Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2016 20:48 - Мика Стоичкова: Татко удари шофьора, за да е щастлива сестра ми
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 707 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Михаела, голямата дъщеря на Христо Стоичков очаквано скочи да брани баща си след скандала с папараците на столичен ежедневник. Както е известно точно на сватбата на малката му щерка, Христина, лютият пловдивчанин нападна снимачния екип край Етрополския манастир, ядосан, че са го снимали без позволение.


Мика не присъства на сватбата в Правец, тъй като е в напреднала бременност и остана със съпруга си Айкут в Маями. Преди броени минути г-жа Стоичкова-Рамадан написа гневен пост в профила си във "Фейсбук", който публикуваме без редакторска намеса:


"Защо в България, когато не си поканен някъде, не осъзнаваш, че не си желан, не си заслужил, нямаш скрупули и се самопоканваш. При това с гръм и трясък, за да не остане човек, който да не разбере каква "жертва си".


Защо и масово българинът е склонен да съди и хули, вместо да прозре инсценировката, целяща да уязви мнозина. И като във всяка приказка, и в тази на Хриси и Лука имаше лоши герои... Жертвата съвсем не е удареният фотограф, жертвата е една легенда, дала много на народа ни. Нима има човек, който да не знае, че Стоичков е кибритлия, че кръвта му кипи, а темпераментът му е извънземен... именно тези му качества го превърнаха в "безсмъртен" и точно тях определени родни журналисти използваха, за да го потопят в блатото, в което те си виреят, като в рай!


Е, драги ми колеги, не успяхте, защото докато вие давахте предварително режисираните си интервюта и накарахте цяла България да ви съжалява и да го обвинява, имаше едни други 300 души и тези 300 души от няколко народности видяха какъв герой е той не само на терена, но и пред олтара, до съпругата си и дъщеря си.


Той даде пример на своя зет как ревностно трябва да брани неговото момиче от злите езици. Той не позволи нито за миг, да бъде помрачена 24-каратовата й усмивка. Всички гости дълго ще разказват на повече от 4 нации не за хулиганството, а за бащинството. Виждайки неканените гости, Стоичков е премерил рисковете и е видял в перспектива последиците, но никога не е поставял имиджа си пред щастието на семейството си! И сега не направи изключение, накара всеки присъстващ да се почувства специален, докато медиите го разпъваха на кръст и се радваха на "сензацията", която са създали!


Защо преди три месеца, на своя юбилей, когато ни достави нещо невиждано като емоция и всеки бе добре дошъл.... защо тогава нямаше "пребити", защото така ви е удобно сега! Сега, когато събитието бе изключително лично за семейството му и силно вярвам,че ти, който четеш тези редове, ще си представиш как омъжваш своята дъщеря и си готов на всичко, за да е щастлива тя!".

http://pazardjik.marica.bg/article/read/14379



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20311594
Постинги: 18678
Коментари: 10030
Гласове: 71344
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930