Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2016 23:01 - Ако България не се прикрепи към Русия ще бъде затрита
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 900 Коментари: 2 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Русия не е заплаха за България, а нейна надежда и не може да се квалифицират действията на Путин, като риск за националната безопасност на страната.

Оказа се, че членството на България в НАТО е една голяма грешка, тоест НАТО само изостря обстановката в страната, като складира американска техника и военни подразделения. ЕC не принесе богатства и благоденствие, на което се надяваха мнозина българи. Много държави неправилно разбират членството в ЕС, защото то не носи никакви особени преференции за самите тях, а допринася за разцвета икономиката на Германия.

Просто това е една задкулисна игра към идеалите "свобода и демокрация", която изцяло липсва. Няма ЕС има Велика Германия и който не го е разбрал още живее в истинска заблуда. Накратко това, което Германия не можа да вземе с война, сега всички европейски държави и го поднесоха на тепсия - визирайки не само бившите социалистически страни, но и държави като Франция, Италия и Испания - дали стотици хиляди жертви в борба с нацизма.

Някои ще негодуват и ще кажат, а какъв беше СССР? Наистина имаше отрицателни неща и по времето на комунизма, но СССР поддържаше изцяло народната социална политика и не само на своите, а на всички страни членки в СИВ. Построени бяха заводи и фабрики, думичката "безработица" не съществуваше. Имаше планова икономика и се знаеше 5 години напред, какво ще се работи, а днес за утре не се знае, дали има сключен Договор или не във всички отрасли на икономиката. 

И сега какво? Разсипана икономика от страна на Велика Германия и Америка, както и "светло капиталистическо бъдеще", за сметка на останалите държави членки в голямото семейство на ЕС. Западняците просто предписват директиви на стадото и на всяка "овца", това може, това не може. За евро избраниците "тучните ливади", а за останалите бодили.

Но, всичко това се нарича "евро-солидарност". Разбираемо е, че България няма никакъв глас в ЕС, там "се чуват гласовете" на: Германия, Франция, Италия и други западни държави. Дори ако България "надигне глава", то тихо я поставят на мястото й "дипломатически". Днес ЕС просто се опитва да копира бившия СССР, един евро-парламент, генерален секретар, армия, валута, бюрокрация и така всичко е "европейско" с една голяма разлика - за едни Европа е майка, за други мащеха.

Какъв строй замени България? В реалност, заради едни бутици и вносни продукти се отказа от социализма и го замени с друг, но на каква цена - от страна износител, я превърнаха в страна вносител. Това доведе до масова безработица и превърна народа й в "бели роби" на същите тези, които я разсипаха.

http://spodeli.eu/ako-balgariya-ne-se-prikrepi-kam-rusiya-shte-bade-zatrita-articles-1325.html




Гласувай:
8



Спечели и ти от своя блог!
1. oia - Похвата на глутницата е един и същи. ...
24.06.2016 10:08
Похвата на глутницата е един и същи. Това са инстинкти. Имат си периодични цикли. Когато някъде се построи нещо и се събере, то трябва да бъде взето от глутницата, но според строги правила, а глутницата хиени отиват при повалената плячка, и там не пристъпва никой до като не остане само това, което не си заслужава да троши зъбите. След това намират друга, и друга и така съществуват до като не се намери някой да им види сметката. Глутницата е свирепа и хитра. И за да бъде унищожена, трябва да е нахранена и самодоволна. Това е закона на природата. Знае се , че, ,,хиените ,,не ловуват--те отиват на готово.
цитирай
2. pando - Тя е вече
27.06.2016 20:43
Затрита.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20228151
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71323
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930