Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2016 17:41 - ИЗХВЪРЛЯТ УРОЦИТЕ ЗА ТУРСКОТО РОБСТВО от Учебника по История! Заменят ги с 50 ЗЛОВЕЩИ страници Против КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ! Промиването на Мозъци е в ход!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 2814 Коментари: 4 Гласове:
12

Последна промяна: 11.03.2016 17:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 След като скандално МО реши периодът на Средновековието у нас да отпадне от учебниците по история, за да не се набляга на турското робство /съжителство/ неуморимият борец срещу комунизма  Методи Андреев събра набързо подписка отпадналите глави за османското иго да бъдат заменени с уроци за Тоталитарния режим преди 89-та година. „Да се изучава по-подробно „мрачния тоталитарен период“ от българската история е от фундаментално значение“, ревна като лъв в пленарна зала псевдо-демократа и лъже-антикомунист Андреев.

Депутатът от ГЕРБ, който телом и духом се подвизава в залата на Реформаторите в парламента, е успял да събере цели 102 депутатски подписа за начинанието си. Подкрепили са го от РБ, ГЕРБ и ДПС, последните от които се чувстват репресирани заради смяната на имената им в този период.

image

Набързо са организирани в подписка и 4 500 „възмутени граждани“, от онези в списъците на НПО-тата, които дежурно се възмущават по всички въпроси, за които им се плати. Взет е подписът и на Росен Плевнелиев, който удари дъното с яростния си антикомунизъм, забравяйки какво е работил баща му и какво самият той преди 10 ноември.

Сега предстои една безпардонна промяна и подмяна на историята, на която ще бъдем свидетели. В цели 50 чисто нови, написани нейде из дебрите на „Козяк“ страници децата ни ще бъдат лъгани и шокирани какви отвратителни зверства са вършили комунистите в България.

imageУмни глави ще нищят приликите между тоталитаризъм, фашизъм и комунизъм, според подписката.

След тази нова редакция на учебника по история бъдещото поколение няма да има и грам познание, че предците му са живели под турско робство. А за периода след 44-та година би било добре да научат колко заводи бяха построени, колко селскостопанска продукция изнасяхме, лека и тежка промишленост, научни достижения, медицина, образование…. неща, които с лека ръка бяха унищожени от псевдодемократите и проамерикански платени подлоги след 89-та година… Хубаво би било, но едва ли в учебния материал ще включат точно тези данни. Защото са в тежко противоречие със соросоидната линия за изграждане на новия глобален роб – пардон „човек“.

Отсега си представяме картината, която ще бъде описана заради паталогичната омраза на шепа добре платени от американските фондации на влияние у нас политици и общественици.

Ще излезе, че клетите дечица на България са нямали никакви права по време на соц-а. Те не са можели спокойно да шмъркат дрога, да пият до зори, да припадат и изпадат в кома, да стрелят по съучениците си, а вместо това „гадовете – комунисти“ са ги карали да ходят на училище!  Представяте ли си? Огромно престъпление е да ходиш на училище! И най-ужасното е, че съвременните деца ще го приемат като такова.

imageЩе се отбележи, че са били пионерчета, че са ходели на лагери, а после на бригади. Ужасно! Вместо да си правят голи селфита във Фейсбук и да проституират, те – на бригада!?!?

Никой няма да разкаже на днешните подрастващи за романтиката на лагерните огньове, за песните, за игрите, за свободното и волно детство, в което никой не отиваше на училище с бодигард, никой не заключваше вратата си и никой не осъмваше ограбен и изнасилен.

Ще бъде отбелязано и че родителите насила са карани да ходят на работа, (те и сега искат да работят, но няма къде-б.р.), че е нямало шоколадови яйца, тоблерони, марково уиски /о, ужас!/ и дънките също не са били маркови, а от магазин „Пионер“.

image

Че е било забранено да се ходи на ваканции по Карибите и Дубай, но чии деца в момента ходят там? На олигарсите и мутрите. Голяма част от останалите даже не са виждали морето. Преди поне на лагер ходеха там, но сега няма кой да ги заведе.

Историята ще се изкриви и дано има повече оцелели от здравната реформа баби и дядовци, които да разказват спомени, тъй като внуците им ще бъдат с нарочно промити мозъци.

И няма кой да им обясни, че не е било  така.

А машината за промивки, щедро спонсорирана от „Америка за България“ ще продължи да работи с пълна сила. За да създаде новия неолиберален човек – объркано същество, което не познава миналото си, без усещане за родова принадлежност – дърво без корен, което съхне! Skandalno.net




Гласувай:
13



Спечели и ти от своя блог!
1. wqpwqp - Още малко остана. . . Ще изтърпим...
12.03.2016 07:39
Още малко остана... Ще изтърпим!

А после да му мислят..., някои!

Колкото повече злоба предизвикват, толкова наказанието ще е по-голямо!

.
цитирай
2. wqpwqp - Не бре, от какъв зор ще коментирам ...
12.03.2016 15:07
Не бре, от какъв зор ще коментирам теб?!?
Моят коментар трябваше да е първи, но не знам как ти се пръкна преди мен?!?

Визирам едни други хорица...

Колкото до робството, чисто юридически може да не е имало, но в народните песни така се възпява...
Примерно при Крали Марко съществуват "3 синджира роби"...

При 500 години съжителстване хората привикват на дадените отношения и живеят по някакъв начин. Неизбежно е!

Но как да се погледне на Батак, на "кръвният данък" и още доста други моменти.

Хората са го наричали робство, иго, и аз приемам тяхното определение, а не нашите тарикатски транскрипции.


.
.
цитирай
3. edinbulgarin - "Колкото повече злоба пре...
12.03.2016 15:46
"Колкото повече злоба предизвикват, толкова наказанието ще е по-голямо!"

И без това вече са събрали за поне 5-6 човешки живота, та затова хич не ги интересува какви още ще ги надробят...
цитирай
4. asthfghl - ?
12.03.2016 15:50
На местенето на определени уроци в по-горен клас вече "махане" ли му викат!?

Дезинформацията върви с пълна сила.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20120016
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71259
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031