Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2016 16:48 - Кметът-изнасилвач спал и с майката на жертвата
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1237 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 22.01.2016 16:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Общинарят от Стрелча Иван Евстатиев, който бе обвинен в изнасилването на 16-годишната Ирина, е имал връзка и с майка й, твърдят източници в БСП.

„Историята там е много заплетена", твърди човек, наясно с мръсните дела на Евстатиев.

Още докато бил кмет на града, градоначалникът е задявал и майката на момичето Христина Белухова. Тя бе негова секретарка, докато бе на поста, а социалистите твърдят, че е била в постелята му в продължение на няколко години. Всички знаели, че Христина е официалната любовница на кмета, самата тя дори не го криела. Редовно се хвалела с парфюмите и дребните бижута, които Иван Евстатиев й подарявал. На практика кметът педофил е познавал жертвата си - 16-годишната Ирина, от съвсем малко момиче, когато тя е била едва на 7-8 години.

„16-годишната Ирина бе непрекъснато около него. С малката се движеше месеци наред и тя бе в смущаваща близост до Евстатиев още от предизборната кампания. Тогава ни направи впечатление това, но той обясни, че бил приятел на майка й", добавят бесепарите. Те са категорични, че е невъзможно бившият общинар да я е насилил, а по-скоро се е възползвал от доверчивостта й. Според слухове, майката сама тикнала в лапите на перверзния кмет дъщеря си, за да се възползва от парите му.

Вчера стана ясно, че девойката най-вероятно няма да се върне повече в Стрелча и ще бъде прехвърлена от началото на втория срок в училище в Пазарджик, където да не става свидетел на грозни подмятания от съученици и местни заради случилото се. Вече цяла седмица никой от семейството й не дава изявления пред медиите.

Най-голямата мистерия при задържания Евстатиев е защо той живее в местния хотел, а не в дома си, като дори бесепарите нямат представа на какво се дължи. Упорито обаче се говори, че той от години приютявал любовниците си именно във въпросната сграда, като се радвал на строга дискретност от администрацията. Рецепционистки и камериерки били свидетели на чутовните му оргии.
„И друг път е водил ученички там", категорични са местните, но никога не са чули друга девойка да се оплаква от изнасилване.
Преди години Иван Евстатиев имал нормални сексуални предпочитания, жените, с които се срещал, били между 25 и 45 години.

В последно време обаче нещо превъртял и започнал да налита само на млади момичета. Предпочитал 16-17-годишни, ако е на 20, вече му се стрували стари. „Крехкото месце е най-сладко, бе", обяснявал цинично перверзникът. Той демонстративно се хвалел, че пиел хапчета за полова мощ, за да издържи на младите гаджета.

Социалистите признават, че не е било редно Евстатиев да кара непълнолетни лица да работят за кампанията му покрай местните избори. „Жена му работи и живее в Пловдив от години, защото й писна от женкарските му изпълнения", добавят още те и разкриват, че синът и дъщерята на бившия кмет са се отрекли от него и дори не искали да го виждат повече.

Социалистите в града са на мнение, че е възможно Иван Евстатиев да е бил натопен от бивши свои другари по казуса „Ирина" във войната между БСП и АБВ. Напоследък напрежението тлеело. „Новият кмет беше сложен от „Позитано" 20 и лично от Янаки Стоилов, който е заместник-лидер на Столетницата", напомнят те и добавят, че ако Евстатиев бил отново градоначалник, никога нямало да се чуе за коцкарските му изпълнения.

http://www.bnews.bg/article-146815




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. slavimirgenchev1953 - Пръдльо-русофил,
22.01.2016 17:01
нали е от любимата ти партия и е русофил, бе? Нали привестваше и ти издигането на паметник на съветския убиец и изнасилвач Жуков? Лайно с лайно венцикухелско.
цитирай
2. starotomagare - Явно сънуваш русофилски кошмари ...
22.01.2016 18:33
Явно сънуваш русофилски кошмари щом в този сексманияк веднага си видял русофил.Всякаква измет се помещава от години във висшите етажи на власта и за какви се представят е само въприс на конюнктура -натовци ,евротолерасти ,туркофили и тн.паплач. Не са ли като циганите за които няма нито постоянна вяра ,нито народност а само гледат от къде ще падне авантата?
цитирай
3. varg1 - нали е от любимата ти партия и е ру...
22.01.2016 19:17
slavimirgenchev1953 написа:
нали е от любимата ти партия и е русофил, бе? Нали привестваше и ти издигането на паметник на съветския убиец и изнасилвач Жуков? Лайно с лайно венцикухелско.

Любима партия не бих казал,че имам.През годините съм гласувал за почти всички с изключение на българоубийците от герб.А Жуков беше пич какъвто ти не си и няма да бъдеш никога.И за финал може да лижеш задника на маймуната обама.Не изпускай новите тенденции в индустрията момче.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20211766
Постинги: 18672
Коментари: 10029
Гласове: 71321
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930