Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2016 14:59 - EL-MERKEL-HABIB: Влюбена в Турция
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 349 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 За любовта на Хабиб можем да говорим много.

Tя е БУРНА, СТРАСТНА, НЕОБЯСНИНА и много ВЛУДЯВАЩА!

За ВЛУДЯВАНЕТО тази любов влуди много хора ама адски много хора от много държави и те отдавна скандират, борят се и протестират заради този фетиш по Американски с ориенталско черно кафе с арабски горчив привкус!
Необяснима е тази любов нали Бог е любов, а изведнъж нашата Хабиб дошла от дълбоките христиандемократични квартали, сложи забрадка с етикет маде ин Турция !

Защо Хабиб смени одеждите и затанцува с дяволът, а когато танцуваш със Сатаната, танцуваш докато свърши музиката и тя не свършва, а напротив усилва се !

Хабиб протегнала длани за прегръдка към Турция и посреща всичко от там с отворени обятия, а от там идват контролирани пратки на арабски жребци, но не тези красивите, който са селектирани от години от арабските шейхове, а тези другите, който трябва да подобрят геннофона на най-чистата раса на арийците на тези, който някога казаха, че светът трябва да бъде прочистен генетично и направиха най-силната икономика и строй, а днес отмъщението на съдбата или контролиран обратен процес идва да напомни, че не друг, а тези който бяха избивани някога от таткото на Хабиб са дошли да направят същото !

Контролиран процес, защото именно Турция контролира и напътства бежанският поток и именно там в Турция се намира най-голямата разпределителна гара за Ориент експрес, който не би бил възможен ако Хабиб не отвори гарите и не покани целият джихадиски свят на една екскурзия без край !

Пълен ол инклузив за сметка на Европа, която разтвори такъв невиждан и нечуван терористически пакет, че направо целият арабски талибански свят се изсипа там!
Ядене на корем, пиене на корем, се*с, който където свари, взимаш всичко без да плащаш, а сметката се изпраща на всеки един от нас !

Ние ще плащаме политическата извратеност на Хабиб !

СТРАСТА на Хабиб е обзела сърцето и, а сърцето и най-силно нашепва Кьолн, макар и в цяла Европа да има сърдечни трепети за едни от страх за други, от страст животински, завоевателски, първични като културата, като разумът и умът им чисто по варварски те обладаха положението !

Но Хабиб мълчи сякаш това не са нейните сестри, но докато всички не сложат забрадки така ще е всички трябва да сме толерантни, да сме мили и добри с туристите, защото такава е етикецията в туризмът !

Но тази Любов на Хабиб ще бъде много БУРНА след като се изсипят още 70 милиона на Европейската хранилка и след като е подписан предбрачният договор на Хабиб и Ердоган !

70 милиона бушуващи страсти, 70 милиона гладни гърла, 70 милиона пи*ки, 70 милиона потенциални камикадзета и терористи, но и 70 милиона избиратели, 70 милиона изборни гласа, който биха гласували за EL-MERKEL-HABIB !

Нашата героиня EL-MERKEL-HABIB е най-хамелионовата фигура на политическата сцена много умело продаде суверенитетът на своите поданици и на всички Европейски граждани в замяна на това да смени длъжността канцлер с тази да бъде първата Хабиб в новият световен ред !

Та нейното влияние е по-голямо от това на кралицата майка и дори тя сега толкова умело прехвърли вината и отговорността на Турция за мигрантската криза, която именно тя създаде в задкулисна уговорка с Ердоган !

А ние Българите имаме една малка гаричка по пътят на Ориент експрес към Европа и какво ли ще стане когато спре този влак, колко пътници ще слязат и какво ще им предложим като туристическа дестинация ли ?

Ами всичко каквото си вземат, а те искат всичко дори и неродените ни дъщери ще им принадлежат !

Нямаме народ, нямаме нация, нямаме територия, нямаме план за спасение, защото никой не е дошъл да ни спасява, а идват само да ни покоряват и това е твоят глас да гласуваме пак за една стабилна България с ГЕРБ 3 апокалипсисът предстои! / Blife.eu




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20127896
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031