Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2016 23:32 - ATAKA: ВСИЧКИ ТЕРОРИСТИЧНИ УДАРИ В ЕВРОПА СА ОПЕРАЦИИ НА САЩ И СПЕЦИАЛНИТЕ ИМ СЛУЖБИ! ТЕРОРИЗМА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗМАМА НА 21 ВЕК!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1305 Коментари: 1 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Всяка капка невинна кръв в Европа е в жертва на американският сатанизъм и империализъм. Докато на света съществува САЩ в тази му чудовищна форма, никога няма да има мир и спокойствие!

 Народният представител от АТАКА Илиан Тодоров е роден на 1 ноември 1980г. в гр. София. Завършва висше икономическо образование в УНСС гр. София със степен бакалавър. Завършва магистърска степен във Военна Академия “Георги С. Раковски” със специалност „Национална сигурност и отбрана”. Специализира в Департамента за вътрешна сигурност на САЩ – „Кибер сигурност”Департамента поотбраната на САЩ – „Антитероризъм”. Специализира в множество водещи чуждестранни университети и колежи в САЩ и Германия както следва : Джордж Маршал Гармиш-ПартенкирхенГермания – „Тероризма и неговите проявления в демократичните държави”„Оръжия за масово унищожение” към университета Джон Хопкинс, който заема 16 място за най-добро учебно заведение в света за 2012-2013г. Преминава през колежа Сейнт Питърсбърг, където изучава анти-теророризъм и разузнавателна осведоменост, щатския университет в Ню Йорк в насока „Ядрен тероризъм и методи за превенция”Пасифик Емпринтс – Ядрени и радиационни опасности”, университета Мичиган – „Биологични агенти за тероризъм”, Центъра за обществено здраве в Северна Каролина – „Химически тероризъм”, Американският отбранителен колеж – Национална сигурност и отбранителни стратегии”. Получава сертификат от Щатския Институт за Мир за завършен образователен курс „Конфликтен анализ”. През 2010 г. Илиан Тодоров изнася научен доклад на тема: “Опасността от придобиване на оръжия за масово унищожение от страна на терористични организации”. Владее английски, испански и руски език. Илиан Тодоров е народен представител от АТАКА в 42-то и 43-то НС на Република България, настоящ член на парламентарната комисия по отбрана.

Нужно бе време за да се отърсим от емоциите след поредните нечовешки удари на радикалният ислямски радикализъм в Белгия. В крайна сметка никой не е виновен на белгийците, че си избират политическите марионетки на САЩ, които да ги управляват. Искахте повече и нови джамии – имате ги! Искахте ислям – имате го! Поискахте нелегални емигранти, нарекохте ги бежанци – ваши са! Искахте да бъдете толерантни, без да се запитате дали „те“ ще бъдат толерантни с Вас! Искахте да сте човеколюбиви и бяхте такива спрямо уахабитите вместо към българите, и за благодарност получихте нож в гърба! Значи сте глупаци, които си заплатиха за грешките! Живота ви „очука“ чрез кръвта на роднините Ви, и за съжаление няма връщане назад. И сигурно все още извършвате мислено някаква безумна евроатлантическа сегрегация между „бежанците“ и терористите, но тази тъпотия ще е отново за ваша сметка. Няма да получите моето състрадание заради собствената ви глупост. Защото забравихте, че НЕ всички ислямисти са терористи, но всички терористи са ислямисти! Не заради друго, а защото забравихте, кой създаде Ислямска държава. Забравихте кой ги въоръжаваше, кой ги обучаваше и кой им осигуряваше логистична подкрепа в плана по детронирането на Башар Асад, докато в същото време „уж“ се бореше срещу тях. Защото забравихте признанията на Хилари Клинтън. Защото одобрявахте в амок икономическите санкции срещу Русия, която от своя страна разсипа радикалистите! Защото симпатизирахте на САЩ, която вдъхнови този тумор?

И защо все още не си задавате въпроса защо създадената от Белият Дом – „Ислямска държава“ удари по Белгия, а не по САЩ. Да не би белгийските въоръжени сили да „притиснаха в ъгъла“ на турско-сирийската граница изверзите режещи глави? Защо тази паплач не удари по САЩ, които уж ги бомбардират от години. Защо не удариха Вашингтон или Москва, а избраха Брюксел? Защо ли Ислямска държава не нанасят никакви удари срещу уж изконният им враг в лицето на „ционистите“ в Израел? Няма никаква логика в ударите срещу сърцето на Европа! Нали същата тази стара блудница подкрепяше т.н. умерена опозиция срещу Асад, в услуга на ИД или новото наименование – ДАЕШ? И кой удря идеологическите си съюзници? Никой!

Много хора ще си зададат въпроса защо се случва всичко това. Защо нашите „съюзници“ ни причиняват този ужас. Но тук трябва акъл и познание. И не може да се изрече всичко, защото за съжаление масите в огромната си степен не могат да мислят и анализират адекватно, или просто ги мързи да четат, или са атеисти. В „Откровение на Йоан“ е описано какво ще се случи, а днешните събития са една малка част и прелюдия към пророчеството!




Гласувай:
9


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
1. dalida - US са пред фалит, те непрекъснато печатат нови и нови долари
24.03.2016 08:21
за да покрият загубите си. САЩ са най - войнствения народ на планетата!
Тяхната мафия управлява правителството на САЩ. ЦРУ не е нищо повече от агресорът на чужда територия.

Ние българите никак не сме прост народ, знаем за всички сценарии разработени от тайните служби. Брюксел са били предварително предупредени още през месец януари, че ще имам атаки от обучени техни хора. Както и по-късно се разбра за атаките във Франция, че са учавствали французи, и сега пак в атаките от 22 март - белгийски терористични групи.

Няма какво повече да се каже. Фашизмът на Западна Европа е в разгаря си.
Да се стрепат като искат, но да не наместват и другите народи, които населяват континента европа. Този континент не е само на Брюксел. Този континент е просъществувал във времето хиляди години преди новата ера.

Благодаря за постинга varg1 !

Добро решение да покажеш истината.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20125094
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031