Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2016 00:47 - НАТО ИСКА БАЛКАНИТЕ ДА ЦЕЛУВАТ КЪРВАВАТА РЪКА НА ТЕРОРА
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 373 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 28.03.2016 00:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Интересът на НАТО винаги е бил един и същ- да разширява влиянието си и да завзема чужди ресурси. Разбира се, блудкаво опакован в американска пропаганда с холивудски размах с игра на думи за «хуманитарни мисии», «миротворчески операции», заинтересованост за съдбата на различни региони, в различни точки на планетата, където САЩ и НАТО смятат, че силно много чакат тяхната помощ и защита.

image

Разширяването на присъствието на военни бази на НАТО, е вероломно и не признава отговор  «НЕ», когато иска да се настани на стратегически изгодна за интересите и плановете на САЩ територия. Не подбирайки при това, средства за осъществяване на целите си.
НАТО  се настани, и продължава да обхваща Балканите и Европа, в безсрамната си схватка, оказвайки натиск на страните, които е пожелало. НАТО  има конкретни цели, които планомерно следва и изпълнява погазвайки всички норми на моралност, законност и право.
ЕС се оказа пътеката на този план за експанзия и пълно подчинение на Европа. Ако погледнем отстрани на цялата концепция на Северноатлантическия алианс, както сме свикнали да го наричаме, ще забележим, че практически САЩ са успели да изградят военна структура, или собственна военна мрежа, разположена по чужди територии, които ще бъдат използвани единствено в интересите на САЩ. Иначе от къде такова желание у американците да ходят да спасяват, и да решават конфликтите в целия свят?


image

САЩ буквално препарират жертвите си, и не им оставят възможност за противодействие, използвайки за това мощно разработени психологически, икономически, и други програми, с които въздействат на вътрешните решения в различни държави, внедрявайки свои правила.

Думите свобода и истина, нищо не значат в американската идеология. Животът, в американските понятия, е разменна монета, която се използва за налагане на надмощие.

Страшна и болна амбиция, маниакално отклонение и тотално забравяне на Бог. Американците обичат да си играят на Господ, но нямат право. Америка нагло лъже света, наричайки войната-мир, убийствата и разрушенията, миротрворство, а военните престъпления- необходимост и демокрация.

Това е смъртоносна идеология, изтъкана от най-ниските човечески страсти: алчност и чувство за безнаказаност. Това не води до нищо добро, не е съзидателно.

Това е гибелно увлечение и лудост, опасна за човечеството.

Противодействието и противоотровата за това, е изобличаването на истината и съпротивление на опитите да бъдем въвлечени в мръсните игри на живот и смърт.

НАТО  попитаха ли някого, когато решиха да бомбардират Югославия? И на какъв принцип беше взето такова решение, с какво право и на какво основание?

НАТО попитаха ли народа ни, искаме ли да бъдем част от престъпната им организация, и съгласни ли сме да изпълняваме техните заповеди? Имаше ли законно проведен референдум, както се прави в такива случаи?

В колко страни членове на алианса е проведен такъв референдум? Кой решава такива неща?

Черна Гора, страната която помни още ужасът от операция » Благородната наковалня» извършена от авиацията на НАТО  и превърнала Югославия в бивша- сега е заставена да приема членство с тези, които убиваха безпощадно народа и рушиха земята й.

Иска ли Черна Гора, или Сърбия, или България, или Чехия, или Словакия, и въобще Европа, в НАТО?
 

image

Замисляли ли сте се ? Как ви се струва, какъв ще бъде отговора и защо не се чува?

Въпроса за съпротивлението на НАТО, не е просто въпрос касаещ националната и религиозна принадлежност, а въпрос на морал.

НАТО заставя Балканите да целуват ръката на САЩ изцапана с кръв, но хората не могат да допуснат такава капитулация пред Злото.

 

Българска редакция News Front.

 




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20265385
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71327
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930