Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2016 14:14 - Барак Обама легализира сатанизма на държавно ниво преди да освободи поста си на президент
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 480 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Главата на Църквата на Сатаната Люсиен Грийвс изрази благодарност към президента и правителството на САЩ за проявеното разбиране към интересите на американските сатанисти.

Става въпрос за приемането  на решение от страна на федералното правителство за провеждане на факултативни занятия по сатанизъм във всички училища в страната.

Сега, след приемане на решението, всички учебници по този факултатив в училищата ще бъдат закупувани за сметка на държавно финансиране.

imageПрипомняме, че точно преди година на 25 юли в Детройт беше открит Паметник на Сатаната. Скулптурата се състои от фигури – сатанинското божество  Бафомет, а също момченце и момиченце, стоящи около краката му, гледайки с любов към сатанинското божество. За съжаление, именно децата стават жертви на сатанистите.

 

Окултният идол Бафомет , е с размери 2,5 метра от бронз и представлява човешко тяло с копита и крила и глава на козел.. Сатанинският паметник тежи около тон, а божеството седи на трон с пентаграм. Откриването на паметника тогава, се смята за » най-голямото събитие в историята на сатанистите».

image( САТАНИНСКИЯТ ПАМЕТНИК, ОТКРИТ В ДЕТРОЙТ НА 25 ЮЛИ 2015 — БРОНЗОВА СТАТУЯ НА ОКУЛТНОТО БОЖЕСТВО БАФОМЕТ СЕДЯЩ НА ТРОН, С ДВЕ ОБОЖАВАЩИ ГО ДЕЧИЦА В КРАКАТА)

Защо, преди да освободи поста си Барак Обама, смята за свой дълг да приеме такова решение, с което официално да легализира, и което е по-лошо: да пусне сатанизма в училищата сред подрастващото поколение, е въпрос, който предизвиква не само недоумение и ужас, но и дава ясна представа, че днес, най-голямата битка за човечеството, както в древни времена, е между силите на злото и доброто.

Богът срещу Сатаната. А защо малките невинни деца, които тръгват на училище, за да получат знания, получават достъп до сатанинското учение? 

Ужасяваща, дори и невероятно звучаща информация. По данни на американски правозащитници, всяка година в САЩ намират 5 000 мъртви тела на непознати деца. Цитат от детския педиатър от Лос Анджелис, Г. Симпсън:
 

» Трябва да се признае, че сатанински актове по отношение на малките деца, се явяват страшна реалност. В нашата държава — това е достатъчно сериозен проблем, към който медиците трябва да привлекат вниманието на цялото ни общество.»

 

ФБР призна неотдавна за съществуването на над 4 000 000 сатанисти на територията на САЩ ( тази информация, обяснява много сякаш, а иначе САЩ пръскат безбожни суми, за да убеждават света, че православната Русия е «агресор»).

Важен момент е, че сатанинското движение винаги е намирало негласна подкрепа от страна на американските президенти (масони-сатанисти), започвайки още от Рейгън, тази негласна подкрепа вече е придобила открит характер. Рейгън публично признава важната роля на сатанизма в американското съвременно общество.

Сатанинските течения са разпространени не само сред американското правителство, но намират отклик и сред най-крупните корпорации. Така,  на 1 март 1990 година по време на ефира на американско ток-шоу с водещ Фил Донахи, при който гостуват тогава ръководители на корпорациите » Проктър и Гембъл», съобщават на всеослушание, че са последователи на Църквата на Сатаната и отчисляват не малка част от печалбата си на сатанинската църква.

Може би неслучайно, противниците на американското влияние у нас  наричат САЩ — сатанисти, ционисти, окупатори ( всеки социално ангажиран, поне веднъж, е срещал или писал подобни определения по повод на американското влияние и политика по света.

Тогава всеки може да си зададе въпроса, какви подбуди и цели преследват такива организации като » Америка за България» и прочие, и защо искат да инвестират пари у нас.

Ние сме древна духовна, православна нация – нека не забравяме това и да се прекръстим ( след прочитането на този материал).

И ако в Америка, официално и със закон въвеждат сатанизма, като свободно избираема дисциплина, то у нас трябва да въведем часове по Православие.

Времето, в което живеем е война за душите на хората: война срещу силите на злото, за това светът е потопен в кръвопролития и конфликти – когато обществото изгуби страх от Бога, става плячка на сатаната.

Да пазим децата си от лъжеученията и злото! Водете ги на църква и ги учете да почитат традициите ни – които американците нямат.

imageГоспод да пази България и света, в който живеем!

Българска редакция News Front




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20121689
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031