Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2016 13:16 - Дилърите на Митьо Очите са полицаи
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 572 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Съвестни полицаи са докладвали няколко пъти за намерено бяло вещество след поемане на смяна и патрулка от свои колеги. Един от докладваните рапорти е стигнал до Окръжната прокуратура в град Бургас.

Разследването показва, че през този период от време с намирането на няколко пакета с бяло вещество няма арестуван пласьор или употребяващ дрога заподозрян. Стига се до информация, че полицаи са дилъри на споменатото вещество, които работят не за някой друг, а точно за Митьо Очите, който със стрелбата по него превзе мрежата тези дни.

Факт е, обаче, че от споменатите събития случили се края на лятото миналата година, няма нито едно повдигнато обвинение срещу конкретните лица. Не че не съществуват достатъчно доказателства, прокурорски препаски и доклади, просто всеки си седи и нищо не прави по случая. Защо?

Просто е, защото чадъра, който пази Митьо Очите е доста стабилен и обхваща дори и тези, които трябва да предприемат нещо срещу неговите престъпления.

Надяваме се, че съвестните полицаи са там, а преписките се пазят, защото нещо подобно не остава скрито за дълго време. Не всички полицаи са корумпирани. Не всички са си свалили гащите за шепа мръсни пари.

Ако тръгнем да пишем за полицейския бизнес в Слънчев бряг по принцип, най-вероятно ще ви се изправи косата. Същите тези, които пазят чадъра над Очите да не падне, шофират автомобили, които не могат да си позволят. Но те отдавна са решили да приключат с действията си "в името на народа" и да преориентират в "за мен и само за мен". Така бизнеса в курорта процъфтява. Някой и друг пласмент, полицейски рекет над дребните търговци продаващи ментетата и проститутките клекнали по цял ден, а да не забравим и техните сводници, за които също има "такса". Споменахме ли за такса "спокойствие", която възлиза на 10000 лв. и с нея се "таксуват" магазините в района за един сезон.

Чудите се, ами за какво иде реч около всичките реални арести? И затова си има подход. Хващат дребни риби, някоя случайно свита цигара със съмнителна вътрешност, тези, които се опълчат също. Дребните риби с по няколко цигарки им се правят преписки, но дотам.

Има информация, че в обирите на чужденците също влизат в схемата на полицията. Но това е друга тема. Факт е, че всичко в курорта се контролира на високо ниво. Би било невероятно всички тези неща да не са наясно за ръководството на МВР, нали?

http://spodeli.eu/dilarite-na-mityo-ochite-sa-politsai-articles-7803.html




Гласувай:
8



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20311541
Постинги: 18678
Коментари: 10030
Гласове: 71344
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930