Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2016 19:32 - След чудовищната гавра: Майката на една от биячките на съблечената Ани проговори, ето какво оправдание измисли за агресорката
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 380 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Принципно не е агресивна, но явно приятелите й са такива, които й влияят. Доколкото знам техен приятел е снимал. Моята дъщеря просто е била на мястото, но не е тя момичето, което бие и кара другото момиче да се съблича. Това заявява майка на една от агресорките пред Нова телевизия, пожелала анонимност.
"Те преди това са се заплашвали. Моята дъщеря даже не се познава с битото момиче. Става въпрос за момче, което преди това е имало връзка с едната девойка, а после с битото момиче. Момчето, заради което е станал спора не е присъствало, друг е снимал клипа. Дъщеря ми не е отишла на училище от страх и срам", коментира още майката.

Бащата на една от биячките също проговори: "Не искам да коментирам, докато адвоката не ми даде право. Тя ще си понесе последствията - страх ли ще е или срам", заяви той.

Грозното деяние бе коментирано и от майка на една от съученичките на битото момиче. Джулия има две деца, едно от които учи с пребитата девойка. 

"Не може да отидеш някъде и да пребиеш някого. Трябва ни комунизъм, тогава имаше уважение. Сега се мачка психиката на децата. Това просто не е нормално. Никой не може да унижи човек по този начин. Как ще съблечеш едно момиче, независимо какво е направило. Така е навсякъде, по-силният мачка слабия. Искам да питам биячките мама и тати горди ли са с вас? Голяма гордост ли е това? Децата се правят на Господ, а като се приберат вкъщи се свиват в ъгъла", отсече бясната родителка Джулия.
 
image
Тя призна, че знае от дъщеря си, че детето психически унищожено. "Родителите трябва да разговарят с децата си. Българският родител няма навик да общува с децата си. Не мога да го преглътна това, въпреки че не е моето дете", споделя тя.

Родителите на битото момиче познават тези, които са я пребили. "Как може на Малина порно клипа да не мога да го видя в интернет, но на дъщеря ми не могат да спрат клипа", крещеше бащата на пребитата.

Припомняме, че вчера в 
интернет плъзна видео, заснето преди време, на което се вижда как момичета пребиват и карат момиче да се съблече голо. Към днешно време имената на извършителките са известни и по случая се води разследване.

http://www.blitz.bg/news/article/445343



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20280074
Постинги: 18677
Коментари: 10030
Гласове: 71338
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930