на държавата и живота на българските граждани?

ШЕСТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ на Бойко Борисов бе вземането на 26 милиарда лева заем, който с лихвите стана 30 милиарда. Тази безбожно огромна сума, всеки от нас, дори и неродените деца, ще трябва да връщат на кредиторите. И то, само за да може Борисов да изкара комфортно втория си мандат и да се хвали, че „увеличавал“ заплати и пенсии?!

Именно за тези престъпления Борисов забрави да спомене на пресконференцията вчера, докато обвиняваше всички останали, включително и народа, че му пречели и затова не можел да направи нищо.

Но изброените престъпления на Борисов и ГЕРБ не са само пропуснати ползи. Те са стотици хиляди и милиони прекършени и унищожени човешки съдби и директно и индиректно убити от глад и мизерия наши сънародници.

За такива престъпления срещу Българския народ, ДАВНОСТ НЯМА! И ПРЕСТЪПНИКА БОРИСОВ трябва да понесат своето НАКАЗАНИЕ!

Автор: Иво МакедонскиSkandalno.net




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
1. apostapostoloff - Иво Македонски е неграмотен
14.11.2016 19:45
идиот, шизофреник и малоумник. Той трябва да лежи, ама в лудницата.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20120834
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031