Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2016 14:11 - Ужасите на западната содомия на държавно ниво, за които дори не подозирате
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1271 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 23.03.2016 14:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Тази статия е за защитата на нашите деца от чума, по-страшна от която и да била болест по света, защото тази чума заразява с практически неизлечима болест нашите деца – така нареченото джендър възпитание, натрапвано ни от бързо деградиращия в това отношение Запад.

 

Там са решили, че децата се раждат като безполови същества и на момченцата не трябва да се казва че са момченца (аналогично и по отношение на момиченцата). Те трябва да бъдат възпитавани едновременно и като момчета и като момичета, а вече на по-късен етап, като резултат на това възхитително „възпитание“, те трябва сами да решат, какви са в действителност.

Ако не се съгласите с подобно възпитание – то не сте далеч от отнемане на детето ви от семейството.

  ДЕГРАДАЦИЯ БЕЗ ПРАВО НА ГЛАС

 

  В САЩ е приет закон, според който в свидетелствата за раждане на децата е забранено да се пише „баща“ и „майка“ и вече употребяват определенията „първи родител“ и „втори родител“. За да не бъдат нарушавани правата на т.нар. „сексуални малцинства“. Под лозунга „общество на любителите на децата“ пък открито пропагандират педофилията.

 

Стига се дотам, че ако например вие сте мъж, професор, уважаван човек и завеждащ катедра в американски университет, и просто си позволите да изкажете мнение, че лично вие сте за нормалната любов между мъж и жена, то веднага ще бъдете лишен от всички звания и изхвърлен от университета.

За пример в Норвегия всеки 20-и жител е жертва на педофили, но въпреки всичко в страната от години съществуват организации, пропагандиращи педофилията. И в съдилищата педофилите биват оневинявани. В Италия пък официално под протектората на държавата се разпространяват дeтски приказки за еднополовата любов. С подробни илюстрации. И по тези книжки малките жители на Европа биват възпитавани от детската ясла.

Ако вие сте жител на „свободна“ Германия и откажете да изпращате децата си на подобни обучения за начало ще бъдете добре глобени. Но ако си платите глобата и продължите да упорствате, отказвайки да възпитавате децата си в духа на еднополовата любов, то следва да посетите затвор за два месеца. Много родители са престояли там по не един път.

Разбира се никой няма да ви спре да се съдите, опитайки се да отстоявате правото си да възпитавате собственото си дете в традиционен стил, възможно е даже да спечелите делото в някой местен съд, но… Европейският съд по правата на човека е постановил, че държавните органи на Европейския съюз не нарушават ничии права, задължавайки родителите да обучават своите деца в духа на хомо-лесбо-транс-сексуална „любов“ и е правилно да бъдат наказвани родители, които се противопоставят на „държавните грижи“ във възпитанието на подрастващите.

Как ви се струва идеята, в училищата, в които учат вашите деца, да бъде въведен изпит по оргазъм, при това с нагледни материали? В Германия и други страни на свободна Европа това вече е практика.

В Холандия през 1982 г. официално е регистрирана организация, пропагандираща педофилията и изискваща законови разпоредби, с които да бъде снижена възрастта, на която на законно основание да може да бъде правен секс с всеки, навършил 12 години. От 1982 до 2014 година благодарение на членовете на въпросната организация, всяко 20-о дете в страната е било жертва на сексуално насилие от страна на възрастен. За забраната на организацията са били необходими 32 години. През цялото това време те открито работят и пропагандират, физически и морално наранявайки деца, при това печелейки съдебни дела.

До какво още могат да доведат диктуваните от държавата „задължителни за изпълнение методи“ може да се проследи по примера на същата тази Европа, в страна от която в детските градини учат момченцата да бъдат момиченца, обличайки ги в роклички и обучавайки ги да лакират ноктите си…, а момичетата биват привиквани да бъдат здрави, силни и да носят момчешки дрехи.. Ако ли пък родителите отказват да възпитават чадата си в подобен стил, то държавата ги глобява, и по примера на Германия няма пречки да се стигне до затвор или отнемане на децата от семейството.

  ТОЛЕРАНТНОСТ

 

  В превод от латински тази дума означава търпимост, търпение. Да бъдеш в съвременния западен свят нетолерантен е едва ли не най-голямото престъпление на света. В САЩ или Великобритания, или Дания, или Франция, като цяло във всяка страна от „западното общество“ вие сте длъжни да бъдете търпеливи (толерантни), към всичко, което може да превърне децата ви в морални уроди, като има и висока доза вероятност да бъдете заразени и самите вие.

 

  Длъжни сте да бъдете толерантни към откритата пропаганда на сексуални извращения, към закони, позволяващи мъж да се жени за мъж и жени да се омъжват за жени.Вие сте длъжни да сте толерантни да бъдат осиновявани от хомосексуалисти деца, отнети от нормални в класическия смисъл на думата семейства. Вие сте длъжни да сте толерантни и към това, на детето ви да се дават прихотропни вещества, от които постоянно да му тече лига и пред очите ви да се превръща в зомби, а ако се осмелите да протестирате да бъдете заплашени от отнемане на родителските права. Трябва да сте толерантни към всичко, което прави живота ви непоносим.

 

  Проблемът тук е в това, че завзелите властта в САЩ и Европа толерасти, правят всичко възможно за да подменят понятията и на мястото на етичните кодекси на човечеството да поставят кодекса на извращенството.

 

  Целта е проста.

 

  Ако бъде наложен на хората да приемат кодекса на извращенците, хората деградират до нивото на животните, зациклящи в извращения и материално потребление, при това в потребление на най-ниски нива, което може да бъде лесно манипулирано и управлявано. Така те ще бъдат по-лесно управлявани и от стадо овци.

 

  И именно на тази програма се вдъхва живот, в частност и от различни психиатрични организации, контролирани от правителствата.

 

  А вие не мълчете, всячески и открито критикувайте всяка непристойност, всеки опит на извращенци и толерасти да налагат своя извратен морал.   Сабака Патрыёт



Гласувай:
10



Спечели и ти от своя блог!
1. apostapostoloff - Ти внимавай някой лош педераС да не те
23.03.2016 19:17
натегли с мека пишка изотзад!
цитирай
2. varg1 - Не
23.03.2016 22:42
се боя от такива даже съм си набелязъл няколко с които ще се разправя тия дни.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20125427
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031