Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2016 12:52 - Ще погребем Християнството
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 432 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 25.02.2016 12:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Равинатът: Ислямизацията на Европа е много добро нещо, ще погребе Християнството

Една дописка в изданието „Израелски новини“:  ynetnews.com/

image

Разкрива кой и защо финансира и организира ислямското нашествие в Европа, цинично представяно като „бежанска“ вълна. Става дума за „респонс“ (религиозно напътствие в юдаизма, сходно с фатвата в исляма), написан от равина Барух Ефрати, преподавател в йешива (юдейско религиозно училище), който приветства мюсюлманското нахлуване в Европа, защото само така Христинството ще бъде умъртвено окончателно и завинаги.

Равинът е прав в прогнозата си – така ще стане, това е целта на нашествието. Особеното тук е, че дописката не е прясна, тя е от 11 ноември 2012 г., когато първите колони на мухаджирите започнаха да атакуват границите на Евросъюза. Това показва колко отдавна е подготвяна „бежанската вълна“ на мохамеданите в Европа. Показва също, че още тогава, през 2012-та, в Израел се е водела кампания в полза на нашествието, която да подготви общественото мнение в тази държава и да втълпи на евреите по света защо трябва да се радват, защитават, оправдават и подпомагат инвазията.

Ние от Blife.eu знаем, че в съвременният свят всеки един процес свързан с управление и манипулация както и контрол над масите е добре развит сценарии, който винаги е минавал през медиите за да стигне там в главите на хората! Та и сега нахлуването на тези фанатизирани бони мозаци е с една единственна цел и тя е ликвидирането на Християнството ! След като знаем защо позволяваме да се случи това, защото Християнството е миролюбива религия, защото то ни учи, че ако ти ударят един шамар да обърнеш и другата буза и сега какво ако изнасилят сестра ми да изпратя и другата си сестра ли, стига бе хора !

В името на Христа кръв се е ляло и ще се лее пак ! И ако има радикален ислям защо да няма радикални християни нима Библията не е пълна с такива примери, нима всеки един светия, който се е жертвал в името на своята вяра не такъв, който е бил готов да умре и е умрял за вярата Христова, но е бил със смирение и упование изпратен от този свят то днес е друго ! Всички знаем, че дълбокият замисъл на това велико противопоставяне от векове е да се изправят една срещу друга две религии в една Епична битка продължаваща от хиляди години, но днес е друго днес Европа приема окупацията със смирено наведена глава като свалят се кръстове от църквите, защото дразнели новодошлите миграционни маси !

Оскверняват се храмове и гробове, но таз Европа пак мълчи, изнасилват се жени и деца, но Европа е пак мълчи защо мълчи, защо ? Този въпрос ще го оставим на привържениците на конспирация и тези с тезите за тайните общества и те сигурно са прави и разполагат с техните факти и доказателства ! Въпросът е друг  – ние защо мълчим, защо търпим, защото в нас е посято семето на доброто, защото ние не сме минавали обучения в лагери как да боравим с оръжия как да режем глави, как да убиваме !

Ще бъдем принудени да се научим, ще бъдем принудени да се браним и дори да убиваме, дори да колим и стреляме, защото така е решено и не от Бог или Алах, а от Американското правителство, което винаги е било финансирано от Еврейте тези който са решили да хвърлят целият свят в пламъци и реки от кръв да потекат това е !

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

http://blife.eu/ще-погребем-християнството/





Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20126907
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031