Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2016 18:25 - Войната на Турция срещу България обявена официално – Местан създава ДОСТ
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 775 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 28.02.2016 18:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Лютви Местан свика инициативен комитет за създаване на протурската партия ДОСТ, което на български език би трябвало да означава “Демократи за отговорност, стабилност и толерантност”, но всъщност е легализиране на неоосманските амбиции на съвременна Турция. Защото думата “дост” означава “приятел” на турски.

Лютви Местан, който се скри в турското посолство “за организиране на сигурността си”, както сам заяви, въпреки че по-същото време бе охраняван от БЪЛГАРСКАТА НСО, създава официално протурска партия, чиято цел е единствено да откъсне част или дори цялата територия на България и ги присъедини към Турция.

Десетилетната пропаганда на югоизточната ни съседка и наш кръвен и вечен враг в исторически план – като се почне от ориенталската музика и многобройните турски сериали, за чието излъчване се плаща на финансово-податливи телевизии, като се мине през срамните опити да се промени и преиначи историята ни в учебниците на подрастващите и ислямизацията на цели региони у нас и се стигне до официалното представяне на книгата на Ахмет Давудоглу “Стратегическа дълбочина” в БАН, на което, разбира се, присъстваха Местан и турският посланик Гьокче – всичко това е явен, недвусмислен и неприкрит опит за възстановяване на Османската империя. Имперските амбиции на Турция са изразени много ясно в тази книга.

В сферите на интересите на съседката ни според нея са “близката териториална, акваториална и континентална зона – в географски аспект” , т.е. България, Гърция, Сирия, Армения, Ирак и Азърбейджан. Съвременното ръководство на Турция обаче може да си скубе косите от яд засега, тъй като при Ердоган и Давудоглу страната се скара с всички свои съседи.

В Сирия открито подкрепяните терористични организации претърпяха пълен крах след намесата на Русия, нахлуването в Ирак бе стопирано от САЩ, като и в двете страни се говори за кюрдски автономни области, в Армения се появи супермодерна руска база, а старият исторически враг Гърция следи подозрително всяко действие на турската авиация.

На Ердоган му остана сякаш единствено България, където пропагандата бе най-силна и бяха открити и завербувани най-много изповядващи национален нихилизъм политици, бизнесмени, обикновени граждани и дори малцинствени ЗАСЕГА групи.

Самото име на новата партия ДОСТ в прав текст потвърждава, че това е не протурска, а изцяло турска партия, създадена и обслужвана с турски пари.

http://www.podoko.eu/archives/6533



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20135318
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031