Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2016 19:53 - Милошевич бе оправдан посмъртно – Западните лидери трябва да седнат на подсъдимата скамейка
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 564 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Международният трибунал за бивша Югославия свали обвиненията за военни престъпления от починалия в затвора Слободан Милошевич по време на войната в Босна през 1992-1995 г. Но западната преса мълчи за заговорниците. За това говори по италианския тв канал Pandora.TV известният италиански политик, екс-евродепутат, журналист и публицист Джулието Киеза, съобщава news-front.info.

«Кой разбра за това? Никой. За това не е писало нито едно наше издание.

Присъдата бе произнесена на 24 март тази година, а вече е август. Нямаше нито едно формално изявление по отношение на Милошевич.

Вече е август, а нито едно световно издание не е забелязало случилото се. А ако го е забелязало, то е счело за нужно да НЕ даде тази информация на читателите и зрителите си», – твърди Киеза.

«За тези, които разбират за какво става дума, тази новина е «бомба». Тя трябва да застави всички западни лидери да помолят за прошка или да бъдат поставени на подсъдимата скамейка», – подчертава той.

Джулието Киеза припомня няколко факти от делото срещу Милошевич, сред които е и много загадъчната смърт на сръбския политик.

«Международният трибунал по бивша Югославия обяви Милошевич за виновен. Сега трибуналът заяви, че «няма достатъчно доказателства за това, че Милошевич е бил виновен за прогонването на босненските мюсюлмани и босненските хървати от територията на Босна, за която претендираха сърбите.

Многобройните точки по съдебното решение, които внимателно прочетохме, и които се позовават на документите, говорят за наличието на съществени различия в позициите на Милошевич и Караджич. И че Милошевич е бил против решението да се образува Република Сръбска. Това се потвърждава и се повтаря нееднократно в заключението на трибунала.

Независимо от това Милошевич прекара 5 години в затвора, оскърбяван от всички западни медии, включително от италианските, които го описваха като «касапинът на Балканите», сравняваха го с Хитлер.

Милошевич умря в затвора. Неговата смърт в затвора се случи при крайно загадъчни обстоятелства. Причината беше сърдечен пристъп. Но той се случи две седмици след като съдът му отказа да се лекува в Русия. Той умря в затворническата килия 3 дена след като адвокатът му изпрати писмо на външния министър на Русия, в което заявяваше, че се опасява, че Милошевич ще бъде отровен.

Имаме много съмнения, че всичко е било организирано и засекретено», – отбелязва италианският политик.

«Съдът в Хага обслужва западното блато и няма никакво отношение към търсенето на истината и справедливостта.

Т.нар. трибунал е сборище от лицемери, които работеха и работят за империята, те се са носители на истината и справедливостта.

Съдията, който председателстваше съда над Караджич, беше сред съдиите, които се занимаваха с преследването на Милошевич. Той беше запознат с всички документи и детайли от двата процеса. Казва се О Кон, от Южна Корея е.

Кой плаща неговата и на колегите му заплата? Това, което се случи, е позор!

Западът потъва в собственото си блато. Западът разруши Югославия. Уби Милошевич. Обвини го в това, което той не е извършвал.

Да се доверявате на западната правосъдна система, да се доверявате на Хага, все едно да вярвате на тази Европа, която подкрепи нацисткия преврат в Киев», – резюмира Киеза. / КРОСС

Момент от делото срещу Слободан Милошевич:

 

 

http://bultimes.com/dzhulieto-kieza-miloshevich-be-opravdan-posmartno-zapadnite-lideri-tryabva-da-sednat-na-podsadimata-skamejka/




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20127991
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031