Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2016 17:01 - XXL в храма на Темида: Домашно порно хит при разводите
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 848 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Домашното порно се превръща в новия хит по време на бракоразводните процеси. Напоследък все по-често съдебните зали се превръщат в киносалони за филмчета, забранени за непълнолетни и хора със слаби сърца. Там като веществени доказателства се представят както снимки, така и клипчета с горещи сцени на партньора, пише "Марица.бг".
Нерядко самите съдии изпитват неудобство да преглеждат записите с XXL кадри. По закон обаче те са длъжни не само да ги прегледат, но и да ги опишат в материалите по делата. По-често на фотографската мода се поддават жените. Те не издържат на изкушението да заснемат всеки миг от горещия секс с извънбрачен партньор и дори стават инициатори за фотосесиите. После обаче качват снимките в домашния компютър или директно в мрежата. Така най-често стават издънките, а когато съпругът се натъкне на домашното порно, заснето извън дома, най-честата реакция е да подаде молба за развод.

В момента в Районния съд се въртят няколко подобни тежки развода. Съпрузите са интелигентни, образовани с позиции в обществото, коментират от съдебната палата. В повечето случаи обаче делата се проточват, тъй като паралелно с бракоразводните се водят още няколко -  за обида, и клевета или дори за проявено насилие. Въпреки че има такива случаи, тенденцията е пловдивчани да се развеждат все по-интелигентно и цивилизовано, казва зам.-председателят на Районния съд Александър Точевски. 

През 2014 г. броят на разводите по взаимно съгласие е почти толкова, колкото тези, започнали по исков ред. Същата тенденция се запазва и през миналата година - 468 са разводите по взаимно съгласие, а 458 са образувани по молба на единия партньор, който търси вина у другия. За първите три месеца на тази година картинката е подобна - 110 партньори са поискали да се разделят, без да търсят вина, в другата графа са 115 по исков ред.

Не че няма шумни разводи, но броят им намалява, обобщава съдия Точевски. Впечатленията му са, че повечето родители използват бракоразводния процес, за да решат едновременно и други важни въпроси като издръжката, пътуванията на децата в чужбина, режим на виждане с бабите и дядовците, изваждане на международен паспорт. Голяма част от двойките, които прекратяват брака си, живеят в чужбина и гледат взаимно да се улеснят, за да не стават децата свидетели на циркове между тях. Най-новата тенденция в Пловдив е да се търсят варианти за съвместно упражняване на родителските права и от майката, и от бащата. Това означава, че на практика няма
установен режим кога при кого и колко време да прекарват времето си децата, а родителите се споразумяват за това помежду си. /БЛИЦ



Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20129386
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031