Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2016 20:28 - Сърцето на Европа ? А останалата част на света задник ли е?
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1010 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Цяла сутрин слушам как напудрени и гримирани телевизионни водещи лицемерно каканижат за атентатите в Брюксел и трепкат с изкуствените си мигли „Ах, как може…атентат в сърцето на Европа”

Скъпи кокошки и пуяци. Кой ви дава правото да делите света по този начин. Ако Брюксел или Париж са сърцето на Европа, останалата част на света според вашите географски познания задник ли е?

Казвате, че не е нормално да има атентати в нашите европейски столици. А нормално ли е да гърмят бомби и да убиват десетки и стотици мирни хора в Турция, Ирак, Ливан, Сирия, Пакистан, Афганистан, Индонезия, навсякъде из Африка, в Русия. Нормално ли е откачени типове да мушкат с ножове майки и деца в Израел, оправдавайки се с някаква кауза и защото мразели евреите?

Приемливо ли е за вас да се избиват християни в Близкия изток и да се провежда етническо прочистване? А сунитите да избиват шиити и обратното?

Ама всички тези места не са сърцето на Европа според вас. Сигурно там не живеят хора или жертвите не са имали сърца, мечти и чувства.

Замисляте ли се с кухите лейки, които стоят върху раменете ви вместо глави, че тероризмът е уродлив тумор и разсейките му са обхванали целия свят?

Ама, за да го направите, трябва да имате мозък в главите си, а не бръмбари.

Може ли да сте толкова кънтящо тъпи, че да изразявате от телевизионния ефир мнение за това, как било нормално да загубим някои свои свободи, но да сме живи. Така разсъждава свинята в кочината или бройлерът в птицефермата. Те са живи, но безмозъчни.

Не проумявате ли, че ако това стане, значи терористите са ни победили и ние сами сме развели бялото знаме пред тях.

Всъщност няма да ме разберете.

А на терористите смъртници, които взривяват бомби и убиват невинни хора бих казал само едно.

Слуховете за рая, който ви очаква, са силно преувеличени. Да и онова с девствениците не е вярно. Вие сте преебани отвсякъде. Дано сте го проумяли, ама е късно. Вие не умряхте за кауза,  а за да напълните банковата сметка на шайка гадове, които са превърнали една световна религия, упование и надежда за много хора, в силно доходоносен бизнес.

Няма рай за вас. Нямате разервирано място за рая, защото сте адски изчадия.

И да. Напът сте да успеете. Най-вероятно ще предизвикате с вашия безумен джихад нов кръстоносен поход, защото който посее вятър, ще пожъне бури. Какви шутове ви чакат само по дирниците, нямате си представа. Само че вие по стар навик пак ще се скриете, защото сте силни само срещу мирните хора, които убивате.

Никога не сте успявали да завладеете Европа. И сега няма да успеете. Четете си историята. В Европа епохата на меките китки е към своя край. Идват шамарите.

автор: Красимир Калудов

източник: burgas-reporter.com




Гласувай:
7



Спечели и ти от своя блог!
1. minevv - da
23.03.2016 08:51
Най-тъмно е преди изгрев.
Лъжите за демокрация май са на път да свършат.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20131204
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031