Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2016 18:57 - Мегаскандал! Бареков с унищожителни въпроси към Патриотите
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 408 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 10.11.2016 18:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Политическите скандали след инфарктните избори в неделя продължават с пълна сила. Поредният се разрази между евродепутата Николай Бареков и Обединени патриоти в лицето на лидерите Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и Волен Сидеров. Според Бареков патриотите чрез своите изказвания категорично са дали знак, че подкрепят кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева. От друга страна, чрез своя позиция изпратена още вчера по медиите, а и от изявлението на Каракачанов в качеството му на кандидат президент, издигнат от Обединени патриоти, обяви че в никакъв случая не могат да влияят върху избора на стотиците хиляди българи, дали гласа си за него. Патриотите днес в свое изявление до медиите дори заплашиха Бареков със съд, ако продължава да подвежда хората относно това кого подкрепят на балотажа в неделя. 

Ето и позицията на Николай Бареков без редакторска намеса: 
"Не се страхувам да говоря истината за псевдопатриотите, които продадоха България. Въпросите ми са към вечните депутати Волен Сидеров, Красимир Каракачанов и мекерето на Борисов Валери Симеонов.

Първо към г-н Каракачанов, на когото агентурното минало на ДС му е в кръвта и съм убеден, че е бил член на ДС още преди да се роди:
Не отиде ли Каракачанов в Банкя, за да се предлага на Бойко Борисов в деня след европейските избори през 2014 година? За което той лично ми празна в моя кабинет.
Колко взе Каракачанов от Цветан Василев в Белград, един ден преди да напусне без обяснения коалицията ББЦ-ВМРО, с която направих заместника му - г-н Джамбазки евродепутат, и да се присъедини към другия псевдопатриот Валери Симеонов?
Поне трима очевидци ми разказаха за срамните сцени в резиденцията на г-н Цветан Василев в Белград с „почерпения добре“ Каракачанов.
Какво направи лицето Каракачанов с отрадната от мен идея, която си приписа като своя заслуга -  за връщането на наборната военна служба (казарма)?

Въпроси към Волен Сидеров:
Помни ли лидерът на АТАКА къде го заварих след изборите през 2014 година в компанията на тогавашния председател на БСП, неговата съпруга и един от лидерите на ДПС? Г-н Сидеров да бъде така добър да ни разкаже какво са си говорили и какво му е било обещано, за да не го направя аз!
И един допълнителен въпрос: Как ще коментира г-н Сидеров твърденията, които пред мен лично направи г-н Цветан Василев, че включването на АТАКА в Тройната коалиция и Кабинета „Орешарски“ му е струвало 20 млн. лв.

Въпроси към Валери Симеонов:
Когато отидох при него на крака в Бургас, за да го убеждавам да направим патриотична коалиция ББЦ-ВМРО-НФСБ, първото нещо, което поиска г-н Симеонов от мен, не беше ли да му ходатайствам да си оправи финансовите взаимоотношения с разпространителската агенция, която той твърдеше, че била на Делян Пеевски? Вместо да си говорим за политика, трябваше да изслушам молбите на Валери Симеонов да му ходатайствам да си прибере едни 20 хиляди лева.

Ето това, скъпи приятели, представлява българския патриотизъм. За тях всичко е пари, пари и пак пари….
Последен финален въпрос към всички тях: Интересно ми е да разбера как се чувстват патриотите – байганьовци като патерици на Ердоган и като коалиционни партньори на ГЕРБ, които обраха турския вот в Измир, Чорлу, Бурса и любимият им Истанбул и как се чувстват в една лодка с известния босфорски политик с иначе приятен български език Лютви Местан?

Ашколсун, Патриотар Ефенди!"/ПИК



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20131864
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031