Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2016 12:49 - ЦРУ заличи Яценюк . . . 7 гилзи
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1054 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Подалият съвсем наскоро оставка украински премиер Асений Яценюк е надупчен на решето във вилата си, съобщават украински медии. На мястото е пълно с полиция, агенти на службите и паравоенни четници от „Десен сектор“. Официална информация засега няма, но най-вероятно тя ще бъде в посока на изпълзелите вече слухове. Т.е. Яценюк е ликвидиран.

Цялата история обаче изглежда много съмнителна. Яценюк беше американски слуга и управляваше въпреки, че имаше едва 1% поддръжка сред народа. Накрая САЩ му наредиха да се махне, вероятно като част от очевидната сделка Украйна да се върне към Русия. Малко по-късно в Киев кацна Виктория Нюланд и нареди да се даде автономия на Донбас, което самите украинци започнаха да окачествяват като „капитулация“. Но няма друг начин, споразумението от Минск следва да се спази, потвърди г-жа „Майната му на ЕС“.

В подобна ситуация, САЩ обикновено изтеглят агентурата си, а такива като Яценюк отиват да „четат лекции“ зад океана. Понякога обаче, ако има опасност за самия агент, поради твърде големи престъпления, които е извършил, му организират „заличаване“. Т.е. той изчезва, привидно го убиват или нещо подобно се случва. Получава нова самоличност в Америка и си доизживява старините спокойно. Най-вероятно това се е случило. Ако не покажат ясно труп и с ДНК тест не докажат, че е ликвидиран, то най-вероятно е „заличен“. Подобна съдба вече имат няколко десетки американски мекерета в различни исторически етапи, няма причина да очакваме друго за Яценюк.

Самият той ще остане в историята като един от най-позорните управници на Украйна. Дойде на власт с преврат, народът обедня 4 пъти за няма 2 години, воюва с Русия, само и само за да угоди на САЩ, и извърши геноцид над част от руско-говорящото малцинство. Ако не го „заличат“, може отмъщението да го застигне във всеки един ден от живота му. А той не може до живот да е премиер и да ползва държавна охрана. Ако обаче го обявят за мъртъв, рискът е значително по-малък. Евентуално могат да го търсят само руските спец-служби, а за тях не е ясно занимава ли им се изобщо с него… / ГН




Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
1. vladtepes - За Яценюк
01.05.2016 22:38
Яценюк беше достоен премиер на Украйна с отлична алкохолна подготовка макар и да отстъпваше по професионализъм и успехи с чашката на Порошенко, Луценко и Юшченко.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20290850
Постинги: 18678
Коментари: 10030
Гласове: 71343
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930