Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2016 19:59 - Шамара: Няма терористи, бежанците са добри! Всичко друго е руска пропаганда!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 391 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Така пишман певеца и пишман националиста се из*ра в ефира на НОВА подкрепен от бурните аплодисменти на водещите на Събуди се, като пилешко го*но в проливен дъжд. Да не Ви лъжем, сами ще се убедите след думичките му във видеото колко обичлив е станал към "клетите имигранти", че чак и сълзи как рони от любов.

Според Мишето Шамарченцето сладко на батко пуснало брада, ама чик, ачик като един джихаждист имигрантите трябва да дойдат да ни оправят и икономиката, и всичко останало, а ние да сме кротички да, ги обичкаме и да ги любим от сърце. Също-така всичко което се говори навсякъде в Европа против имигрантите не е ама никак вярно всичко това е руска пропаганда, а и Русия спонсорира всички националистически организации и партии в Европа.

Интересно ми е, с какво ли са го зобили в САЩ, но определено редовно си е вземал хапченцата за да се надруса до такава степен, че за да бращолеви такива глупости в национален ефир. Хайде за нова си ги знам, че от много време са на хамерикански хапченца и само това им е в главата, дори няма да си забравя как преди няколко дни когато стана атентата в Брюксел как най важният въпрос задаван от АНА ЦОЛОВА към кореспондента им там бе "Ама има ли американци".

Както и да е да я оставя нея за друг път защото за нея не ми се дигат нервите в момента, а и не си заслужава, но този глупак който до онзи ден говореше, че милеел за майка България да ми говори такива тъпотии??? Не не мога да го поема толкова голям.

Въпреки, че те хората са казали, че простотията не ходи по гората, и явно са изключително прави в това което са имали в предвид. Моят нервен изблик ще спра дотук, и ще ви оставя сами да се насладите на този "велик българин" мишето шамарченцето или бигша ли беше или ма ли беше там, не ми пука за такива боклуци като него. Изгледайте видеото и си преценете сами, за мен по-голям боклук от този не съм виждал тази година.

http://spodeli.eu/shamara-nyama-teroristi-bezhantsite-sa-dobri-vsichko-drugo-e-ruska-propaganda-video--articles-6749.html




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20201090
Постинги: 18669
Коментари: 10029
Гласове: 71320
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930