Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2016 20:52 - Секс скандал: Министър Десислава Танева взе любовник за заместник
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 423 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Пикантен секс скандал тресе Минис­терството на земеделието и храните. Отлично осведомени източници на „Уикенд“ разкриха, че принципалът на институцията Десислава Танева върти страстна афера с един от скоро назна­чените си заместници. В началото на миналата седмица Министерският съвет одобри назначението на Свилен Костов за нейно вице.

Става въпрос за доста интимни отношения оба­че, които са в основата на стремглавото му кариер­но израстване. Допреди новото си амплоа, той беше дългогодишен съветник на Танева и още оттогава е започнал флиртът между Танева и него. По информация на нашите източници в МЗХ става въпрос за афера на не по-малко от 2-3 годи­ни, която постепенно се развила и до кревата на Танева. Двамата непре­къснато движели заедно, а мнозина от чиновниците в институцията отдавна се досещали за какво става дума. Имало и коментари в по­следно време, че Десис­лава Танева много се разхубавила, отслабнала е и вече отделя много повече вни­мание на външния си вид, като дори си позволява грим – нещо.

Свилен Костов обаче буквално я зареждал с енергия и я карал да се чувства жена. Магистърът по стопанисване на го­рите обаче много сериозно е ядосал останалите членове на политическия кабинет на Танева, защото про­тивно на специалността му от Лесотехническия университет, той получи доста странни ресори. Сега Костов се занимава пряко с аквакултурите и поземлените въпроси, които, видно от специа­лизациите му в горското стопанство, не отговарят на компетенциите му. Това станало и причина 37-годишният да стане обект на грозни подигравки, които чувал включително по коридо­рите на институцията.

На всичкото отгоре, за да подсилят слуховете за връзката му с Танева, чиновниците от МЗХ разкриха, че неговият кабинет има дори топла връзка с нейния. Междувременно тези дни лъсна и друга интим­на афера с министърка и заместника й. Според таблоида „Всеки ден“ министърът на туризма Николина Ангелкова е в страстна афера с вицето си Александър Манолев. Отношенията им се заформили зад гърба на съпруга й.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20309865
Постинги: 18678
Коментари: 10030
Гласове: 71344
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930