Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2015 21:41 - Учителят Христо Птухин и пианистът Павлин Цветков: Радан Кънев е пасивен гей, срещаше се с любовника си Филип Бехар на „Паренсов” 33
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1072 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 18.12.2015 21:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Ново скандално разкритие за гей аферите на Радан Кънев, по-известен в средите на различните с прякора Рада Дълбоката, разкриха пред БЛИЦ популярни лица от родните гей среди. Пианистът Павлин Цветков и учителят Христо Птухин се свързаха с нас след разкритията на рок легендата и гей №1 у нас Ицо Петрофф, както и преподавателят Силвестър Илиев, които първи разказаха подробности за хомосексуалните връзки на лидера на ДСБ.

Цветков и Птухин заявиха, че са наясно с доста повече детайли от интимната афера на Кънев с негов любовник преди години. Двамата са категорични, че политикът напразно се опитва да се разграничи от близките си отношения с юриста Филип Еми Бехар, тъй като категорично знаели за продължителната им гей връзка.

Скандалът с аферата на Кънев гръмна след като председателят на Движение „ЛГБТ Идея” за хора с различна сексуална ориентация Ицо Петрофф разкри, че лидерът на ДСБ Радан Кънев, който развява наляво и надясно крайно разкрепостените си възгледи за всякакви права на хомосексуалистите, също е имал връзка с мъж - юрист, работещ в световната гей организация в САЩ. Разкрития за гей ориентацията на политика бяха потвърдени и от учителят Силвестър Илиев, който разказа, че любовникът му – компютърният специалист Юри Стоянов, му изневерявал с Рада Дълбоката.

 Г-н Цветков, защо твърдите, че сте знаете всичко за гей скандала с Радан Кънев?

-  Ние сме нещо като девери, както биха казали запознатите с родовите връзки. Аз съм гадже на брата на неговия любовник. Моят приятел е Моис -Бехар, който е брат на любовника на Рада – Филип Еми Бехар.

- Извинете ме, но кой визирате под Рада, нашите читатели едва ще разберат гей жаргона ви...
- Рада Дълбоката е Радан Кънев. Ние си говорим на женски имена и си викаме гейки, затова и прякорите ни са такива. Има и изключения като например Моис и Филип, които са бисексуални. Познавам и Филип и знам, че е мъжкар. Те са активни и за това нямат такива женски имена и прякори. Разбира се може да има и смесени случаи, както е в моята връзка с Моис, защото аз съм и активен и пасивен.

От Моис обаче знам, че брат му е само активен и Рада, извинете Радан Кънев, си е жената във връзката, той е пасивен гей. Затова ми е смешно, когато се оправдава, че не изневерявал на жена си. Ако може да се говори за изневяра, то тя е към любовника му, а не към жена му, защото бракът им е ясно, че е фиктивен. Не живеят заедно и не спят заедно, а като не си в едно легло с някой, как можеш да му изневериш? Това са наивни опити да заблуждава обществото, но ние гейовете знаем как стоят нещата в действителност.

Кои неща имате предвид?

- Техният семеен живот е съвсем ясен – ти си вдясно, аз съм вляво. В случая Рада е вляво.  Мога да потвърдя, че Филип, както и моят интимен приятел Моис е бисексуален, така че той е мъжът във връзката. Дори великият политик да е бисексуален, във връзката с Филип той е лявата страна. Филип е активната страна във връзката с Радан. Не може Радан да се прави на мъж и да обяснява какво ли не, защото е пасивната страна. Филип никога не е бил пасивен.

- И все пак защо това обяснява какъв е бракът му?

-  Христо да каже защо. 

- Кажете г-н Птухин...

- Това е публична тайна - бракът име е изцяло фиктивен. Аз ще ти помогна да се издигнеш в политиката семейно. Досущ като първата дама на България – защо не е до Плевнелиев. Ами същата работа е и с Радан Кънев – показал е една снимка на жена му и никой не я е виждал, не се появяват заедно, пълна заблуда е всичко! Явно е, че са си дали пълна свобода, а само пред обществото имат подпис в ритуалната зала. Двамата са били дълги години колеги и приятели и в един момент видиш ли се влюбват един в друг, ей така изневиделица и решават да се оженят. Глупости са това. Ясно е, че той е решил да влиза в политиката и му е трябвало алиби, което неговата близка приятелка на драго сърце му е осигурила. Той пък я е осигурил да си живее добре в чужбина и всички са доволни.

- Г-н Цветков, вие познавате ли лично Филип Бехар?

- Разбира се, нали е брат на гаджето ми. Били сме много пъти заедно, докато живееше в България. Той си беше взел хубав апартамент на „Паренсов” 33 и там гостувахме често. Това беше и любовното им гнездо с Радан Кънев и това го знаят още много хора от нашия приятелски кръг, които са ги виждали тогава двамата и са присъствали на сбирките ни.

Филип живееше на третия етаж преди да замине за САЩ. В същата сграда живее и съпругът на Блага Димитрова. Така че не само ние двамата, но и много други приятели знаят, че са се срещали там и там беше любовното им гнездо. Сега обаче това са само младежки спомени.

- Политиката ли прекъсна тези сбирки?

- Не, просто Филип замина за САЩ. Той работеше като юрист по различни дела към световната гей организация. По това време отговаряше за Източна Европа и разработваше проекти и подкрепяше гейове тук и в други съседни страни. В продължение на 3-4 години прекарваше повечето си време в София, пътувайки разбира се и до родния си Израел, където сега живее и моето гадже Моис. С изключение на командировките обаче, си беше тук и именно тогава бяха най-близки с Радан. Не ги е разделила политическата кариера на Дълбоката, защото тя все още не беше толкова известна и нямаше амбиции да е на първа линия. Това се случи по-късно и не без помощта на Филип.

Всъщност именно неговото преместване в централата на световната гей организация и издигането в кариерата му, бе причината Радан също на успее. Знаете какви пари се раздават на демократични партии, за да работят за правата на гейовете и как с тяхна помощ човек бързо се издига... Е, как мислите, че две години след това Радан стана лице на ДСБ. Така че не ги раздели политиката. Той продължаваше да поддържа отношения и да защитава гейове и организациите им и публично също го е заявявал.

Едва напоследък, след като е решил явно да се бори за президент, се отрича от тези връзки и се опитва да се разграничи, което обаче ще му изиграе лоша шега, защото съвсем показва, че не е никакъв мъж, не стои зад думата си и се отмята точно като някоя гейка.

Бях му звънял с Христо Птухин, за да помогне по разрешаване на негов казус и започна да отклонява, да се оправдава, че предстоели избори и какво ли още не. Звънях и на Филип, но той заяви, че също е разочарован от него и не само няма да продължи интимните си отношения с него, но и спира гей подкрепата към него, която е изключително важна финансово, защото по тази линия се изливат пари към демократите в цяла Европа, и у нас. Затова и пролетта, когато дойде е решил да се срещне с местни гей организации, както и медии и да разкрие много неща.

http://www.blitz.bg/news/article/381757




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20233477
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71324
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930